Mamici de septembrie - octombrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

sofia, bafta, sa iasa totul bine!

miflore, si eu tre sa-mi cumpar mobila vara asta. La noi nu se pune problema de "schimbat", ca nu avem ce schimba. Am vrea sa ne facem de comanda, la http://www.profilo.ro/acasa.html . I-am si vizitat la sediu, mobila arata super bine (dupa gustul meu). Dar n-am demarat nimic inca.

Eu ma ocup zilele astea de petrecerea firmei. E foarte greu de gasit acum pentru iunie locatii la munte cu 30 de camere.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, foarte bun site-ul asta cu mobila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am luat si eu unele rezultate : hemoglobina si hematocritul care sunt inca normale dar la limita ...Hb=11 mg, Ht=33% ....la hemoglobina sub 10 e anemie iar la hematocrit sub 33% ..deocamdata nu sunt anemica si sper sa nu ajung pana la sfarsit mai ales ca urmeaza luna a 7a .

Da mi-a placut si mie site-ul ..
Marlena & Alexandra 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Saluatare la toate mamicile!!
vin si eu.....cu o burtica de 19 saptamani si DPN 25 octombrie 2005..mi s-a spus ca va fi un baietel, sper ca data viitoare cand ma duc la ecografie sa-mi spuna la fel:)

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, Mihaela, poate va ajuta si http://www.moduldesign.ro

In rest, si mie imi e tare somn, maine nu vin la serviciu , nici sa crape firma. Imi iau o zi de co.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Oana ma bcur ca esti bine si ca te-ai mai linistit.

Fetele eu am uitat cat masoara burtica mea. Mie doctorita mi-a masurat-o acum la ultimul control, a zis ca e ok, asa ca nici nu m-am straduit sa tin minte marimea. La mine la masurat am stat intinsa pe spate.Cred ca aceasta e pozitia normala pt masurare.
Eu zic sa nu va mai stresati atat cu masuratul ca oricum medicii vostri va vor masura corect.

Ioana pe site-ul cu mobila pot vedea pretul undeva? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

samila,
ce compresie ti-a recomandat tie medicul pentru ciorapii aceia? Mie mi-a recomandat 15-20%, dar nu am reusit sa gasesc asa ca a schimbat reteta cu 20-30%. Eu am facut si un varice urit la cealalata sarcina, iar ciorapii astia imi sunt de mare folos acum. Problema e ca sunt din ce in ce mai greu de pus...Sunt cam strinsi si e greu sa ii trag pe mine, dupa ce am reusit ma simt super cu ei! La farmacia de unde i-am luat eu erau $130, dar a fost totul acoperit de asigurare.

Anca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bine ai venit Pinacolada! Felicitari pentru baietel !
Ne inmultim pe zi ce trece !

Marlena & Alexandra 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna mamicilor eu azi am murit de caldura ,cred ca maine o sa ma duc prin magazine sa mai dau o raita
Hildegard mersi pt aprecierea lui bebita ,dar erau facute la 11sap+2 ,acuma am altele care se vad mult mai bine,o sa vezi cu siguranta acuma si la tine ,mai este un pic pina pe 6 iunie
Aici se fac obligat 3 eco pe perioada sarcini una la fiecare trimestru
Sofia ce ocupata esti mamicuto ,eu iti doresc mult curaj
Pinacolada bine ai venit si sa-ti traiasca baietelu

nanadana21+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ioana pt petrecera la munte poti sa incerci www.ruraetourism.ro ;www.craiasa-muntilor.ro sint in Bran

nanadana21+4

Mergi la inceput