Mamici de septembrie - octombrie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
Hildegard spune:
Jadi, incearca tinctura de propolis cu miere...e beton si sanatos.
Nandana, am vazut pozele tale cu bebita ...e super, eu inca nu am asa poze, dar in 6 iunie la eko sper sa se vada ceva mai bine, ca doara e marisor, nu?
Pe mine medicul nu m-a pus sa fac eco morfologica, sau triplu test, sau amnio, cito...de astea. A zis ca nu e cazul. Eu nu vreau sa le fac...numai am sa ma stresez. Eu cand am citit la voi ca ati facut o grama de teste.....eu numai analize de sange.
Si nici asa nu mi-a dat vitamine sau altceva.
Vero
19+4
mysweetest spune:
'neatza
,
Tocmai am fost si eu sa ma intep si sa imi fac analizele obisnuite.
Astazi mi-e greata si parca as fi mancat foarte mult ..nu stiu din ce motiv ma simt asa...poate din cauza uterului care se tot intinde spre stomac in sus.
Marlena &
Alexandra 26 saptamani
Mirela_B spune:
Buna dimineata,
Miscarile la inceput, se pot confunda cu miscarile intestinelor. Mie tare mi-e ciuda ca inca nu am simtit ca lumea bebelusa pt ca se spune ca la a doua sarcina simti mai repede miscarile. M-am uitat in agenda sarcinii precedente si atunci am simtit clar la 20 sapt si cateva zile, iar eu azi am 20 saptamani si nimic. Abia astept, nu mai am rabdare.
Hildegard, nici mie nu mi-a dat doctorul sa fac analize deosebite. Din proprie initiativa am facut eco morfologica pt ca plecam in concediu mai departe si am vrut sa fiu sigura ca totul e bine.
Jadi, probabil te-ai saturat de atatea sfaturi.Ce zici de inca unul? Eu m-am vindecat cu Homeogene 9 de la Boiron, e un medicament homeopat. Aceeasi firma face si oscilococcinum pe care l-am experimentat cu fetita si e f.bun.
Mirela 20
mysweetest spune:
Mie imi vine dorul de vacanta la munte dar..la anul
! Sotul meu nu-si poate lua concediu pana in iulie si atunci deja devine prea tarziu ..atunci voi in luna a 8 a .
Dar o sa incerc sa mai iesim in weekenduri macar ..la o padure ceva..
Marlena &
Alexandra 26 saptamani
miflore spune:
Buna dimineatza gravidutze!
M-am masurat si eu peste burtoi de 2 ori: aseara aveam aproape 1 m, am crezut ca fac apoplexie...si atunci am zis, ia sa ma masor eu si dimineata si aveam 90! Cata diferenta, nu-mi vine sa cred!
Dea, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si cuminte!!!

Mihaela 22+
codruta_grg spune:
Aseara am mers pana la doctor. Am avut niste ameteli! Mi-a luat tensiunea si am avut 14 cu 85. Foarte mare pentru mine care de obicei am 10 cu 7. Sper ca mi-a trecut.
Cred ca m-am agitat prea mult ieri.
Codruta &
26 saptamani
poze
Ioana75 spune:
Neatza burtoaselor
!
nanadana, ma bucur ca e totul bine
. Si la noi au anuntat azi 29 de grade, in ciuda ploilor
.
mysweetest, pe mine ma doare "coada". Nu ma pling rau pentru ca acum 2 ani, cind munceam ca aurolaca 12 ore/6 zile pe saptamina ma durea mai tare. Scaunul meu e foarte comod, mai ales ca se da spatarul foarte tare pe spate, pot sa stau ca la plaja
ca ajung la tastaura sa va scriu
, dar tot ma doare.
Ioana
Ioana75 spune:
miflore, cintarirea si masurarea burtii se face dimineata dupa ce-ai fost la baie. Asta ca sa ne pastram optimismul
. Ca seara ...
codruta, mai usor cu treaba
. Stai linistita, las' ca vine sotul sa faca
.
Ioana
miflore spune:
Fetelor, stie cineva, pana la 18-25 de saptamani - cam asa ne incadram cu toatele - cat a crescut uterul? Eu stiam ceva ca pana prin saptamana 20 ajunge uterul in dreptul buricului dar nu sunt foarte sigura; pana la cate saptamani creste si pana unde? Eu daca ma uit in oglinda, burta mea parca incepe de sub sani deja...
Si inca ceva: burtica e despartita in doua de o linie maronie pana prin dreptul buricului, mai sus nu-mi dau seama daca exista. Si voi aveti asa ceva? Bebelusa mea si-a impartit terenul de tenis!
Mihaela 22+
Tonnia spune:
Miflore, cand ti-a aparut dunga?
Burta voastra e perfect rotunda din profil de sus pana jos?
Da, are dreptate Ioana: burta se masoara numai dimineata si tot atunci-cantarirea!
, 19 fix