Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(9)
Raspunsuri - Pagina 6
lavi02 spune:
Dienuta ai fost mortala cu studentii! Adevarul e ca eu cand am ore incerc sa ma imbrac frumusel (ca si mie imi placeau profesoarele mai cochete) dar in nici un caz sexy sau cu maieu cu bretele, etc, ca nu suntem la plaja si sa se concentreze omu' la ce ii spun, ca si asa sunt 95% baieti. Si sa nu zica: ai vazut-o p'aia? E ca o parasuta, se crede frumoasa, sexoasa, etc. Cel mai bine e sa nu le atragi atentia cum arati, dar nici sa nu le zgarii retina.
Asa ca incerc sa port lungimea fustei prin jurul genunchilor, nu fusta transparenta - sa se vada kilotii, fara super decolteu si daca am o bluzita mulata stau cu sacoul pe mine. Mai vin si in blugi dar de obicei nu la ore.
Dar ca sa compensez la cochetarie - aleg un material frumos si de calitate, un croi frumos, ciorapi impecabili, etc... plus ca e dezolant sa ai profi cu hainele agatate, pantofii tociti, ba mai rau murdare... Am avut cand eram studenta un asistent cu blugii cu 2 petice in fund, acolo unde se tocesc blugii. Cand am vazut-o pe nevasta-sa, ne-am lamurit. Am poreclit-o suie-paparude. Arata cam la fel. A venit la examen sa ne supravegheze si ea. S-a pus intr-o banca si citea dintr-o carte super scumpa. Nu zic sa nu-ti iei carti, dar.... fiecare cu prioritatile lui.
Chiar, cum ar trebui sa se imbrace o asistenta de 26 de ani? La pedagogie ne-a spus ca in primul rand decent si ingrijit. Stilul - cum vrem noi. Daca as veni numai in tricou si blugi as parea mai apropiata de ei, ceea ce ar fi intr-un fel un avantaj, pe de alta parte nu. Daca vin in costum, sau fusta si bluza, parca ma simt mai "profa". Bine, ca iarna vin in blugi sau alti pantaloni si pulover, ca e frig rau la noi in Poli. Dar macar primavara si vara am si eu chef sa ma imbrac mai cochetel, si daca nu la sevici, unde? Ca in parc cu Silvia tot blugii ma mananca.
Lavi nu-s nici chiar asa de informata, doar putin. Link-urile alea le-am gfasit pe google si le-am citit in diagonala, recunosc.
corap si eu din aceleasi motive merg la cabinet, imi pare rau ca nu am aflat de el decat DUPA ce am nascut-o pe Silvia. Atunci mergeam la centrul de contraceptie si in ultimele luni m-a chemat la spital. Si asta nu e doctorul care la prima intrevedere la spital sa te indrume urgent spre cabinet, n-a zis nimic in 9 luni de sarcina.
lavi02 spune:
Lasa, T_Ioana , ca socrul meu a felicitat-o pentru sarcina pe o cunostinta pe care nu o mai vazuse de mult, si biata femeie, nici gand de sarcina!
anda77 uite aici s-a mai discutat despre triplul test la Emilia Irza, este si nr de telefon:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48700
Mie mi-a zis pretena mea rezidenta de gineco ca acolo e singurul loc unde se face ca lumea. Nu stiu de unde a aflat ea. Acuma... cum credeti.
coralia76 spune:
Vad ca suntem mai multe pe aici care ne dorim fetitze..poate o sa fie explozie de fetitze de noiembrie-decembrie 
![]()
.
Eu mi-am cumparat o pereche de pantaloni de gravidutze..o sa incep sa-i port ca am burtica destul de mare..se vede chiar bine.Acum colegele isi dau cu presupusul dupa forma burtii ce copil o sa am si majoritatea zic..clar e baietel...eu nu ..e fetitza
..si tot asa.
Coralia,
13+
dienutagraviduta spune:
Ioana, trezeste-te ca te dau aia afara !
tu stii ca ovulatia are loc in medie cam la 14 zile de la prima zi a ciclului, da ? Pai bebe s-a format incepand cu 2 sapt de la prima zi a ultimului ciclu, bine ? pai sunt 9 sapt de la ultimul ciclu, deci 9-2 bebe creste de 7 saptamani...
femeile de obicei isi cunosc data um, dar nu prea stiu cand a avut loc ovulatia(poate doar cele care fac monitorizare); deci se foloseste varsta sarcinii calculata de la um... ca sa stim toate...
dar banuiesc ca pt doctor e penibil sa zica 9 sapt la fat, cand el fizic si tehnic are doar 7...
asa si sarcina are 40 de sapt de la um, si 38 de la data probabila a ovulatiei...
daca tot nu ai inteles, sa-mi dai un telefon, ca ma dor degetele...
si terminati cu grasimea, ca pe mine una ma streseaza enorm!!!(glumeam, plangeti-va in continuare...
