Mamici de ianuarie-februarie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

adjadyn- multumesc de sfat.
Nu , la prima sarcina ma apucau greturile pe la 23-24 noptea si cred ca mai mult din cauza calduri, oboselii, atunci lucram si am un serviciu forte greu si cu un program...lasama sa te las.Nu cred ca atinut mai mult de 2-3 saptamani. Acum e mai complicat, nici pe Alex nu pot sa o sterg dupa ce face la olita fara a vomita bine inainte sau fug si o spal ca sa nu mai stau deasupra olitei.
Am fost in parc cu printesa si ne-am dat cu rolele, sunt poze pe 29.05.2005. Sa nu va asteptati sa ma vedeti si pe mine in picioare ca nu stiu cu astea sa merg si mi-a fost si frica cu sarcina, doar de pozat si un pic m-a tinut sotul ca sa nu ma supar ca el s-a dat 4 ore incontinu.

Paula 8+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza fetelor!!!
doamne ce ati mai scris in 2 ziel.ma puneti pe treaba, sa tot deschid alte capitole.

VAL77, imi pare nespus de rau, m-a socat vestea.nu stiu ce sa spun, ai grija de tine, si doamne ajuta sa fie bine si sa faceti alt bebe.

noi suntem bine. ieri si azi putine greturi dim., dar in rest ok. trec repede. sambata am fost la wc dupa 3 zile. dezastru.azi am fost din nou. ce m-am bucurat.

ieri am fost la iarba verde, intr-o padurice de pe langa Timisoara. a fost frumos, dar ne-am muscat tantarii. cred ca am peste 100 bubite pe mine, si ma mananca.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele,

Val77 imi pare din suflet nespus de rau pentru tine si mai rog la Dumnezeu sa iti dea puterea sa treci peste asta si sa ai incredere ca iti va da Dumnezeu un alt bebic curand. Stiu ca durerea pe care o simti nu poate fi alinata de cuvinte, oricat de frumoase ar fi ele, dar eu vreau sa iti spun ca sunt alaturi de tine si ca sper ca tristetea sa fie in curand inlocuita de bucuria unui alt bebe!

Anda

toujours optimiste

Mergi la inceput

stie cineva in ce consta TRIPLU TEST?

VAL77, anul trecut in ianuarie, am pierdut o sarcina.era in 6 sapt.
eu zic ca asa a fost mai bine atunci. eram in Italia, studenti, lucram part-time. Asa a vrut D-zeu, a ales el pt. noi.
acum suntem in tara, avem alte conditii, mult mai bune si sper sa fie totul in regula. Chiar daca stam in chirie si platim ratele pt. un ap. nou, care va fi gata in iunie 2006, chiar daca aveam nunta programata pt. aug.2006.
cu timpul le facem pe toate.

gio si bb 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Giova, triplul este este o analiza de sange care se efecuteaza intre sapt 14-16 teoretic, insa practic o poti face pana in saptamana 18-19.
Acest test masoara nivelul HCG-ului, AFP(Alfafeta proteinei) si a Estriolului pentru a se determina gradul de risc pt sindrom down, spina bifida si alte cateva boli genetice.
Testul nu este decat un indicator de risc, si nimic mai mult.
Chiar daca iese risc crescut, nu inseamna ca si sunt probleme. La fel putem spune si despre un rezultat bun, care nu da garantia ca in realitate totul e ok.
De regula, daca triplul test iese prost, se recomanda amniocenteza( prelevare de lichid amniotic), iar daca triplul test avea acuratete de 60%, amniocenteza are o acuratete de 99%, insa, exista un risc de avort.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

