Mamici de ianuarie-februarie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
teolinda spune:
Val imi pare nespus...si nici nu am cuvinte sa mai spun ceva
.Te asteptam cu nerabdare sa imi dai vesti despre tine pentru ca noi aveam aceeasi data la UM. Iti doresc sa ai puterea sa treci peste acest moment si sunt sigura ca nu peste mult timp o sa ne dai vestea cea mare.
Lacramioara...stai linistita cu zburatul cu avionul. Atata vreme cat ai mai zburat si stii cum este, nu ai de ce sa te temi. Eu am zburat de Paste, la Paris si inapoi si vreau sa-ti zic ca lu' bebe al meu i-a placut ( avea cam 5 saptamani). Defapt am observat ca-i place foarte tare sa fie plimbat. Saptamana trecuta am fost in delegatie la Brasov si am condus Bucuresti-Brasov si retur...si nu m-am simtit nici rau, nici obosita.
Uneori mai am si eu stari de lesin, o apasare in capul pieptului si vag senzatie de greata-voma...Imi place foarte mult in aer liber sa respir adanc... Ma enerveaza ca stau zilnic in birou cate 9 ore iar drumul de seara, spre casa nu mai am rabdare cu ceilalti participanti la trafic.
Catalina nu te mai stresa...ca va fi bine. Chiar am mai vazut ca au scris fetele pe alte forumuri ca este posibil sa ai scurgeri mai maronii...rose...uneori de la pastilutele pe care le ei tu. Eu iau Duphaston...si Slava Domnului nu am avut motive de ingrijorare.
Va doresc tuturor sa scapati de starile de rau/voma/dureri si alte senzatii neplacute.
Va pupic pe toate si aveti grija de samburei!
amili spune:
Scumpele mele,
Pentru ca sunt si eu o emotionata viitoare mami in 9 sapt. si mor de frica, mi-am zis sa ma plang la cunoscatoare care fie trec prin aceeasi situatie, fie au trecut si acum zambesc cu ingaduinta.
Va pupic si va tin pumnii cum mi-i tin si mie.
paula2003 spune:
Vali, imi pare atat de rau si nu stiu cum sa te ajut ca nu sunt metode de a trece asa de usor peste durere. Imi pare foarte rau si mare e Dumnezeu sa ai din nou un bb si sa-l poti tine pana la capat. Sa faci niste analize, sa mergi sa vezi ce s-a intamplat ca sa nu se mai intample.
Imi pare foarte rau.
Mai este o mamica de pe forum care a pierdut sarcina saptaman trecuta si e foarte trista...
Paula
8+
Alexandra 
maraki spune:
Val mi-au dat lacrimile
, nu stiu cat de mult te pot ajuta cuvintele noastre
insa santem alaturi de tine si ai incredere ca va fi bine in viitor 
Fetelor am fost astazi si am facut ecografie
din cate stiu am 6 sapt. si 4 zile.Am pus pozele in album sa vedeti embrionasul
M.am speriat rau de tot astazi la medic...lumea spune ca este foarte bun, isi face bine meseria in schimb nu prea iti da amanunte, vorbeste putin
I-am cerut copie dupa eco si nu a facut( noroc ca am copiat eu cu mobilul
) am vrut sa intre sotul sa vada si el iar medicul a spus ca nu e nevoie pt ca este prea mic embrionul si nu are ce sa vada
Prima oara cand m-a urcat pe masa nu stiu ce mi-a facut, stiu doar ca a bagat niste fiare in mine si simteam ca si cum ar ciupi din mine ceva, nu mi-a spus ce imi face
Dupa ce a terminat si a scos fiarele din mine simteam ca imi curge ceva
iar dr a spus ca este cam mult sange
va dati seama ce m-a speriat
In fine a spus ca este normal sa curga la ce mi-a facut el si ca se v-a opri( observ ca s-a oprit, se vede foarte putin pe hartie si deja este rozaliu,de fapt la inceput era de culoare mai inchisa )Stau si ma intreb ce mi-a facut?????? Dupa asta m-a controlat cu mana
a spus ca este bine iar in final a facut ecografia si s-a vazut embrionasul
Mi-a facut programare pt 20 iunie, a spus ca atunci v-a fi mult mai mare si are ce sa vada, in rest este totul bine.Nu mi-a spus ce dimensiuni are embrionul, sacul gestational....m-am uitat eu in fuga pe ecografie cand am pozat-o si am vazut ca scria 17mm
( sa nu ma intrebati ce pt ca era scris in doua locuri 17mm)
Prin asta am trecut eu astazi....aveti idee ce mi-a facut la inceput???Sper ca nu mi-a afectat negativ ca nu stiu ce se intampla![]()
Catalina daca nu mai ai rabdare pana miercuri poti sa il suni pe Dr. T si sa-i spui ce ai vazut aseara.Oricum nu era ceva rau pt ca era rozaliu si foarte putin ...stai linistita ca nu e nimic rau
Mirela cum a fost la eco??? Poate intre timp ai scris deja dar nu am dat eu refresh![]()
Chiar....Lulutza de ce nu a mai scris??? Sper sa fie bine ea si bebeul
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate, sa nu se mai intample ceva rau la NIMENI![]()
![]()
![]()
Paula ti-am vazut pozele
Sa iti traiasca fetita
Vreau si eu in Bucuresti
Va scriu mai tarziu ca vreau sa vad daca sant noutati intre timp![]()
toate fetele cu sambureii lor
6+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki
chiar te asteptam cu vesti
...ce mare este bebe...sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatos
...eu nu-l sun pe
T ca vad ca lucrurile stau foarte bine acum si mai am putin si ajung la el...pina miercuri dimineata nu mai este chiar foarte mult
...apropo nu l-ai intrebat pe doctor ce a facut cu fiarele alea?
Ti-a luat cumva si secretie? Si eu astept sa aud de Lulu.tza
ca este bine, dar nu mai stiu cind trebuia sa ajunga iar la eco...mi-e imi cam vine sa vars
desi pina acum nu am dat la boboci....om vedea...o seara faina si sa auzim numai de bine!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Giova spune:
ei MARAKI, al meu la 6 sapt. si 4 zile avea: sacul gestional 17 mm, embrionul 5 mm. poate aia e si la tine.embrionul nu are cum sa fie la 6 sapt. de 17 mm. o fi sacul.
cum nu l-ai intrebat ce-ti face?
pe mine dr. nu m-a controlat cu mana, n-a bagat nimic in mine. in afara de eco transvaginal.
dupa 3 luni se uita si la scurgere, la toate.
va las acum, ca plec acasa.
sa ne auzim pe maine cu bine.
pupici.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+
maraki spune:
Asa m-am gandit si eu ca e sacul gestational atat de mare.Fetelor chiar ca nu l-am intrebat ce mi-a facut pt. ca eram
.Aveam in minte doar scurgerea aia de sange care mi-a provocat-o
Va spun ca eu simteam ca ciupeste,cred ca a luat ceva pt. analize ca alta explicatie nu am.Nevasta-sa este moasa,imi vine sa o sun sa intreb ce mi-a facut barbata-su
Maine am programare la spital dar nu ma mai duc
Ajunge cate ecografii am facut ...cred ca e prea mult nu?
Mirela unde esti? Cum a fost la eco???
6+
Monica
maraki spune:
Amili bine ai venit
sarcina usoara cu bebe sanatos
6+
Monica
utocatalina spune:
Mai fetelor eu stau in pe scaun si bag seama ca am o burta imensa
...cum e posibil asa ceva??? Pai o prietena care este in 16 sapt. nu are burtoiul meu...voi cum stati cu burtile???
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Denisam spune:
Salutare burticuzte,
Ce harnice ati fost azi! val imi pare f.rau pt tine, eu te inteleg perfect pt ca pe 26 ianauri anula sta am pierdut-o o sarcina in 12 sapt fara 2 zile, dar mai stiu ca cu INCREDERE N DUMNEZEU peste 3 luni vei fi iraa gravida, eu tin pumnii si uite o
si ocupa-ti mintea cu cat mai multe, asa a fost sa fie, eu nu am gasit nici oxplicatie..
Mai CATA, stai calma ca nue nimic de rau, da, ia in continuare medicatia si fa mai putin efort, si eu sunt balonata si se umfla burta si maninc si eu pt samburel, eu nu am pofte dar am psu si eu juam de kg, nu prea e bien,dar asta e, i-am dat peste mult si carne de vita, e bine sa maninci ce iti cere organismul..
Am iesit si eu aseara cu sotul juam de ora cu bicicletele s a ne plimbam,am luat-o incet si cred ca o sa incerc sa merg mai mult pe jos pina ma voie sa fac gym.
Eu azi am avut sedinta de la 7.30 pina la 1 si acuma mi-e cam somn,m-a durut si spateel o periaoda, cred ca e normal,voi ce ziceti?
maraki eu zic sa stai calma ca e ok sacul ca marime si afla totusi ce analiza e aia ca sa stim si noi..
Va pupam
Denisa
5+
Zambeste, si maine e o zi!