Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Sorina, eu am avut egg pana la ovulatie si imediat dupa am avut creamy. La mine a fost un creamy mai gelatinos sau cel putzin asa mi s-a parut mie.

Cata, cu somnolenta de la Utrogestan: stiu ca da somnolenta numai cand il iei pe gura. Nu stiu daca are acelas efect si pe !

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Laurici eu am avut dureri de spate si parca erau altfel decat atunci cand trebuia sa vina CM. Mucus am avut alb cremos, mai gros( a fost prima oara cand am avut asa si m-a tinut continuu dupa ovulatie ) Tin pumnii sa iasa bine de data asta si sa te inscrii la noi

5+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Cata,si eu incerc sa iau intepaturile ca pe un semn bun si anume ca s-a desprins gogoloiul.Daca nu s-ar fi desprins ar mai fi crescut oare temperatura?
Andicu,de facut treaba am facut-o dar mai fac si azi caci am senzatia ca azi ar fi cel mai prielnic.
Irina,ce bine ar fi ca peste o luna sa vorbim toate despre simbureii nostrii si sa ne mutam toate la gravidute
Totusi ma duc miine la echo.
Ingerasul care ne iubeste mai este trist?Si noi te iubim!
Laurici,par semne bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by lauricipani

Cata, cu somnolenta de la Utrogestan: stiu ca da somnolenta numai cand il iei pe gura. Nu stiu daca are acelas efect si pe !

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Laurici,asa stiu si eu:utrogestanul luat pe cale orala da somnolenta,nu si pe cale vaginala insa.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

maraki, sper sa fie cu oki!

micha, sa dea Domnul!

Flori76, ma bucur din suflet ca-mi raspunzi, mai ales cand sunt oaia neagra! Sar'na de informatii! Tu ce mai faci? cum te simti si in ce stadiu te afli?

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Laurici (pt mine nu esti deloooc oaia neagra )

Io...pai z 28,dureri de sani(ca si tine,mai mult spre subrat),simptome de CM dimineata(dar nimic pana acum),stari de greata de vreo 3 zile.Refuz sa-mi fac sperante,mai ales ca eu am un CM cumplit de neregulat.

Mergi la inceput

flori 76, vrei sa spui ca mergem de manutza la gravidutze???
Sa dea Domnul, tzin pumnii!
Test???

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Laurici,sa dea Domnul!Sa-ti spun faza:ieri m-a intrebat o tipa(care imi stie problemele)daca sunt ok.I-am spus ca da,iar azi s-a intalnit sotul cu ea si l-a intrebat si pe el acelasi lucru,ca cica as avea fatza de femeie gravida (cum o fi fatza aia,beyy?).

Nu am facut inca test,dar in 2-3 zile(daca nu vin rushii) o sa fac.

Pupici

Mergi la inceput

flori!!!

flori!!!

flori!!!

GALERIE MARE PENTRU VIITOAREA GRAVIDUTZA!!!

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Laurici,tu esti o dulce .M-ai facut sa zambesc,sicer iti spun.Sa stii,totusi,ca eu nu-s asa optimista.Am mai patit-o si-n alte luni,cand mi-am facut o groaza de iluzii si pana la urma...mi-am luat-o rau

Dar,stii ceva?Eu astept nerabdatoare rezultatul testului tau de sange!!!Asa ca iti fac si eu galerie:

LAURICI

P.S.incurcasem borcanele

Mergi la inceput