Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Eu la eco la 16 saptamini nu am aflat ce este .Nici nu aveam mare incredere in eco simpla .Prietena mea la 16 saptamini,la eco simpla, a aflat ca are baiat si la eco 3 D,la 19 sap. a aflat ca are fetita .Eu sper timid sa fie fetita dar sincer nu prea ma vad mama de fetita ,cred ca o sa fie tot baiat .Cum spune si Coralia: sanatos sa fie!

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

cind eram insarcinata cu Eva , Victor dorea cu disperare o fata iar eu un baiat ca sa semene cu el...acum nu stiu, ma gindesc si la fata pt Eva dar si la baiat pentru Eva... ciudat, nu?
Ideea e ca atunci cind voi afla, cred ca nu voi fi surprinsa.. vreau un bebe sanatos, tare sanatos si cuminte, si tare tare sanatos...

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Ziua buna, fetele!
Coralia:mie mi-a explicat prietena mea ca tocmai de asta costa 3d atit , pt. ca il vede din toate partile(tridimensional). Eu sper ca nu dau 'o cashula di parale' sa-mi spuna :" probabilitatea e de 35% sa fie..." ca-l iau la trinta pe Iosup ala.
Sa va spun ce desteapta sunt eu:ieri a trebuit sa ridic pt citeva secunde doar vreo 25kg; eu am zis ca fiind timp scurt nu se ia in consideratie...eeei fetelor ,si de ieri de la 16.00 cam asa mi-au pornit dureri ca la ciclu(de mijloc, de burta,rau sa vars..etc), ameteli de m-au tinut legata in pat.Asa o stare de rau, n-am avut niciodata.Cu toate tratamentele care le-am urmat de aseara si pina acum nu mi-au trecut decit durerile de spate,dar tot il simt amorti si un lucru care l-am patit aseara:aveam burta asa de tare ca un pietroi.Asta ,lucru bun fac eu, sunt desteapta, nu?
Atena17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Mare grija cu greutatile, lasati sa care valizele altii. Si eu sunt obisnuita sa duc bagaje mari si sa sar in ajutor unde trebuie ridicat, dar anul asta nu ma mai infig. Mai ridic pentru scurte momente maxim vreo 7 kilograme dar atat.

Cat despre somn se simt diferente si la mine, eu fac naveta si niciodata n-am putut dormi pe masini, acum atipesc pe ultimul sfert de drum, cum e mai rau, cand mi-e mai adanca relaxarea incep unii sa coboare si se lovesc de mine sau trebuie sa cobor eu si in primele momente cand deschid ochii nu stiu unde am ajuns si ma stresez ca sa nu fi trecut de statia mea.

Azi i-am zis sefei despre noua mea "meserie" si m-a sfatut sa am grija cu naveta. Eu nu voi scrie instiintare firmei pentru ca e o colectivitate mica, si ma bazez pe incredere.

Eu nu mai am greturi de 10 zile, vi se pare in regula? Si inainte am avut zile fara greturi dar nu pauze asa lungi.

s11+


"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

barvo tie Alexandrina ca nu ai greturi, si eu am cunoscut gravidute fara pic de greata, si nu au patit nimic, nu este necesar si nici folositor....eu una de citeva luni stau pe lamiie de cred ca am devenit o acritura, nu alta....
Cit despre greutati, lasati-le pentru altii, nu de alta dar fac atitea "greutati "dupa aia si nu se merita...
Andutzy stai si tu o zi cu repaus la pat si ia un nospa, bea ceva ceai de tei cu putine galbenele....sper sa nu mai ai dureri si sa te simti mai bine

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Andutzy ai mare grija sa nu faci vreo prostie! Si eu am ridicat vreo 15 kg pe un drum de vreo 2 statii de troleu pe care l-am parcurs pe jos si am fost nevoita sa stau restul zilei in pat ca ma durea burta destul de rau! Am scapat slava Domnului dar... eu nu ma mai risc sa car mai mult de 4-5 kg maxim!

Este vre-una dintre voi mai grasa sau toate sunteti slabe si frumoase?
vreau sa stiu daca mai stie cineva prin ce trec si daca am cu cine vb despre astfel de situatii!

eu sunt programata la echo 3D pe data de 28 iunie asta insemnand cam la 20 saptamani, la clinica Sanador la dr. Herghelegiu. Daca stie cineva ceva despre ascest dr. va rog sa imi spuneti !Va multumesc mult!

O zi mininata tuturor!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Dordia eu am auzit despre Herghelegiu ca este f bun profesionist ,f ocupat dar si un om rece si distant .Banuiesc ca tu vrei sa faci o eco ff buna deci ai nimerit bine ,aveai o problema daca vroiai sa-ti bei cafeaua cu el si sa stai la taifas.

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Dordiadraga si noi cele care suntem mai slabe avem probleme cu hainele..eu de ex am umblat in toate mag de gravide din Sibiu si am gasit doar haine in care innotam,marimea 48-50 ,mai putea intra una ca mine in ele..ba in plus una din vanzatoare "mai amabila" au zis ca in general cand esti gravida se presupune ca esti grasa nu schelet..deci m-a facut schelet ambulant in fatza..in fine nu m-am suparat..dar..chiar nu era cazul...Sanatoase sa fim si bebeii nostri la fel ca ne descurcam noi fie ca suntem grase sau slabe nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cat priveste Herghelegiu,sora mea care e stabilita in bucuresti a fost pana acum de 2 ori la el si i-a lasat o impresie foarte buna,bun profesionist si ce a zis el a fost sfant...A avut o mica problema la o ecografie facuta de altcineva..apoi a mers la Herghelegiu care i-a zis ca totul e Ok..si pana la urma si ginecologul i-a spus acelasi lucru sa nu-si faca griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dordia, o veste buna si una proasta pt tine. Cea buna: dr Herghelegiu este un ecografist f bun, daca nu chiar cel mai bun considerat. Vestea proasta: nu-i place sa faca eco morfo la 20 de saptamani.
Pentru ca atunci nu se vad perfect toate chestiile la inimioara bbului.

Vezi aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45580

Vestea si mai proasta: La Sanador la Herghelegiu acum vreo 2 saptamani te mai puteai programa de abia in august.

Vestea mai buna: cred ca te mai poti programa inca la Iosup la CMU, daca Herghelegiu n-o sa vrea sa-ti faca eco.

Licarul de speranta: poate Herghelegiu o sa fie in toane bune si o sa vrea totusi sa-ti faca eco la 20 s.

Mergi la inceput