Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

lavi02, am impresia ca esti o profesoara foarte cocheta !!! dar nu te mai feri de studenti, ca si ei sunt oameni, si cred ca daca ai apare in salopeta cu burtica, ar fi mai atenti... zic si eu asa, ca anul asta am terminat, si mai am 1 luna si dau licenta...
mie mi-a cam trecut si greata si somnolenta, asa ca ieri m-am spalat pe cap (chestie complicata, ca am parul lung si mi-e cam greu, mai ales sa-l coafez...), m-am epilat, etc, si azi aveam chef sa arat bine la serviciu, ca avem auditul de precertificare iso 9001, si misuna lume noua...
asa ca am scos un costumas de vara roz cu volanase, o poezie, singurul care are fusta asa, mai lunguta, pana la genuchi... m-au trecut toate apele pana mi-am tras fusta pe mine; aratam ca un carnat : burta mare, ca la mine se vede - eu nu am avut burta deloc, burta ca burta, no problem , da se vedeti fundu'... ala era disproportionat rau, mai... in fine , mi-am pus tot sarafanul de blugi, ca e sfant, si nu putem sa stau 10 ore cu burta asa de "constransa"...
si eu sunt babana : am 1.56 si vreo 54 kg inainte, acum am vreo 56.5 KG (cu indulgenta, de fapt sa fie vreo 57...)
fetelor, poate ma recunoaste cineva :
cand mi-am luat sarafanul de blugi (salopeta cu fusta nu foarte scurta), l-am luat din idm, de la gara basarab, si tot in acelasi stand proba alta graviduta, tot in 3 luni, cu sotul, si-a luat si ea la fel... cred ca atunci nu ni se vedea la nici una burta, poate numai in capul nostru... poate e vreuna dintre voi, n-ar fi haios ?

dienutagraviduta 12+ si bebelusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

mai Laviii mai, nu ma sperii tu, ci ceea ce ne spui....e normal daca stii mai multe sa ne informezi, dar e normal sa si ma sperii. Foaret bien ca esti atit de informata, nu de asta tise cere parerea?
Riscuri.... stiu ca sunt, nu le ignor, ci le dau mai departe de sufletul si mintea mea...
Irinuca sa iti traiasca fata, si felicitari..Pasaricile se cres usor ..Bravocu tatica!!
Cit despre haine...e jale. Nici asa, nici asa.Mai incap in pantalonii vechi cam 2-3 saptamini, acasa doar camasi si tricouri mulate am, cu Eva am avut burta la 5 luni, acum se vede , am 56de kla 1,63..
Ai dreptate Lavii, la camasi se defac intre nasturii, si mai e o chestie, nu exista zi sa nu remarc la colegii mei ,cum le fug ochii catre sanii...adevarul e ca au crescut ca o coca in cuptor

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

n-am trecut inca la haine cu burti, dar target-ul e peste 2 saptamani :)
burta si eu am. e foarte interesant, pt. ca inainte de sarcina eram o persoana grasa fara burta si acum sunt o persoana mai slaba cu burta :) ceea ce pe mine ma distreaza deocamdata, ca ce-am pus pe burta a scazut din celelalte parti. si ma bucur ca nu m-am ingrasat deloc, ca la mine ar fi fost cam tragic - pentru ca sunt si destul de inalta si as fi aratat ca un munte de om ...
dar sunt curioasa ce o sa urmeze... parca vad ca o sa ma expandez ca un fel de popcorn si o sa fac "poc" si ... gata
acum ma intreb daca bb e baietel sau fetita... nu pt. ca ar avea vreo importanta, dar nu stiu cum sa ma adresez can vb. cu el :))) si sunt ffff curioasa

C & bb 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Lavi hai ca m=am amuzat copios :Irina spune fata ,facind o comparatie ,iar tu intalegi ca are fata .Fata=comparativ.Din cite-mi amintesc Irina vrea fata ,Poate ai gura aurita.

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dienuta, eu tot nu inteleg....deci conform UM am 9s4z iar conform varstei de conceptie am 7s4z.....pai pana la urma cat are bebe? eu tot zic ca are doar 7+ pentru ca nu se vede nimic.
Faza tare haioasa aseara: am mers la nashii de cununie(cei din Bistrita) si la un moment dat imi zice nashu: "Vad ca se vede putina burtica..." Eu zambesc frumos, cu toti dintii si ii spun "Posibil!" Ce sa ii spun omului ca sunt "slaninoasa" si ca burta o am de nesimtire, ca o aveam si acum 5 luni?Al meu sot se uita lung la mine si mustacea....stia bietul om cum arata nevasta-sa pe sub haine Ca veni vorba de ...ingrasat, cine avea o listuta cu kg conform sarcinii, sau asa ceva?! Ca eu am 1,69 m si 61 kg, si ma tot gandesc daca pana la final o sa ajung la 75-80?
Fetelor mi-e somn de mor, cred ca ma pun cu capul pe birou si trag un pui de somn ca nu se mai poate .......!
Pupici la burtici!
Ioana7+(9+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Ilenuta Bine ai venit ! Sarcina usoara!

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

T_Ioana, si eu zic tot asa: probabil medicul tau se refera la varsta embrionului, care si la mine e acum de 7 sapt. fix. Deci esti in 9 sapt si...putin, dupa sistemul cu UM.

Fetelor, din cate povestiti voi, e clar ca-mi fac iluzii cu hainele si burtica. De-abia astept sa vad si eu ceva modificari mai substantiale . Voi sunteti deja la sarafane???

Irinuca, felicitari! Si ... vrem detalii despre echo', pe toate daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna fetelor,
Lavi, de ce ii zici irinucai sa-i traiasca fata? de unde stii? a zis ea? unde?! a aflat?
Lavi02, stii sigur ca se face triplutest la Emilia Irza? ala e spital de copii. Daca da, pun si eu medicul de fam. sa-mi dea trimitere.
Cu hainele, v-am mai povestit ca eu nu mai incap demult, de 2-3 saptamani. Mi-am luat in week-end haine cu 1=-2 numere mai mari.nu pre imi plac hainele speciale de gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

Lavi, unde scrie ca Irinuca are fetita ?.... si eu vreau sa fie fetita si sa stiu de la 15 saptamani...
pe mine nu ma sperie statisticile astea cu SD, chiar deloc... mie, dupa varsta imi iese riscul foarte mic -21.5 hai 22 ani risc 1 la 1500... asta din copii nascuti !
ei, in fine, ma demoralizezi ca te plangi de grasa la 54 Kg... eu am 1.56 si mai mult de atat... daca mai zici ca tu esti grasa, o sa simt ca ma rostogolesc pe aici, nu ca merg...
te pup

dienutagraviduta 12+ si bebelusha dorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna fetelor dragutelor!
Da ce mai scrieti...eu va urmaresc insa nu prea am noutati si de aceea nu intervin.
Azi mi-am luat sange pt triplu test ( rezultatul il am intr-o saptamana) si dupa amiaza o sa am rezultatul de la urina. Voi faceti analiza de urina in fiecare luna? Ca eu nu ma asteptam sa trebuiasca asa de des!
Cat despre haine, inca mai intru in cateva (2) fuste si mi-am luat pantaloni usori de vara si cu burta, iar la servici ma scot ca am uniforma deci nu trebuie sa imi bat capul in fiecare zi cu ce ma imbrac. Mai nasol cand o sa trebuiasca sa schimb fusta de la uniforma cu o rochie diforma pe care mi-o dau ei, si care e urata in draci, ei atunci nu stiu ce sa ma fac...
Va pup si spor la munca,

Alina 15+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre

Mergi la inceput