Aspirante optimiste (135)
Raspunsuri - Pagina 5
gogosar spune:
Georgi, nu are leagtura cu bebe, ca rushii au venit aseara......
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
GeorgianaI spune:
Pentru cel mai frumos Gogosarel, LA MULTI ANI! sa fii fericita si tot ce iti doresti tu sa se indeplineasca.
Pupici.
ardit spune:
buna dimineata fetele mumoase!
androixo, ralucutz, naty ce fac mamicile dulci? nu mai fiti ingrijorate, ne certam, ne pupam, ce, n-ati mai vazut asa ceva?!
las' ca ne trece, poate ramanem gravide fara sa observam, cat ne certam noi pe aici! pupici pe burtici, ia zi androixo, mai ai juaguarul ala rosu si frumos?! bey.. ce masina...!
io cu trebi la servici, tzatili mai normale acum, am tampoanele in geanta ready
valentinag spune:
La Multi Ani gogosaricooo!sa fii sanatoasa,iubita,fericita si cu bb cat mai curind!
bey fetili,de Mishi mai stie careva ceva?ca nu am mai vazt'o de mult p'aci.
Bine ai venit Cameluta,orice intrebari ai aici ma gasesti!in limita a ceea ce stiu o sa incerc sa te ajut.In ceea ce priveste analizele,ar fi bine sa le faci de pe acum,cele uzuale,vezi ca a pus Tia pe undeva o lista cu toate cele care trebuie facute.
pa fetili!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
lauricipani spune:
Buna fetele,
Gogosar LA MULTI ANI!!!

VALE, GEORGI, ARDIT, LACHI, ASTERY, MIRELA V, ANCA WISH SI TOATE CELELALTE PUPI MARE!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
asteryaro spune:
Gogosarule, 

!!!
Laurici, pup si io fata!
Ardit, si io tot ashea cu tzatzele...
Flori, Ancutz, Vale, Sorinache, Georgica, Lachi, Mirelush
.
Lachi, ia arunca un ochi peste semnatura mea... (sper ca am butonat bine).
Nu, mai asteapta, inca nu le-a afisat. Sunt poze cu Lachione al tau, mey.http://community.webshots.com/user/astery100
lauricipani spune:
SORINACHE, sorry bey, tocmai pe tine te-am omis de la tzukat!
Uite aici una mare

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici