Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La mine e dezastru cand ajung in piata! Cumpar de toate, sunt moarta dupa salate si fructe , si... ma abtin din greu sa nu fur cate un fruct . Asa ceva n-am mai patit in viata mea !

Altfel, mi s-a pus pata pe muraturi taman acum, cand nu mai avem de nici un fel. Cred ca in weekend, daca facem ceva vizite pe la parinti, o sa-i intrebam cum stau lucrurile prin camarile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

nu stiu ce e cu mine, cu Eva mincam la dulciuri, evident pe ascuns(inconstienta!)iar acum lamîie, grepfruit(il uram inainte), nu e masa fara legume, oricum doar 30% din ce maninc de 4 ani contine carne sau derivate..
Merele ma ajuta sa nu imi mai fie sete, si strugurii îhm.....si mult otet la toate.
Dar nu pot spune nu o data pe luna unui hamburgel bine facut....fiecare cu pacatul lui,..

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Fetelor, am fost ieri in Cocor la parter si am gasit super hainute acolo!!
Noi suntem bine, inca in euforia vestilor de ieri!!
Felicitari MANDYKSCH si XANDRA... ma bucur tare tare pentru voi!!!

IrinucaR 15+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna burticute,
Intram mai rar ca avem de invatat la daneza.....
V-am citit mereu si vreau sa va spun ca sunteti niste norocoase....cu legumele si fructele care incep sa apara incetul cu incetul....ma refer la alea de la tarani...
Aici am mancat deja cirese si alte fructe care apar mai tarziu la noi.....si sunt foarte bune...dar totusi mi-e dor si de capsunile alea de la tarani....care miros de te innebunesc.
Ei dar ne luam revansa la vara cand mergem in vizita in Romania...vom goli pietele...sa stiti ca eu voi fi cauza daca nu veti gasi legume si fructe la piata.
Pupici Salisa 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salutare fetelor.
Sint in Ro si tare grabita ca-s pe dial-ul up-ul maica-mii si e ziuaaa.
Asa ca nu am mai citit ce ati scris voi, dar sper ca sinteti bine cu toatele.
Voiam neaparat sa va impartasesc ce minune ca am fost si noi la eco 4D (Medsana, Dr. Gerghelegiu - f. misto tipul). Am ramas absolut traznita la ce ajuns domne' tehnica. L-am vazut pe BB cum se zbenguia pe-acolo, cum si-a pus mina la ochi, toate cele. Doctorul mi=a spus ca e cam devreme pt. o gramada de evaluari, dar asta e.
Ei si vestea este ca sintem cu carucior ROOOZ. Deci o sa avem o fetitza.

Va pup pe toate.
Bic

DPN 2.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

SALUTARE FETELOR!LOCUIESTE VREUNA DINTRE VOI IN DRUMUL TABEREI ( FAVORIT)?MA DUC SAMBATA LA O NUNTA SI NU STIU LA CE COAFOR SA MA ARANJEZ SI MACHIEZ UN PIC.RECOMANDATI-MI , VA ROG DIN SUFLET, UN CABINET COSMETIC, CEVA PRIN ZONA.

VA PUP!
Ilenutza, 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am si eu o intrebare.
Cine stie de sotia primului-ministru ca ar avea o clinica si cu aparatura moderna, unde, ce preturi au si cum pot ajunge?
Multumesc mult.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

fetelor, azi am fost la eco pt masurarea pliului nucal, care e de o,2 cm si e bine. Am vorbit cu doctorul si despre faptul ca ma bate gandul la o amniocenteza, a zis ca deocamdata nu se pune problema ca nu am nici un fel de indicatie si cala 15 sapt voi face testul de risc analize da sange corelate cu date ecografice, eu am zis de triplu test el mi-a zis ca se cheama test de risc.
Laura 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Salutari fetelor, va multumesc mult de tot pentru felicitari. Azi imi venea sa spun la toata lumea (cred ca am si facut-o :)) in mod inconstient ca e baietel).Abia astept sa mai apara vesti bune din ce in ce mai des la mamicile de noiembrie-decembrie.

Dienuta, nu a fost o ecografie din aceea scumpa, a fost una normala ( 500.000 eco, 250.000 5 poze, 100.000 analiza pt. secretie vaginala-850.000)dar facuta de un medic in care am mare incredere si care e bun profesionist) si cred ca asta conteaza f. mult. Tocmai mi0a povestit doctorita mea ieri ( dupa ce am intrebat-o ca nu trebuie sa fac ceva analize suplimentare gen triplu test, toxo etc) cate gravidute care insista sa mearga sa-si faca analizele acestea vin inapoi stresate la ea ca analizele au iesit neconcludente si ce sa faca.Si uite asa stau multe din ele pana la sfarsitul sarcinii stresate ca va fii un copil sanatos sau nu. Nu stiu cum e mai bine.Dar doctorita mi-a explicat ca trebuie sa ai o anumita varsta, antecedente in familie pentru a face analizele acestea. Nu dati cu rosii , parerile vor fi intotdeauna impartite.

