Scuze, mi-a dat calculatorul eroare la prima trimitere dar se pare ca totusi a trimis mesajul.Vad ca a aparut de doua ori.Sorry
Mandy
Laura, parerile sunt impartite cu dimensiunea, eu am avut tot 2 la Alex si e SD fetita. Mai consulta un dr. Nu vreau sa te dezamagesc dar fa si analizele pt. siguranta ta. E greu sa ai un copil cu probleme intr-o societate ....ar fi prea grele cuvintele si mai bine am pus puncte puncte. Sfatul e de la o mama cu asa ceva in casa.
Sanatate si multa tarie sa treci peste analize.
paula2003 &
Alexandra 
Fetelor, ieri am fost la echo, am vazut minunea cum dadea din manute si picioruse si nu-mi venea sa mai plec...totul a durat 10min. si asta cica a fost triplu-test
..asistenta mi-a facut multe poze pe care un alt dr. le va interpreta si daca vreau detalii trebuie sa-mi fac app. cu dr.ob-gin. asa ca habar nu am cum a iesit testul...tot ce a spus a fost "da,pozitia este foarte buna pentru aceasta varsta, excelent...excelent.." fara alte detalii suplimentare.
Am intrebat-o pe o prietena mai avansata cu sarcina si la ea a fost la fel, exact acelasi "tratament".
Pai chiar ca sint in ceata si pina la intilnirea cu dr....cum sa stau asa...

Poate cineva sa ma ajute cu interpretarea rezultatelor, va rogggggggggg!
Initial ( habar nu am ce-i asta!): LF
NT(Nuchal Translucency): 1,2 mm
CRL(Crown Rump Lengh - adica lungimea de la cap la fundulet): 68.8 mm
BDP (bilateral diameter): 19.7 mm
Atit. Trebuie sa ma duc iar pe la vreo 15-20 saptamini sa-mi faca acelasi echo si analiza sangelui.
Pupici la toate! 
& bobita 12s 4z
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
Fetele
gata,avem subiect nou 
Hai la subiectul 10

Mirela
si
Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro