Mamici de ianuarie-februarie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
mirela10 spune:
buna fetelor!ce putina activitate pe forum zilele astea.eu am asa o stare de blegeala de nu-mi trebuie nimic,parca as vrea ceva si nu stiu ce...ma oboseste numai gandul ca de maine incep munca si s-a dus cu sf.de saptamana liber.nu am pofta de mancare ,sunt balonatasi am usoare greturi.ma doare din cand in cand pe sub burtica si in partea dreapta(ovarul dr.?).
ANAM daca te consoleaza cu ceva nici eu nu merg anul asta in romania din lipsa de finante.am fost anul trecut in iunie,si anul asta dadusem sfoara in tara ca o sa mergem in august.dar daca nu se poate ,nu se poate...tu nu fii trista ca ai un motiv de bucurie.
va pup pe toate si sa papati bine
mirelutza6+
irinadum spune:
fetele din Spania incercati sa va luati bilete din timp de la Blue Air .Daca le luati cu cateva luni inainte le puteti lua incepand de la 60 de euro de persoana dus intors . Eu de un an numai asa plec cu ei si la scoruri destul de bine doar acum m-am trezit mai tarziu si am luat cu 200 ( da si asa imi convine).
Irina9+
maraki spune:
Ana La Multi Ani sa iti traiasca sotiorul Nici eu nu ma duc anul asta in Ro( am 1 an si 4 luni de cand nu am fost )Tot din lipsa de finante...in schimb vorbesc in fiecare zi cu parintii pe net si ne putem vedea cu webcam,se mai compenseaza cat de cat departarea asta de casa...Maine ma duc la
Bafta maine gravidutzei care a spus ca are programare!!! Am uitat care din voi
pupicei la
6+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Salutare burticutze,
Fetelor vreti sa va zic eu de cat timp nu am fost in Ro,de 3 ani jumate, se fac 4 in oct si voi merge abia la ANul, dar m-am vazut cu parintii in 2003 si 2004 si cu socrii anul trecut. Stiu ca e greu dar eu zic ca e mai bine ca mergem la anul cu bebe, nu?
BAfta la eco maine MAraki si Mirela marti si aveti grija de voi, eu ma duc sa am grija de mine si simburica ca peste vreo 3 ore o sa vina sotul cu peste-stiuca si nu mai stiu ce, sa vedem (a rpisn deja 7 stiuci si sa vedem cu ce mai vine,dare bun pestele). Ieri i-am dat lui simburica carne de vita la gratar cu legume si supa de pui..
Pupiciei si numai bine,
Denisa
5+
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Buna fetelor,
Eu sunt Maraki cea care ma duc maine la eco. Succes si tie. Mi-a trecut si mie rapid duminca ( singura zi libera de altfel) . Am vorbit azi cu o asistenta care e la nasteri si mi-a zis printre altele, ca e adevarat ca in primele 3 luni riscul de avort e ridicat , dar pe de alta parte, natura stie ce face si de multe ori avortul spontan se produce cand embrionul are deformatii sau ceva probleme pe care corpul le simte si le elimina. Asa e selectia naturala.
Si ca se poate sta la plaja, dar sa nu stai cateva ore continuu. Adica stai o ora , te duci si te bagi in apa .
Am rugat-o sa imi zica si de un laxant care merge in perioada asta ca mi-s disperata.
Pai cam atat, va
pup
Florinini spune:
Fetelor,
Vad ca sunteti bine si va doresc sa fiti in continuare.
Eu am fost cam ocupata in ultimele zile, abia de am apucat sa va citesc.
Maraki, m-ai dat gata cu iaurtul si gogonelele, ce mai esti in top cu aceasta combinatie. Ma bucur ca esti bine.
Bafta la eco.
Mai fetelor eu sunt bine, parca in ultimul timp nu am mai avut dureri de burta si de spate, doar ca noaptea ma cam dor sanii si burta se umfla ca un balon si e foarte tare. Ziua merg foarte des la baie, noaptea, ma trezesc numai o singura data. La voi cum este burta, a mea se intareste in partea de jos si incepe sa ai ba forma rotunda.
Astazi am citit ca faptul ca mergem des la beie este determinat de cresterea cantitatii de sange din organism, deci rinichii filtraza mai mult sange de unde si senzatia de pp des, plus ca vezica este presata de uterul in crestere.
