Aspirante optimiste (135)
Raspunsuri - Pagina 6
Androix spune:
La mutli ani, Gogosar! 
Ardit, pup fata
Cum sa ma lipsesc io de Jaguar? pai cu ce crezi ca-mi plimb odrasla? Asta e masina de familie si vreau s-o pastrez in familie, ii ramane lui Filip 

Valentina
, ce faci mama? Acolo in Papua Noua Guinee nu prea functioneshte YM?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
valentinag spune:
Moaaama nu stiam io de ce sunt plina de urme de ruj pe obraz,de la atitea pupaturi crez![]()
Laurici nu mi-ai zis de Vera(sora geamana
),ce mai face,se gandeste la bb 2?
Am uitat sa va zic,aseara ma pus naiba sa-mi fac masaj anticelu,vai soarta mea,stiti cum doare..valeeeu si nu am apasat cine stie ce...cum o sa urlu cind mi-o face aia...nici nu vreau sa ma gandesc
nu poci sa pocnesc ashea din deste si sa nu mai am ce;ulita,ha?![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
valentinag spune:
Androixooo,iubita mea,avem ceva probleme p'aci cu Ym,canibalii astia ai dreaq au mincat firele se pare,k nu sunt asa avansati sa avem wirless sau cum s-o scrie,k am acu un lapsus(cica numai acu
)
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
gogosar spune:
Bey fetelor, da destepte sunteti.Vedeti de aia va iubesc eu asa mult.
Da azi e ziua mea.Am facut 32 de ani.Va multumesc mult de tot.Sunteti niste dulci.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
MirelaV spune:
fetele..rezoltat spermograma:
Volum: 5 ml
Vascozitate: normala
Lichefiere: normala
Viabilitate: 98.57
Velocitate: 18 microni/sec
WHO: 42.3%
Kruger: 17.2%
Mobilitate totala: 89.8%
Progresiva: 79.6%
Non progresiva: 10.21%
Imobili: 10.21
normalospermie
Dr Matei a zis k e bine! pareri?
MirelaV
pupicei pe burticei
Tmihaela spune:
BUna fetele,LA MULTI ANI gogosarel.Sa iti aduca cei 32 de ani tot ce iti doresti si bebicul mult dorit.

Buna fetelor,nu am mai scris de mult timp pe aici pentru ca nu am mari noutati la orizont.Sunt tot in tratament si imi este mult mai bine ca inainte.Sorinuta,Laurici pup fetele si pe voi celalate.Mi-a fost tare dor de voi toate si mi-ati lipsit dar dupa cum am citit iar au fost neintelegeri pe aici si nu imi place aceasta atmosfera dupa cum am mai spus.![]()

Mihaela
lauricipani spune:
Vale iubita, Vera inca nu poate ca are problema cu tiroida si este destul de grav. Cum le rezolva o sa mai traga si ea unul ca...de, vrea si un mascul!!!
Am insa pe altcineva care s-a molipsit de la mine, jurista mea Delia! Si culmea este ca avem CM in aceiasi zi si facem teste impreuna. I-am facut si un cont pe DC dar se pare ca inca este timida![]()
![]()
![]()

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici