Mamici de septembrie - octombrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

gravidute!
Ce mult ati scris!!
Va multumesc mult pentru incurajarile pe care mi le-ati trimis si la care nu am mai apucat sa raspund!! Dragute si atente ca intotdeauna!

Am revenit de la amniocenteza. Ieri mi-am luat liber mai mult de fandoseala si sa profit un pic dar am fost ok. Procedura in sine nu m-a speriat si a decurs foarte bine si repede desi bebe dadea cu spor din maini si picioare de eram paralizata ca si le baga in ac. Dar a fost ok. M-a deranjat, bine inteles, medicul. Clujencele au auzit de el si ii cunosc reputatia (Stamatian) dar din pacate este singurul care face amniocenteza. Cred ca pe restul, mai tineri, nu-i lasa, ca nu-i asa o filozofie.
Triplu test imi indica risc de trisomia 21, adica la perechea 21 de cromozomi in loc de doi sunt trei. Adica sindrom Down. Trisomia 18 este alta boala genetica dar care nu are o denumire specifica.Rezultatul o sa-l am cam in 3 saptamani desi o sa-mi spuna ceva mai repede de Down pt ca trebuie doar numarati cromozomii (normal sunt 46 iar la Down sunt 47). Apoi mai fac si o analiza calitativa a acestor cromozomi. Sa faca ca am platit o gramada dare, fara chitanta ceea ce-mi confirma banuiala ca de fapt nu trebuia sa platesc.
CodrutaStamatian a facut si masuratorile pt triplu test si amnio la eco 3D, in clinica. Nu stiu daca are si la cabinet. Daca te intereseaza iti dau numarul de tel de la secretariatul cabinetului sau de la clinica. Asa te poti interesa direct. Tel:450115. Medicul meu este Dr. Cruciat si il iubesc! Este un om placut si se poarta tare frumos cu mine desi este tanar.
Acum nu-mi mai ramane decat sa am incredere in Dumnezeu ca totul o sa fie bine. Asa cum s-a confirmat la eco.

Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bun venit Pinacolada si felicitari pt. baietel! Ne-nmultim! Ati vazut ca la mamicile de iulie-august sunt 4 gravidutze cu gemeni?Oare ce burtici or avea?

Mihaela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Liadi, chiar ma gandeam ce-ai facut! Bine ca ai scapat! Tin pumnii in continuare!

Bine ai venit, Pinacolada!

Chiar, noi nu avem gemeni, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Liadi ma bucur ca ai trecut cu bine prin amniosinteza si pt rezultat sa fi pozitiva pt ca totul o sa fie bine

nanadana21+4

Mergi la inceput

Ioana, Cristina, multumesc pentru site-uri!
Ioana, unde-i sediul? Ca-i mobila si pe gustul meu! Problema e ca-s camerele asa de mici si nu intra nimic in ele, eu nu vreau sa le aglomerez cu mobila si-acum imi scormonesc creierii cum sa le-asez!
Lia, noi iti tinem pumnii! Cu siguranta totul va fi bine!

Mihaela 22+

Mergi la inceput

Tonnia, asa-i, noi n-avem gemeni!

Mihaela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Am tras putin cu ochiul de la mamicile de noiembrie-decembrie.Caci eu sunt pe undeva la limita , sfarsit octombrie inceput noiembrie.

Siteuri de mobila: www.mobexpert.ro (cam scumpe dar OK), www.elvila.ro.

Mandy 17/18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fetele care folositi ciorapi speciali, cum e cu ei, nu va
deranjeaza, mai ales cand e cald? Mi-a dat si mie medicul
reteta, insa nu stiu ce sa fac, aici a venit vara si mor de cald
si fara ciorapi, d-apoi cu ei ! Astept sfaturile voastre.
Pupici la mamici si felicitari celor care au aflat de curand
sexul bebeilor.

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

ancadm mie mi s-a recomdat 20-30 mmHg.Si am asteptat 3 saptamani pana mi iau adus la farmacie.Cand am platit am intrebat daca are nevoie de asigurare si a zis ca nu.Am prins eu o necunoscatoare la farmacie?!! Am primit factura oricum, acum eu nu stiu daca PPO meu acopera sau nu.Eu am deductibilul cam mare. Stiu ca la asigurarea mea medicamentele intra la deductibil.Da ciorapii nu stiu la ce categorie intra.
Tu cum ai procedat la plata lor? Ce fel de asigurare ai?
Da e cam incomod cu trasul ciorapilor, insa daca stiu ca imi face bine merita tot efortul.
Carmen eu azi i-am luat prima zi (ca abia ieri i-am cumparat) sincer nu ma incomodeaza si nici cald nu imi cu ei, insa aici la birou e aer conditionat si e rece ca asa le place americanilor vara.Si dupa ce termin jobul nu e asa cald afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Samila, multumesc de raspuns.

Mergi la inceput