Si apropo de asta astazi chiar cand ma dadeam si eu mare cu pozele de la eco, a venit o colega de-a mea si ea insarcinata care s-a uitat la mine ca la o ruda de aia saraca si mi-a spus ca numai atat mi-am facut , ca asta nu e ecografie ca ea si-a facut 3D. Nu mi-a picat bine ca eu eram tare mandra de pozele acelea cu bb-ul meu asa ca am devenit de-a dreptul rea (stiu ca nu e frumos dar cred ca s-a trezit in mine deja instinctul matern) si i-am spus ca pe ea au trimis-o sa faca 3D si o gramada de analize scumpe pt. ca are 40 de ani si are antecedente in familie. Am fost rea dar nu m-am putut abtine.

Si Dienuta dupa calcule as avea 16 saptamani si 5 zile, dar cand dna doctor l-a masurat pe bb a zis ca dimensiunile lui sunt cele ale unui bb de 18 saptamani si sa nu-mi fac grija ca bb este pe o curba ascendenta de dezvoltare si din cauza asta ar fi de 18 sapt. Bine acum si noi ca parinti suntem mari (eu am 1,74 sotul 1,78)

Lavi , simptomele tale cu dulciurile la prima sarcina si acriturile de la a doua imi dau de gandit. Mie imi placeau dulcurile , ciocolata , prajiturile inainte de a ramane insarcinata (nu in mod exagerat dar imi placeau).De cand am ramas insarcinata parca nu le mai doream, ciocolata imi dadea o senzatie ciudata in gura...in schimb imi trebuiau struguri, mere acre, lamaie...cred ca o sa ne spui in curand ca o sa ai baiat....Ce zici?

Mama cat am scris....ma opresc.Burtici aveti grija de voi.Si asteptam vesti noi.

Mandy,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Salutari fetelor, va multumesc mult de tot pentru felicitari. Azi imi venea sa spun la toata lumea (cred ca am si facut-o :)) in mod inconstient ca e baietel).Abia astept sa mai apara vesti bune din ce in ce mai des la mamicile de noiembrie-decembrie.

Dienuta, nu a fost o ecografie din aceea scumpa, a fost una normala ( 500.000 eco, 250.000 5 poze, 100.000 analiza pt. secretie vaginala-850.000)dar facuta de un medic in care am mare incredere si care e bun profesionist) si cred ca asta conteaza f. mult. Tocmai mi0a povestit doctorita mea ieri ( dupa ce am intrebat-o ca nu trebuie sa fac ceva analize suplimentare gen triplu test, toxo etc) cate gravidute care insista sa mearga sa-si faca analizele acestea vin inapoi stresate la ea ca analizele au iesit neconcludente si ce sa faca.Si uite asa stau multe din ele pana la sfarsitul sarcinii stresate ca va fii un copil sanatos sau nu. Nu stiu cum e mai bine.Dar doctorita mi-a explicat ca trebuie sa ai o anumita varsta, antecedente in familie pentru a face analizele acestea. Nu dati cu rosii , parerile vor fi intotdeauna impartite.

Si apropo de asta astazi chiar cand ma dadeam si eu mare cu pozele de la eco, a venit o colega de-a mea si ea insarcinata care s-a uitat la mine ca la o ruda de aia saraca si mi-a spus ca numai atat mi-am facut , ca asta nu e ecografie ca ea si-a facut 3D. Nu mi-a picat bine ca eu eram tare mandra de pozele acelea cu bb-ul meu asa ca am devenit de-a dreptul rea (stiu ca nu e frumos dar cred ca s-a trezit in mine deja instinctul matern) si i-am spus ca pe ea au trimis-o sa faca 3D si o gramada de analize scumpe pt. ca are 40 de ani si are antecedente in familie. Am fost rea dar nu m-am putut abtine.

Si Dienuta dupa calcule as avea 16 saptamani si 5 zile, dar cand dna doctor l-a masurat pe bb a zis ca dimensiunile lui sunt cele ale unui bb de 18 saptamani si sa nu-mi fac grija ca bb este pe o curba ascendenta de dezvoltare si din cauza asta ar fi de 18 sapt. Bine acum si noi ca parinti suntem mari (eu am 1,74 sotul 1,78)

Lavi , simptomele tale cu dulciurile la prima sarcina si acriturile de la a doua imi dau de gandit. Mie imi placeau dulcurile , ciocolata , prajiturile inainte de a ramane insarcinata (nu in mod exagerat dar imi placeau).De cand am ramas insarcinata parca nu le mai doream, ciocolata imi dadea o senzatie ciudata in gura...in schimb imi trebuiau struguri, mere acre, lamaie...cred ca o sa ne spui in curand ca o sa ai baiat....Ce zici?

Mama cat am scris....ma opresc.Burtici aveti grija de voi.Si asteptam vesti noi.

Mandy,

Mergi la inceput