Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

buna, fetelor,
mai trec si eu pe la voi, cam rar, ce-i drept, da' nu prea gasesc vreme. ieri am si picat intr-o stare de panica: cum o sa fiu capabila sa am grija de doi prichindei, unul nou-nascut si complet neajutorat si celalalt de un an jumate, nu stie sa faca multe, da'-mi umbla peste tot! of, aproape am plins dar mi-am revenit repede si mi-am zis ca e clar ca-mi pling de mila si asta nu e ok:). asa ca, imi pun sperante ca fiecare zi o sa-mi aduca energie destula sa o pot scoate la capat si sa ma si simt fericita!
in rest, ma simt bine, chiar nu mai am greturi deloc, astept si eu sa ajung pentru prima (si singura) data la eco peste doua saptamini jumate. si, Doamne, cum ma rog sa fie bebe in regula, cu toate!
a simtit careva din voi pe bebe miscind? mie mi se pare ca da, desi e inca devreme (stiu ca la a doua sarcina simti mai devreme), pe lia am simtit-o doar la 22 de saptamini!!! ce mama nesimti-toare:) sint....:):)
va pup si aveti grija de voi. aici e cam frig pentru sfirsit de mai, sint cam dezamagita si sper ca n-o sa dureze mult. vineri plecam in excursie la new jersey, sa-l vizitam pe frate-meu si familia 9are doua fete scumpe). la noi e memorial day weekend, asa ca luni e liber. desi abia am venit din vacanta, nu ma simt cu pofta de munca. voi cum sinteti pe tema asta? mie imi sta capul doar la copii si la cum sa (re)decorez casa, la vacante si excursii, nicidecum la treburi de servici! fug ca am o sedinta:)

va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup,

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (16+)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Buna fetele!
Monet,te inteleg perfect si eu trec prin faze de genul ala:am un baietel de 23 luni,si eu imi pun aceleasi intrebari:ce ma fac cu doi ptr ca Daniel e tot in bratele mele...dar haide sa fam tari,rezolvam noi cumva.Tu ai vre-un ajutor?Eu sper sa ajunga mama aici pe cind nasc...dar cine stie.Pe Daniel l-am crescut singurica pina pe la 7 luni pe urma am avut-o pe mama ptr 6 luni...si tot asa.
Altele,eu tot asa cu greturi sunt,sa fiu sincera sunt cam la limita,simt ca nu mai rezist am ajuns sa vomit si dupa ce beau apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Monet - si eu sint ingrijorata fiindca m-am cam puturosit, nu-mi mai arde de serviciu deloc, si am pus-o ba pe seama vremii mohorate, ba pe seama faptului ca nu mai beau cafea de cind am ramas gravidutza si nu mai am atita energie..nici eu nu mai stiu. Am avut un sf. lung de saptamina de vineri pina luni, de abia azi am venit la serviciu ( a fost Victoria Day la noi) si acum trag de mine...nu am chef, ce mai, si imi fac procese de constiinta ca ma platesc astia o groaza de bani si eu visez cai verzi pe pereti...ma bucur sa aud ca nu sint caz unic.

andutzy - citeodata ma enervez atit de tare ca-mi vine sa-i trintesc pe toti din jurul meu, mi se pune pata din te miri ce! nu zilnic, e-adevarat,caci atunci as deveni un monstru..

pupicei
& bobita 12+


Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Monet,Doina si eu o am pe Ioana de 25 de luni,imediat 26.Toata ziua sta cu mine si vrea numai la mine.Ioana inca nu face la olita asa ca tre' sa ma lupt cu ea cand o schimb de pampers si cand o spal.Inutil sa mai zic ca vrea mereu in brate.
Parintii mei sunt langa mine si m-au ajutat mult cu Ioana dar amandoi lucreaza asa ca......o sa ma ajute si cand pot.
Ne va fi greu dar nu suntem nici primele si nici ultimile