VAL nu prea imi gasesc cuvintele,dar te rog sa fii tare si sa te gandesti si la faptul ca poate organismul tau a simtit ca este ceva in neregula cu embrionasul si l-a eliminat de la sine.nu cred ca ai fi vrut un bebe cu malformatii...imi pare nespus de rau,dar sigur Dumnezeu iti va da in curand alt bebe.sunt sigura ca e foarte greu,dar intotdeauna cand apare suferinta,Dumnezeu iti da si mijlocul de a iesi din ea.te pup
IRINADUM am verificat cu blue air cat costa biletele pt august si este asa cum stiam:670euro pt 2 persoane.asa ca...imi voi pune pofta in cui.oricum bine ca ma vad cu ai mei pe net.
CATALINA sigur o sa fie bine samburelul tau.chiar daca a fost o sangerare nu era in cantitate mare,si cred ca e cat de cat normala.asa ca linisteste-te.astept vesti bune de la eco
eu nu am pofte ,dar se pare ca le are sotul meu iar eu raman cu greturile.ma minunez cand il aud de vreo cateva zile ca vrea ba fripturica cu usturoi si mamaliga,ba pui afumat ,ba are pofta de ciorbica de picioruse de porc...ma scote din sarite pt ca eu fac o mancare si el are pofta de cu totul altceva.am inceput sa ma intreb daca nu cumva o fi el gravid.insa dupa stare care o am...moleseala,greata,durere de stomac...cred ca totusi sarcina e la mine.
burticutzelor va doresc la toate sa fiti bine si sa duceti sarcina pana la capat,pt ca vad cat de iluzionate sunteti toate cu sambureii vostrii.sa dea Dumnezeu sa nu se mai intample nici o nenorocire...
mirelutza6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirela mercic de incurajari ...si eu sper sa vad miercuri ca suntem bine...cit priveste poftele eu as papa non stop chiar daca am si o stare usoara de greata, mai accentuata dimineata...ieri am bagat ca sparta in mine..de la creier pane..friptura de pui ...salate...oua umplute...si lista nu se termina aici...astfel ca azi am iesit afara de 2 ori!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Salutare mamici,
Val 77 imi pare nespus de rau pt.cele intamplate si ma rog sa-ti revii cat mai repejor.Ai incredere in Dumnezeu si va fi bine in final.

Monica eu in general fac binisor,daca nu punem la socoteala ca de 2 zile am o stare de agitatie(nervi mai exact)care s-a manifestat cel mai tare ieri dimineta.Sotul care nu avea nici un tricou calcat vine si-mi spune ca el nu stie cu ce se imbraca la care eu am rabufnit si dupa 10 min si-a luat fata si au iesit afara.Greturi am mai tot timpul fetelor dar si pofta de mancare.Cum vine asta nu stiu .
Mai si nu va spun ca as bea vin in fiecare seara,dar ma abtin cu greu,mie nu-mi placea vinul de nici un fel si acum.
Imi este un somn seara si tot de 2 nopti dorm asa de bine.Ma trezesc doar pt. pp dupa care adorm repede.
Maine plec in delegatie cu avionul si am niste emotii.Sper sa fie bine ca nu am mai zburat insarcinata fiind.
Imi pare tare rau ca nu am net acasa sa vorbim si in weekend pt ca vad ca exista ceva activitate si atunci.
Catalina stai linistita si vei vedea ca totul o sa fie bine.
Va las deocamdata si intru mai tarziu putin.

Pupici,Lacra.

Mergi la inceput

mersi mult CRINUTA de raspuns.

eu nu ma simt prea bine, e asa de cald, si parca nu am aer la birou.

vreau acasa.

dar pana la 6 mai este.

gio si bb 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Triplu test se recomanda de dr. ginec doar daca la ecog. are ceva in neregula in saptamanile 10-14, se face in aceeasi zi cu ecog. Nu este obligatoriu si nu poate releva ceva clar, impreuna cu alte analize si studiate se poate trage o concluzie.
Sanatate multa si nu va mai ganditi la analize, dr....cu Dumnezeu inainte si multa credinta si toate vor fi bune.

Paula 8+
Alexandra

Mergi la inceput