Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, am si eu rezultatul de la Papanicolau. E bun. Mi-era o frica, pt ca asistenta mi-a zis initial ca rezultatul este normal, dar ca sunt multe leucocite pe acolo, ceea ce denota infectie. Va dati seama ca m-am albit instantaneu. Si acum am sunat-o pe doc. personal si mi-a zis ca e totul foarte bine, ca nu-i nici o infectie.
Intrebare f importanta: asta inseamna ca nu am chlamydia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Alexia,ma bucur ca rezultatul de la Papa ti-a iesit bine!dar pt Chlamydia se face test de sange separat!si ca sa fii convinsa ca nu ai nimic se mai face si din secretie, ca poate sa-ti iasa pozitiv din sange (semn ca ai avut) si negativ din secretie (adica nu mai ai),ca daca ies pozitiva amandoua inseamna ca ai, si trebuie tratament serios! poate nici nu e cazul sa-ti faci atatea griji!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, tineti-mi pumnii, ca de azi intru in ,exercitii !
Poate stie cineva sa ma lamureasca, ca eu eram asa de de vestea cu foliculul, ca am uitat daca pot sa fac si vineri, cand fac pregnylul sau numai zilele urmatoare ?!cum e mai bine? e bine si vineri, sambata, duminica sau doar sambata si duminica..si inainte de vineri ?!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

utrogestanul pus vaginal Nu da somnolenta!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Alexia,ma bucur mult ca testul Papanicolau ti-a iesit Ok,stiu prin ce emotii ai trecut ca eu cand am facut testul imi iesise o mica pata rozalie pe col si am tremurat o luna pana sa am rezultatul ca era decembrie si am prins perioada de sarbatori in care laboratorul nu lucra! Oricum Chlamydia nu iese la aceasta analiza ci sunt teste separate din sange sau secretie,cum zice Andicu...
In rest eu sunt in ziua 20 si astept....si maine incep si scarbiciul,pana azi am avut concediu...
Andicule,spor la "exercitii" !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor l-am pus pe bebita...il gasiti la "cafeluta"!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Frumusel si roscatel ca tine ,sa va traiasca si ai grija de el !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Fetelor, ma ingrijoreaza ce citesc!
Sotul meu a facut spemograma dupa 15 zile de abstinenta si i-a iesit foarte bine:
vol. 4.9 cmc
220 milioane/cmc
ph 7.5
motilitate 85% dupa 1h
normospermie +++
indice de fertilitate 387 ( maxim 200)
Credeti ca e nerealista avand in vedere pauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Am intrat sa va spun ca abea maine iau rezultatul la BHCG!

Cata, m-ai facut sa plang, sa fiti sanatosi si mii de imbratisari!!!

pup fata frumoasa cu burtik.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

fetele,
Mishulina,, multumesc frumos, am primit mesajul tau. Eu nu pot intra pe net decit seara. O sa merg singura la spital pentru ca al meu dragut lucreaza, dar o sa-si ia CO dupa ce vin de la spital sa stea cu mine acasa .
Sa nu-ti fie frica de HSG, eu am facut 2, au fost dureroase dar suportabile.Am avut ceva greata dupa anestezie ( Fortral in ),dar dupa 2 ore am fost OK. fata.
Tumpi, sper din tot sufletul sa ai dreptate.
Irina71, zic si eu da doamne un folicul mare si gras pentru fata. Nu cred ca patesti ceva de la Fluocinolon.
MirelaV, cind faci laparo ? eu ma internez luni si marti ma opereaza.
Andicu, iti doresc ca foliculul ala mare cit casa sa devina .
Mano, bine ai venit, sedere scurta aici si fuga la
Catalina, Passiflora nu-i dauneaza lui bebitza. Te inteleg mai bine decit crezi, pentru ca sotul meu are aceste atacuri de ceva timp si este ingrozitor sa-l vad cum sufera. Incearca sa te plimbi cit poti de mult si nu te uita la filme sau emisiuni deprimante. Te-as putea ajuta cu mai multe sfaturi dar nu am dreptul sa trimit PM deocamdata. Te si ma rog pentru tine.
toate fetele.

Mergi la inceput