14 fix

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Tocmai am aterzat ieri de la spital, ce bine e acasa
Mirela Anca ma intrebai mai demult de col, am descoperit problema la sarcina trecuta pe care am si pierdut-o din cauza asta, am avut contractii rare si nu prea dureroase dar pe atunci nu stiam ce-i cu ele, si brusc dilatatie de 3 cm, asta la 20 saptamani. Asa ca acum am facut cerclaj, nu e mare minune operatia, doar ca m-au tinut in spital o saptamana dupa, nu ca as fi avut ceva probleme ci ca de, sa stau linistita si sa urmarim, ca asa se procedeaza aici Am capiat mai ales ca stiam ca si in Ro si prin alte tari se pleaca acasa a doua zi sau ma rog, cat de repede... Iar cu toxo tot bine a fost, la analiza calitativa anticorpii erau IgG asa ca stau linistita si ma bucur de sarcina de acum.
Nu prea inteleg la tine cu trat., de ce adica pana pe 31? Cum s-a stabilit data asta? Stiam ca in functie de cum raspunde organismul la trat., se pot opri sau nu si atunci se mareste doza sau se iau alte masuri, nu stiam ca ar fi o perioada prestabilita. Lamureste-ma te rog si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Pineapple pe data de 31 am programata eco 3 D .cu rezultatul de la ea si cu inca un set de analize pe care-l mai am de facut ,trebuie sa ma intorc la spital .S-a stabilit data de 31 in functie de eco ,pina atunci fac tratament .Pina nu au toate rezultatele nu facem nimic .Eu sper ca pe 1 Iunie cind o sa ma duc la control sa-mi spuna de cerclaj .Ma bucur ca tu ai reusit sa-l faci,bine-ai venit acasa .Ce dimensiuni avea colul tau ?Tu continui sa muncesti ?
17 sap 1 zi

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Paula multumesc la fel !
Blue80 Ti-am vazut mesajul si te-am trecut pe lista .Sper sa ne gasesti si tu pe noi .Ai scris la subiectul vechi ,care era inchis .Bine ai venit!
De acum cind anunt ca se inchide un subiect o sa pun si imaginea cu grupul care fuge ,sa va dati seama ca-i inchis subiectul chiar daca nu cititi mesajul


Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Va scriu si eu de dimineatza ..sunt adormita rau..tot sper sa scap de somnul asta ca deja ma omoara...la servici zici ca sunt leguma umblatoare...din cand in cand mai particip si eu la discutiile din birou dar numai ca sa-mi tin ochii deschisi ca altfel cred ca as adormi brusc...Azi am trecut in sapt 14...fetele care sunteti mai avansate care mergeti luna asta la eco sa aflati ce aveti?...pe mine m-a pornit o curiozitatesa stiu ce va fi bebeul meu.
Eu mi-am depus oficial adeverinta de gravidutza la servici..deci de azi sunt "in legalitate" la locul de munca.
Nasei mele care acum are 21 de saptamani nu i-a putut spune ce are..sta bebelushul intr-o parte si o tine "in tensiune"..tare pudic bebeul ei sper ca al meu sa nu fie asa sa se arate cat mai repede.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Draga Coralia,
somnul e lege si pentru mine, cad noaptea ca o musca iar in timpul zilei e cam "nasol"...partea proasta cu mine e ca de abia mi am mutata locul de munca si ar cam trebuii sa -i anunt si pe ei...ceea ce ma ingrozeste. Habar nu am cum vor reactiona, sunt doar de o luna..
Pe 1 iunie fac si eu eco si nu mai pot de curiozitate.de bucurie fie ce o fie, nu am pretentii dar vreau sa stiu.. voi ce ati Vrea sa fie?

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Lavila noi in familie dorintele sunt impartite..eu vreau fetitza si tati vrea baietel...dar daca eu vreau atat de mult fetitza ma gandesc ca asa o sa fie nu?Cel mai important e sa fie un copil sanatos..lasand gluma la o parte..ce poate fi mai frumos decat un bebe vesel,papacios si cu "toate in regula"..indiferent de ce va fi.

Mergi la inceput