Mamici de ianuarie-februarie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mirela transvaginala o fac Sant curioasa cum este medicul pt. ca la el ne-am gandit sa fiu pana la nastere.Eu ma inteleg mai bine cu limba greaca si dr. asta o vorbeste foarte bine
Mercic pt gandurile bune sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa fie bine pana la sfarsit si sa facem bebei reusiti si sanatosi

6+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare fetelor,

Stati mai linistite cu ganduriel, stiu ca suntem precaute, si asa vom fi cu griji si cand i vominsura sau marita, dar parca si pre amulte ganduri si panica strica.
Eu zic sa fim OPTIMSTE, sa avem grija de noi si vom fi toate bine pian al sfarsitul sarcinii.
Maraki o sa fi ebien la eco luni, nu te mai stresa, un ecografbun dupa 6 sapt ar trebui sa vada si bataile inimii..
CANDAH vad ca avem acelasi DPN deci avem sarcini la fel, tu cum te simti..
Eu stau bine cu mersul la toaleta, odata pe noapte sau deloc, la 6 dimi insa ma duc glont.Nici eu nu am greturi si as vrea sa am semne ca sa stiu ca totul e bine..Azi fac supa de pui si ostropel cu sos si ciuperci si gratar cu fripturi de porc, vita si mici. MAine e pestele la rand:)cu cartofiori copti sau natur si salata.
Voi ce mai gatiti asa bun pt noi in perd asta?
VA pupicesc, si weekend placut

Denisa
5+

Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona spune:

Buna fetelor
Cum va mai simtiti? vad ca starea de rau e generala. Eu pana ieri nu am stiut ce inseamna sa-ti fie greata, dar se pare ca recuperez din plin...si ma tot intreb: cum poate sa-ti fie foame si greata in acelasi timp? Eu ma duc pt prima data la doctor marti...credeti ca o sa-mi faca ecografie, sau consult? am emotii mari (de...prima sarcina si nu prea stiu cu ce se mananca) si nici nu prea stiu ce sa-l intreb?
sfaturi...please
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

buna viitoarelor mamici, am trecut pe aici sa va salutam, eu proaspata mamica, si Alice bb-ul meu...va tinem pumnii voua mamicilor si puilor vostrii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ma bucur ca ai trecut si te mai asteptam. Eu sunt cu mari greturi si nu pot manca nimic de teama sa nu vomit, a inceput sa ma doara si stomacul si nu stiu ce e bun sa ma simt mai bine.

Paula &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza-tzelor!ieri ,pot sa spun ca m-am simtit un picut mai bine in ceea ce priveste moleseala.asta probabil pt ca am fost toata ziulica ocupata:curatenie,cumparaturi,vizite.insa imi lipseste pofta de mancare,iar daca incerc sa mananc normal imi cam sta in gat.pofte are sotul in locul meu.iar impotrivam-am inarmat ieri cu prune uscate ,kiwi si miere.deocamdata este bine in privinta asta.toane am cat cuprinde,iar pe bietul sot l-a cam ocupat disperarea.ochii mi se inchid de somn,dar daca ma asez in pat sa dorm ma zvarcolesc ca un peste pe uscat.cafea beau cam o ceasca pe zi,iar cu tratamentul naturist pe care il luam am hotarat sa-l las ,desi nu cred ca-i face rau.
ieri am mancat pui afumat,nu cred sa-i dauneze,desi parca nu era prea bine facut.
azi noapte ma gandeam ce miracol se intampla inlauntrul nostru,cum doua celule se transforma incetul cu incetul si ajung sa formeze un .mi se pare incredibil cum corpul nostru se adapteaza si se pregateste pt a oferi toate conditiile mici creaturi.ce mare si minunat este Dumnezeu care s-a gandit la toate amanuntele astea!
si apoi cat de mare responsabilitate ne asteapta in misiunea noastra de parinti...de a-i oferi puiului o educatie corecta,de a-l proteja impotriva relelor acestei lumi,de a-l ajuta sa distinga binele de rau.sigur ca vom avea greselile noastre ca parinti,dar cred ca totul va fi bine daca ne vom ruga si vom cere ajutorul Domnului pt nostru.El este singurul care-l poate proteja si ajuta cu adevarat.
va pupacesc dulcesi va doresc tot binele din lume-voua si sambureilor
mirelutza6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

paula2003
eu o luna cat aveam greturi mancam numa piersici si pepene...foarte putina mancare, mai mult supe..mai acrisoare
incearca sa faci cat mai multe plimbari, mie mi-au fost de folos

Mergi la inceput

Adjadin ( daca nu am scris bine numele scuze) ne bucuram ca ai trecut pe la noi sa iti traiasca bebelina frumoasa Cat are fetita ta?
Fetelor eu de vreo 4 zile ma pun in pat de la ora 18.00 si acolo raman pana la 5.30 cand trebuie sa ma scol( bineinteles cu turele de rigoare pt pp)Cand sant treaza ma foiesc pe toate partile ca si Mirela;e ca si cum as avea o jena cand stau pe dreapta, la fel cand stau pe stanga,etc
Nu mai tin minte daca la noi am citit sau la mamicile de nov-dec in primele lor capitole: cineva spunea ca o lingura de stafide pusa seara intr-o ceasca cu apa ,mancate stafidele dimineata si bauta zeama ,face minuni pt. Am incercat eu astazi si dupa o jumatate de ora a avut efectul dorit
Simona maine cred ca iti face eco intravaginala,asta in cazul in care nu te urca pe masa si te controleaza cu mana Normal ar trebui eco intravag. In cate sapt esti?Sa intrebi dr. daca poti sa prestezi deocamdata si vezi ca o sa iti dea el sigur sa iei acid folic, magneziu,vitamine....Tinem pumnii pt tine maine si asteptam sa ne spui cum a fost
Paula asa te-ai simtit si la prima sarcina ? Mie nu mi se pare normal sa fie raul asta care tine toata ziuaObserv ca starea asta e generala
Ieri am intrat la mamici nov-dec la primele lor capitole cand erau si ele in primele saptamani Exact ce scriem noi aici am citit si la ele
Catalina pe unde esti? TE intreb pt ca stiu ca voi ieseati mereu in We afara din Buc.
Fetele va scriu mai incolo, astazi facem gratar pe balcon( sant la ultimul etaj si avem voie cu gratar electric ) Sper sa nu mai ajung in pat de la ora 18.00

pt. toate fetele
Duminica placuta

6+

Monica

Mergi la inceput

Dupa cum vedeti uit de la mana pana la guraAm recitit mesajul tau Simona,marti tin pumnii cand te duci la dr.Esti cu 3 zile dupa mine ca termen

6+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna fetelor,
Irinadum multumesc de lamuriri, habar nu aveam ca se procedeaza asa cam peste tot , asta e sper sa iasa bine totul . Eu maine am o programare la gineco ( facuta de vreo 2 luni inainte) asa ca o sa vad ce o sa imi zica. Prima programare la moasa o am pe 9 iunie. Din pacate in tara nu am sa vin anul asta,ca sa imi fac cate eco vreau, am fost de Craciun. Si de dimineata m-am trezit cu un dor de casa, de Timisoara, de casa de la sat, si am starea asta toata ziua.
Mirela eu iau acid folic dar cam tot asa pe proprie initiativa, adica am fost la un control, l-am intrebat pe medic pot sa iau acid folic, iar el mi-a zis TREBUIE sa iei. Pai daca trebuie de ce naiba nu mi-a zis el, fara sa astepte sa-l intreb ?
Eu azi am gatit cartofi frantuzesti, o mancare foarte buna pe care o stiu de la bunica. Si o prajitura mai festiva, ca a fost ziua sotului, si sa-l sarbatoresc putin, ca are destul cu toanele mele

Mergi la inceput