Mamici de septembrie - octombrie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
jadi spune:
hehe propun sa facem bisericute asa ca trebuie sa o tragem pe Sofia linga noi ca tot Giulesti scrie pe ea... Oricum nu am decit tricouri care inainte imi erau un pc mari iar acum sint mulate asa ca ...
Cum adica va doare fundul??? pe mine ma doare mijlocul si din cind in cind nu imi intra burta in centura de la masina.
Eu simt din ce in ce mai bine bb-ul, imi da niste suturi seara si numai in partea stinga mai jos asa,
Jadi
20+
kid2003 spune:
Natydea
felicitari pentru baietel!
Uf, am scris gresit linkul ala, daca intrati pe www.ralcom.ro scrie acolo in stanga la stiri despre salonul Pino
natydea spune:
Mersic frumos si va pup pe toate. Valen nu am apucat sa intru pe yahoo din cauza net-ului.
Ioana am negociat acum cu sotul si numele copilului: Darius Alexe si DPN 10.10.2005 (uitasem, asta l-am negociat cu dr.
, ca tot cand vrea el iese).
Va pup si ne auzim cat de curand sper. Maine ne-au anuntat ca nu avem net intre 11-15
!
Dea 20+
cge spune:
Felicitari, Deea pentru Darius.
Ce nume frumos.
Kid, multam ptr informatie, atunci o sa incercam sa ne rostogolim pe la Palatul Copiilor.
Asta mi-a placut cel mai tare, ne dor toate: fundul, spatele, picioarele, mai putin degetele desi scriem pagini dupa pagini pe forum.![]()
Cristina
Flavia_Hurducas spune:
Natydea, felicitari pentru baietel!

Se pare ca gravidutele de sep.-oct. isi aduc o contribuție importantă la echilibrarea balanței femei-barbați la nivel național!![]()
Flavia 22+
jadi spune:
Felicitari Naty pentru bebe-el si sa fie frumos si sanatos!
Eu mai am 20 de zile pina aflam sexul... imi vine sa pling de ciuda, hehe!
Jadi
20+
RalucaN spune:
Dea, felicitari!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos! 

Chiar azi ma gandeam la tine. Vezi ca intalnirea e pe 2 iunie nu iulie (am scris cumva iulie? ma duc acum pe prima pagina sa vad)
Raluca,
20 saptamani si
din burtik
kid2003 spune:
Flavia de unde ai luat mingea pentru travaliu? sau, in fine, cum ii zice, speciala pentru gravide. Pe mine nu ma doare fundul dar ma doare rau spatele si radiaza pe picior. E nervul sciatic care e presat de uter, mi-a zis dr. Ar fi tare buna o minge din aceea pentru exercitii.
natydea spune:
Scuze Raluca m-am emotionat sau poate o fi din cauza gatului. Ma dor "galcile" (amigdalele) si de abia astept sa ajung acasa! Ne vedem pe 2 iunie si tu asa ai scris!
Dea
Flavia_Hurducas spune:
Kid, am luat-o din Germania si este foarte ieftina! In RO nici eu nu am gasit.
Flavia 22+