)
dienutagraviduta 12+ si bebelusha
T_Ioana spune:
Dienuta scumpa de inteles am inteles eu ceva....si uite ce am inteles: BEBE are 7 saptamani si 4 zile, adica asa cum am eu 24 ani si 9 luni pentru ca nu calculez si alea aproape 7 luni cat am stat in burta la mama
.In concluzie, asta e varsta lui bebe, concret.
De dat afara nu ma dau ca tuturor le e mila de mine (ca mi-e somn si greata uneori) si se poarta cu mine ca si cu un ou, de parca nu au mai vazut femei insarcinate. Si sa va mai zic ceva fetelor, sefului meu aproape i-au dat lacrimile de bucurie (pentru mine) cand i-am spus ca sunt insarcinata. Si in fiecare zi ma incurajeaza, si ma intreaba cum ma simt, cum am dormit, daca nu mi-e rau! La sedintele in care se fumeaza nu ma lasa sa particip, deci sunt un caz fericit!
Va tzuc mult si apasat!
Ioana
si samburelul 7+
corap spune:
numai eu nu stiu ce imi doresc
...
uneori ma imaginez mama de fetita cu fustita, uneori de baietel cu genunchii juliti ...
convingerea mea e ca e baietel, da' nu se bazeaza pe nimic... nici macar pe "teste babesti" sau pe dorinta... offff, astept sa treaca timpul
chef de serviciu n-am, ma bag cu nasu-n dosare ca sa nu se vada lipsa mea de chef, mi-e somn si visez cu ochii deschisi.
in privinta hainelor, eu cred ca fiecare ar trebui sa se imbrace asa cum se simte bine. si unele persoane se simt bine cu toace si chestii incomode, altele in chestii shuie si lalaie :))) nu e neaparat o chestiune de gusturi... mai mult de simturi. eu abia astept sa-mi pun haine burtoase si comode, ca azi mi-am ales niste dresuri absolut groaznice care-mi strang coastele... da' arat bine, la tzshpe mii de ace :)))
C & bb 14+ 
maria_alexia spune:
Ioana, chiar ca esti un caz fericit, daca as sti ca ar reactiona si la mine tot asa seful, acum i-as spune! 
Macar 1/2 de ora sa pot intarzia si eu dimineata, si as fi fericita! ![]()
Sper sa ma mai pot camufla inca o luna, daca asa am hotarat, si sa nu adorm si eu pe birou pana atunci, ca tentatia e mare
.
Lavi spune:
Ma bucur Mirela ca te am mai distrat, de unde sa stiu eu chestiile aste, apropo cum stai la capitolul contractii, sper din tot sufletul sa te simti mai bine, nu te gindestii cum o sa fie cu 2, eva iubeste copii si cred ca se va adapta bine.
Cred ca am citit printre rinduri........scuze multe
Lavi
Lavi spune:
scuze din nou, asa e cind vrei sa fii atent si la birou si la lucruri mai interesante........am citit faža cu fata.
asta e scuze de deruta
Lavi
dienutagraviduta spune:
Ioana , mi-a placut comparatia, mami tau te-a facut la 7 luni ? numai ca eu as zice mai bine sa adaugi alea cateva luni in care erai in discutii de preconceptie... asa si cu bebelasii nostri, in numaram cu 2 saptamani inainte sa existe...
In alta ordine de idei, aranjam untransfer la tine la Bistrita ? te rog frumos, pune-mi o pila, ca sefu meu ma freaca de nu mai pot : cate 3 - 4 sedinte zilnic, mai mult vorbim decat muncim, ii vine cate o idee sa facem ceva, si vrea sa fie gata in 4 ore, din care primele 3 ne tine in sedinta, sa ne explice cum sa facem...
e groazinc, inainte avea biroul cam la vreo 10 m de mine, si ma chema non stop 9zbiera dupa mine, ca noi avem aici birouri d-alea moderne - 60 de oameni in aceeasi incinta, numai directorul si veceul stau separat
...
acu i-au facut si lui o "cusca", si nu mai poate sa urle dupa noi, asa ca ne suna... din cinci in cinci minute...
se pare face parte din categoria celor care cred ca face bine la gravida sa parcurga cate 5 km pe zi, ca sa nasca usor... si nu vrea sa bage la dovleac ca eu o sa fac cezariana !
hai , ca m-am descarcat !
dienutagraviduta 12+ si bebelusha plimbareata