Mamici de septembrie - octombrie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
nicole74 spune:
Buna dimineata, gravidutelor!
Am si eu acea dunga maro pe burta, iar sfarcurile sunt maro inchis. Probabil ca dupa nastere isi revin.
Voiam sa plecam si noi la munte 4 zile, dar cu vremea asta ... Asa ca am lasat-o pe altadata.
Nicole 25 saptamani
sofia_misicu spune:
Si mie mi-a aparut linia aceea insa numai linie nu e, mai mult e padurice. Nu e un par foarte negru, insa e mult si neplacut. Ma rog, asta sa fie cea mai mare problema. Si eu am avut surpriza aceea neplacuta cu bluza. Dimineata eram cu o silueta adolescentina si spre seara parca inghitisem un balon. Se holbau colegii mei ca la cinema.
Ma bucur macar ca primesc locul in autobuz.
Legat de durerile de posterior, pe mine tot coada ma doare. Mai nou am o mare problema: noaptea ma intorc pe burta, pentru ca eu asa dormeam in mod normal si imi apas vezica pana trebuie sa ma duc la baie. Asa ca eu ajung la toaleta de cate 3 ori pe noapte...Sper sa ma dezobisnuiesc.
In rest pe mine m-a apucat revlutia: in iunie o sa am o luna mai plina ca oricand: ma casatoresc, fac nunta mica, nunta mare, dau examen la scoala de soferi, ma mut si plec si in luna de miere.
Sper sa ma tina...nu vreau sa mai ajung in spital.
O zi frumoasa
Sofia 18 saptamani
jadi spune:
Eu cred ca v-a mincat pisica limbile sau degetele ca vad ca toata lumea e ocupata!!!
Jadi
20+
tangerine spune:
sofia, ce de activitati o sa ai in saraca luna iunie
iti urez sa iasa totul asa cum iti doresti si sa te uiti cu placere inapoi la aceasta luna
si eu m-am casatorit civil pe 1 iunie acu 3 anisori si am amintiri foarte placute legate de acest moment; mult mai placute decat de la nunta propriu-zisa care consider in continuare ca e printre cele mai stresante evenimente posibile-desi nu m-am implicat prea tare in ogranizarea ei
Ramona 23+
sofia_misicu spune:
DA, intr-adevar observ si eu ca lumea e foarte ocupata in ultimele zile. Ma asteptam azi dimineata sa nu am timp sa citesc ce s-a scris insa constat ca nu e mare inghesuiala. Probabil de la vreme...Nu iti inspira nimic. As dormi acum o luna neintoarsa...
Spor la diversele activitati care va tin ocupate!
Sofia + "the thing" - 18 sapt
sofia_misicu spune:
P.S. : va multumesc de incurajari!! O sa intru si eu in legalitate odata cu nunta cea mare!
miflore spune:
Multumesc MySweetest pentru tabel!
Dar oare daca ne pipaim o sa gasim fundul uterului? Ca eu ma pipai continuu pe burtica si habar n-am pe unde-o fi...oricum mai are de crescut destul!
Karmenutza, nu stiam ca linia aceea indica daca e baiat sau fata; numai ca la mine e dreapta si am fetita! (cine mai stie, de fapt??!!!)
Valen, si la mine depaseste linia buricului dar e mai estompata pe bucata aceea...
Sofia, cate si mai cate! Ai grija sa nu te obosesti prea tare ca te tragem de urechi!
Mihaela 22+
miflore spune:
Si eu dorm pe mine de 3 zile incoace... nu stiu ce am, as pune capu' pe birou...mi-as aduce pernutza de-acasa...as stinge lumina...uffff! parca nici in trimestrul 1 nu mi-a fost asa de somn!

Mihaela 22+
miflore spune:
Fetelor, cu tot somnul meu m-apuc si eu de treaba prin casa! Ne-am propus sa facem cate ceva anul asta! La inceputul anului am schimbat mobila din bucatarie; apoi a fost concediul in mai; acum vrem s-o schimbam pe cea din dormitor, intr-o luna maxim; apoi camera bebelusului prin august si vreau si sufrageria pana nasc... concediul l-am facut deja, asa ca banutii se vor duce spre mobila cea noua!
Rogu-va, stie cineva site-uri sau magazine cu modele moderne si frumoase si multe de mobila de dormitor, sufra si camera de bebelusi? Pana o sa-mi aleg modelul, stati sa vedeti nehotarare... si culorile, alta poveste!
Mihaela 22+