Mai am 4 zile si ma duc si eu la medic, unde dupa cate am inteles nu fac eco. Trebuie sa-mi fac programare la eco numai dupa prima vizita, deci nu stiu exact ce o sa fac ca astia de aici vad ca sunt cu totul altfel decat medicii din Europa, si bine ar fi sa ma vada doctorita si nu o moasa dupa cate am auzit ca se va intampla. Sunt un pic dezamagita in privinta asta.
Ma bucur ptr. voi cele care puteti sa va vedeti samburelu ori de cate ori vreti voi.
Eu se pare ca acum am 7 sapt si 3 zile de la UM, iar de la data conceptiei fix 5 saptamani astazi. Si tot astazi dragele mele am avut prima mea pofta de am crezut ca ma topesc. Stateam tolanita ca o nesimtita can dintr-o data mi-a venit in minte si in fata ocilor, iar in gura gustul de cartofi prajiti de la McDonalds'. So eu cea care am mancat de la astia doar de 2 ori in toata viata mea inclusiv de cand sunt in US, acum am poftit la asta. Am stat un pic ca am zis ca trece, dar ce mai a trebuit sa-l rog pe sotul sa se duca sa-mi cumpere, si a mers si a venit cam in 10 min. Si nu va spun cum i-am mancat, ca o nesimtita fara pic de maniere, dar mi-au cazut bine si nu mi-a fost rau deloc. Voi cum sunteti cu trebile astea ca eu parca imi pierd si ultimele ramasite de bune maniere in ale servitului mesei, care la mine a devenit cam un fel de "mancat la botul calului".
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate voua si la bebeii vostri.
Florinini
utocatalina spune:
Neata fetelor..ce productive a-ti fost in weekend...eu m-am speriat ieri destul de rau...am plecat la munte si dupa cum am mai spus eu iau utrogestan care cam curge asa ca folosesc un absorbant Daily...cind am ajuns la Predeal si m-am dus la baie am vazut ca secretia care curge de la utrogestan pe tampon avea o culoare usor galben -rose...era foarte foarte putina, dar era roze si m-am speriat rau...astfel ca de la 15 de cind am descoperit treaba nu am mai avut liniste..tamponul care l-am pus la 16:30 nu mai avea nimic...si nimic nu a mai fost de atunci...am luat in calcul toate posibilitatile inclusiv ca m-am ranit cu unghiile cind am introdus de dimineata utrogestanul...pina la ce putea fi mai rau...totusi vad ca nu s-a mai intimplat nimic...de ieri de la 16:00...mi-am luat azi temp. 37.2...deci buna, sinii ma dor, utrogestanul de aseara secretie alba..de dimineata ameteala si usoara greata, oboseala cit cuprinde...Ce sa zic, mi-a mai revenit sufletul, dar oricum ma tin sub oservatie si alerg des la baie sa verific tamponul...sper sa nu mai am surprize neplacute....ma gindesc ca simburica este bine si astept cu nerabdare sa ajung miercuri la eco sa ma conving...va pupic pe toate si sa auzim numai de vesti bune!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
utocatalina spune:
A si apropo de burta...este ca un balon..am trecut la fuste...pe cintar nu am luat decit vreo 0.5 kg...dar parca toate sunt pe burta!...aiz vad ca greata persista mai mult ca de obicei...ma apuc sa beau apa plata cu lamaie...sper sa aiba efect..si apropo de secretie...am citit ca incepind cu sapt. a6-a...se intesifica secretiile acestea putind fi albicioase sau galbui......auzi Lulu.tza tu cum ai mai stat cu singerarile?
Cafeluta
6 +
val77 spune:
am o mare rugaminte sa fiu scoasa de pe lista
saptamana trecuta marti mi-a curs putin sange , am fost miercuri la doctor si sarcina era oprita din evolutie.....dupa ce cu o sapatamna inainte ii batea deja inimioare, dar inca nu ma simt in stare sa vorbesc despre asta
va doresc tuturor sa aveti sarcini usore si sa aveti grija de voi si de bebei
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
utocatalina spune:
Val 77...uf Doamne ce rau imi pare...parca nu intelegeam ce citeam...ce nedrept...singele am fost semnalul...ce sa zic ca si eu am avut o secretie roze ieri...acum mor de frica pina la eco miercuri..
Cafeluta
6 +