Aspirante optimiste (135)
Raspunsuri - Pagina 7
RalucaN spune:
Gogosarico, te pup si eu si iti doresc de toate cele! Sa fii sanatoasa si frumoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata! 
Fetele, va pupic mult si ma bucur ca s-a mai inveselit atmosfera pe la voi. Asa va vreau! Sper sa nu va suparati pe mine ca mai bag cate un oki pe aici, dar stiti bine cat imi sunteti de dragi.
Raluca,
20 saptamani si
din burtik
Anca Wish spune:
Pup si eu gogosica noastra. Sa-ti dea Doamne ce-ti doresti cel mai mult si mai mult. 

LA MULTI ANI!!!!!!!!! 

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
thea_m spune:
LA MULTI ANI Anca ! Si cand vei implini 32 de ani si o luna sa ai un test pozitiv deja.
Salutari tuturor.
Teodora
irinacodrina spune:
Buna fetele....
Tumpi, Laurici, va dau bataie! Pai ce v-a apucat sa va certati? Ia ganditi-va voi un pic.... ca orice femeie are momente mai grele, mai rabufneste, de multe ori nejustificat.... cauza e hormonala, dragele mele.... si cum noi toate bagam atatea medicamente, atatia hormoni in noi.... asa ca sa ne iertam unele pe celelalte si sa ne trecem cu vederea micile si marile greseli. Cere-ti-va iertare una alteia, si cu asta basta! Faceti pace, si pupati-va! E un ordin!!!!
Ce s-a intamplat pe forumul asta, din iarna.. ca la sfarsitul lui ocombrie (inainte de a pleca eu din tara), totul era OK, prietenie mare, sfaturi, incurajari...
Tumpi era mai sefa pe aici, ca e mai veche pe forum.. alaturi de multe altele (din care din fericire au mai plecat - Anis, Tia). Iar Laurici, cand ai venit tu pe forum, a inceput distractia.... ai venit cu vorbe de duh.... si ne-ai descretit fruntile.
Asa ca fetelor.... reveniti-va!
Si nu e cazul nici ca noi, celelalte, sa cerem ca vreuna din ele sa paraseasca forumul... ar fi nedrept.... oricine e bine-venit, aici vin fete care au nevoie de ajutor... chiar daca toate suntem puternice... dar cine sa ne inteleaga of-ul ? Aici, toate avem aceeasi mare problema, de aceea ne intelegem... corect?
Asa ca eu va pup pe toate, dar mai ales pe Tumpilici si pe Laurici! 
Valentinag... tocmai am observat si eu ca esti in ....Papua Guinee ???? Pai ce faci tu acolo? Eu am ratat informatia asta... Si mai ales, cum e acolo? Vreau poze.....
Pupici
valentinag spune:
Bey irina,nu vezi soro,sunt in cautarea nemuririi!e la misto,vi-a-vis de unilii
persoane care cica sunt in brazil,da scriu din japonia,etc....io sunt la mincatorii de oamnei!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
lauricipani spune:
irinacodrina, hai ca-ti dau un pupi mare pentru vorbele de duh
!!!
Dar sa sti ca io mi-am cerut iertare!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
elenya_m spune:
Buna fetele!
Sunt "proaspata" pe aici si ma bucur sa va cunosc!
Si ca sa nu-mi treaca neobservata prezenta
incep prin a va marturisi ca deja am facut o boacana: am mai scris un mesaj, dar (va vine sa credeti sau nu) nu stiu la ce sectiune l-am trimis, am tot cautat si... e trimis binee..
Imi cer scuze dc am deranjat pe cineva sau am stricat rostul pe aici.
As sta sa scriu mai mult dar sunt la servici si ar cam trebui sa inchid pe aici.
Va pup pe toate!
Mihela
Delia21 spune:
Pupicesc si blagoslovesc si eu sarbatorita de azi,pe gogosica,sa-ti dea Dumnezeu multa fericire ,iubire si...gemeni ca sa te putem intreba cum mai stai cu dormitul si timpul liber.La multi ani fericiti!