Mamici de septembrie - octombrie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
RalucaN spune:
Ma speriasem mai Deiuto! Te si vedeam pe 2 iulie singurica la o masa asteptand droaia de burtici si infulecand de suparare ca nu vine nimeni.![]()
Raluca,
20 saptamani si
din burtik
codruta_grg spune:
Am venit pana acasa..........ce prafffff
. Si exact azi mi-a plecat sotul in delegatie pana maine
. Dar nu fac nici o curatenie. Poate se curata singura mizeria...
Vin mai tarziu cand pleaca zugravii si ma bag direct in dormitor...
Eu am 94 cm in jurul burticii
.
Ce fain de voi ca va intalniti..... si eu as vrea sa fac asta la Cluj, ca ma tot foiesc ziua si nu stiu ce sa fac dupamasa....
De fund
ce sa mai zic..... cu hemoroidul meu... in fiecare dimineata am scaun, dar uneori cu sange..... nashpa...
Felicitari natydea pentru baietel
Va pup 

Codruta &
26 saptamani
poze
ancadm spune:
M-am masurat si eu si burtica mea are 93cm! Ma cam enerveaza americanii astia ca toti imi spun:" oh, you're pregnant?! but you're not showing!!". Si mie mi se pare ca ar cam fi timpul sa observe ca am si eu burta
. Asta e problema intr-o tara care are probleme cu obezitatea...Iar hainele de la magazinele de gravide sunt imense. Cred ca marimea S s-ar putea sa-mi vina la 9 luni
. In rest totul e roz si bine pe aici. Baby activ, mami flamanda non-stop. Suntem si noi in renovari asa ca toata vara o sa fim cu casa intoarsa. Mi-e si mila de sotul meu ca vine de la servici si se apuca de dat cu var sau de dat gauri in pereti
.
Anca 22+
mysweetest spune:
Lamuriti-ma si pe mine..va dor muschii de la fund sau oasele bazinului...nu inteleg cum va doare fundul
...
Pe mine ma dor oasele bazinului in special in stanga cand imi schimb pozitia ..de pe scaun in picioare si invers.
Marlena &
Alexandra 26 saptamani
nanadana spune:
Buna seara mamicilor
Va multumesc la toate pt felicitari
Jadi eu pt tuse am baut sirop de brad si a fost foarte eficaci ,iti doresc multa sanatate 
Natydea felicitari pt baietel

Mysweetest aceias dorere o am si eu 
nanadana21+3
nanadana spune:
Fetelor am uitata sa va spun ieri la eco am fost cu sotul,la care mi-a zis ca a trait cele mai frumoase clipe din viata lui
si nici nu a vazut cum a trecut o ora asa repede
nanadana21+3
samila spune:
Buna,
am intrat sa va salut. Sunteti harnicute foc la scris.
Eu am venit de la farmacie. Va povesteam de ciorapii pt gravidute, buni pt a nu se umfla picoarele.
Va scriu de tipuri de compresion:
15-20 mmHg
20-30 mmHg
30-40 mmHg
40+ mmHg
Mie mi s-a recomdat 20-30 mmHg.
Si va mai spun ca au costat 107$.![]()
Poate in Romania sunt mai ieftini.
Felicitari tuturor pt baietei si fetite.
Oana esti mai bine cu moralul?
va pup
Hildegard spune:
Salut frumoaselor,
am dormit super bine....
Sunt cam constipata dar rezolv eu
Mirela....eu am 96 in talie si am pus 5,5 kg pana acum....
eu numai fluturasi am simtit pana acum....chestia aia cu matele...adica cica asa simti cand misca bebele. Oare cum o fi?
Eu nu cred ca ma simtit asa ceva...
Vero
19
nanadana spune:
Buna dimineata
Mi_am masurat si eu burtica :am 96cm dar eu nu o vad mare de loc paraport cu alte mamici pe strada si pana acuma m_am ingrasat 4.5kg pt ca eu sint la regim 
Va pupicesc pe toate si va doresc o zi buna ,aici este o caldura sau anuntat 30de grade ;nu stiu ce ma fac azi 
nanadana21+4