Mamici de septembrie - octombrie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 2
anya spune:
Va citeam si ma fataiam pe scaun... oare de ce? Ei bine, ma durea....fundu'!!!
Vreau sa intreb doctorita daca de la 5 luni avem dreptul la program de 6 ore, ca tare ma bate gandul.
Jadi, draga, daca stai la Socului precis ne-om fi intalnit pt ca eu lucrez in zona si tot la 2 zile trec prin piata... plus ca stau pe Iancului... asa ca vezi pe unde te muti! Oricum Jadi+ CGE-Cristina cred ca vor tebui sa ne puna la intalneala una langa alta sa nu stresam alte mamici cu Doctorita, Spitalul, sau eventual cartierul..(toate faimoase - evident).
Cat despre targuri - am auzit ca s-ar fi decalat unul si e din 27, dar nu stiu amanunte. Cand aflu - va zic! Poate ne-om rostogoli pe-acolo.
pupici
Mirela_B spune:
Acum am venit cu printesa de la joaca si am citit felicitarile voastre pt fetita. Multumesc.
V-am vazut dimensiunile si m-am masurat si eu. Sunt burticoasa tare. Am deja 92 la burtica si am luat 6 kg. De la 53 la 59, in 19 saptamani. Burtica e tare haioasa, parca am inghitit o minge. Din cauza asta "babele" ziceau ca e baiat.
Flavia, multumesc pt informatie. Am facut ieri eco morfologica la Bucuresti. 2,2 milioane. Dupa am mancat bine, bine de tot la Capriciosa parca se numea restaurantul, langa Baneasa. N-am mai fost de mult numai noi doi la
Felicitari pentru intalnire, cred ca va fi tare frumos.
Mirela 19+
sofia_misicu spune:
Si eu si eu nasc la Giulesti. Dar nu cu Dr. Ion.
Dr. Ion mi-a facut anul trecut o cauterizare si a fost ... bland, avand in vedere ca eu imi pusesem pulovarul in cap si "tipam in surdina" desi nici nu ma atinsese.
Din pacate, dotarile lasa de dorit la Giulesti, si in general, spitalul arata cam creepy, insa trebuie sa ne urmam doctorii ...
Sofia si "la chose" 18 saptamani
kid2003 spune:
Cristina, este Salonul Copiilor "PINO" la Palatul Copiilor. Am fost anul trecut si aveau si articole de bebelusi si cadouri pentru copii mai mari.
Nu se compara ca amploare cu Baby Expo, desi ei asta vor. Se organizeaza Pino de vreo 3-4 ani incoace. Poti incerca sa mergi. Si eu vreau sa ajung candva. E de pe 27 mai pe 2 iunie. Puteti vedea mai multe aici: http://www.ralcom.ro/www/expozitii/events|displayEventArticle/id_45/Informatii-generale.html
Flavia_Hurducas spune:
De maine voi incerca sa schimb scaunul de la birou cu mingea medicinala, poate scap de dureri de fund. Mingea am cumparat-o pentru gimnastica pentru gravide, dar din pacate nu am apucat sa fac decat o data, dupa amnio a trebuit sa ma abtin o luna de la efort prea mare.
Flavia 22+
natydea spune:
Buna gravidutelor!
Am tot incercat sa va sciu de dimineata dar internetul merge din 2 in 2. Adica astept cca. 20 minute sa mi se incarce pagina. Am mai scris un mesaj si nu mi s-a transmis, acum sper sa mearga!
In primul rand vreau sa va spun ca va pup pe toate si de abia astept intalnirea de pe 2 iulie, la care cred ca pot ajunge pe la 17.00. Si nu in ultimul rand le dau un calduros
colegelor mele mai vechi Raluca si Valen.
Am fost ieri la eco la dr. Iosup si m-am mai linistit. Bebeul e bine, sanatos, se dezvolta normal, deja are 380 g si e BAIAT! Deci Ioana poti sa ma treci cu un carucior albastru. La nume mai negociem inca dar eu as vrea al doilea nume Alexe. Tatal e fericit ca are cu cine sa se uite la meciuri! Of, of, mai, mai!
Pup, Dea 20+
andreeeea spune:
Buna, viitoare mamici! Revin si eu dupa o perioada de absenta (am fost prea ocupata la servici) si am incercat sa recuperez, cat de cat ce ati scris. Si se pare ca numai degetele nu v-au durut
. Si eu am o durere puternica la ultimul inel al coloanei cand ma dovedesc si eu mai harnicuta
. In rest... totul e ok. Bebelusul face tumbe
si-mi aduce zambetul pe buze de cateva ori pe zi, cand sunt mai concentrata la lucru etc. De ingrasat.. doar vreo 4 kg (acum sunt in 21+).
Cel mai tare imi pare rau ca nu pot fi si eu in Bucuresti, la intalnirea burticilor. Sunt convinsa ca veti fi cea mai frumoasa imagine a tarii, in acel moment!

Pupici
andreea
Ioana75 spune:
Dea, sa fie sanatos
!
Mire, daca vrei sa-ti adaugi informatii la profil, procedezi in felul urmator: din meniul din stinga, click pe "Profil Personal"; introduci parola, apoi in pagina care apare poti seta: sexul, localitatea, semnatura, etc. Bafta!
Ioana