Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Eu atata vreau sa mai spun: daca nu erati asa cum sunteti , eu n-as fi ajuns sa postez pe forumul asta, ca mai sunt si altele pe care le citeam,dar e singurul pe care am indraznit sa particip,sunteti pe sufletul meu ! Daca reactiile ar fi fost ca ale unora dintre noi, n-as fi ramas o clipa! Si cu asta am incheiat!

Irinuca, de tratamente cosmetice nu stiu sa-ti spun. Doar de vopsit parul, unii doctori spuneau ca e bine macar in primul trimestru sa te abtii, dar parerile sunt impartite. Acum , daca in prospect scrie ca nu e recomandat, e bine sa te conformezi,atata vreme cat esti gravidutza,daca nu esti inca, nu stiu cat rau ar putea face.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Micha daca ai prestat si ovulatia a avut loc...fa dupa cum crezi in legatura cu monitorizarea!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Apropo de intepaturi...eu dupa ultima ovulatie am avut 4 zile intepaturi!

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, dureri de spate ai avut? Ca io am! Si mai am si stari de . Stiu ca este cam devreme dar asa ma simt. Dupa rezultat o sa aflu daca este doar in capul meu sa este adevarat!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Lauricipani dureri de spate nu prea...mai mult sapt. asta...iar stare de voma nici asta...vad ca azi mi-a fost putin rau...dar simptomele sunt diferite...stare de somnolenta, oboseala, insomnii ceva, sinii cum sunt?

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Micha, daca ai prestat,ti-ai facut "treaba",pentru siguranta ati mai putea incerca si azi ;iar cu monitorizarea,poti incerca, totusi inca o data, ca eu n-am incredere totala in temperaturi!

Laurici,simptomele sa fie cu !!!!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Andicu , mersi mult, incepusem sa cred ca nu stie nimeni sa-mi raspunda. Cu tot riscul, ma duc deseara la dermatolog ... sa vad ce-mi zice. Macar sa-mi spuna ce tipuri de creme sa evit, ca eu ma dau cu de care o fi (ma uit sa vad doar pt. ce tip de ten).
Micha imi pare rau ca ai avut ghinion cu ecograful .... dar luna viitoare poate nu o sa mai ai nevoie de el decat sa-ti masoare samburelul !
Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, m-a durut rau mijlocul cateva zile dupa ovulatie. Cam de luni mi-a trecut. Dar am asa o senzatie ca si cum trebuie sa-mi vina CM. Sanii ma dor, nu sunt umflati dar ma dor in laterale si spre subztioara. Somnolenta am, ieri am plecat de la birou si am tras pe dreapta dar am crezut ca este de la Utrogestan (vaginal).

Andicu, macar sa fie ca m-am cam saturat de asteptari. Sper ca de data asta sa fie OK.

Apropos, fetele gravidoase de curand, care stie sa-mi spuna cum este cu mucusul creamy. La mine era atat de creamy ca parca era gelatina albicioasa. Asta pana sa-mi pun Utrogestan.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

gelatina nu e eggwhite ? offf...ce ma dispera mucusul asta, nu stiu niciodata cum sa il consider...
Andicu, aici nu se poate s ainserezi decat smile-urile, la celalalt forum are inclus si chestia cu afisajul tickerului...da e bun si asa

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/6bf83/ttc.png

Mergi la inceput

Lauricipani este bine cu durerea de sini..iar burta m-a durut mult timp ca la ciclu...pina in ziua 37 cred...utrogestanul chiar da somnolenta?

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput