Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

super Dienuta,
ai fost inspirata pt dimineata asta, eu am o sora geamana si a fost atit de bine sa vad cum am stat si noi in burtica..
Cind te gindesti ca si ai nostrii sunt la fel de frumosi..

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Coralia bine zici de fructe. Si eu am mancat portocale de mi s-a acrit si abia astept pepenii si ciresele. Cirese mi-am luat alaltaieri dar o juma de kg ca era 160.000 gk...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Lavi,elanul meu muncitoresc zilele trecute era = cu 0..de nimic n-aveam chef..azi e altfel...pana acum...mai tarziu nu mai garantez nimic..Cat despre kilele mele sincer vreau sa mai pun ceva ,incerc asta de cativa ani si nimic..acum vad ca incepe sa se prinda ceva si pe mine ,sotul e din ce mai incantat ca mai pun si eu pe mine si depasesc faza de schelet.
Coralia,13+2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Neatza fetelor!

Maaaama ce de-ati mai scris de ieri dim!Va multumesc pentru aprecierile la adresa dr. Herghelegiu si chiar ma bucur ca am nimerit la un dr.bun. Lavi02vreau sa iti mentionez ca eu m-am programat la acest dr. Herghelegiu acum 2 luni si 1/2 si sunt programata abia pe data de 28 iunie cand cred eu ca voi avea 20 de sapt. In plus ma duc la recomandare dr.ginecolog (adica cu trimitere) care mi-a spus ca are incredere in acest dr. si sper sa ma accepte chiar si la 20 sapt! Iti multumesc mult pentru raspuns!

Coralia in legatura cu hainele, ziceai ca in Sibiu gasesti numai haine mari? Pai marimile 48-50 imi erau bune acu 6 luni, dar acum cred ca un 52-54 mi-ar fi bun asa ca am o problema reala!

Fetelor voi va plangeti de grasime? pai atunci daca voi sunteti grase eu sunt obeza pentru ca am 1.66 cm inaltime si 97 kg acum! Deci cand spun ca am o problema inseamna ca am! Toata lumea incearca sa ma linisteasca ca voi slabi dupa ce nasc insa pana atunci imi va fi foarte greu! Va rog sa nu radeti de mine da?

Corap tu lucrezi cu 5 oameni in birou? eu lucrez cu inca 10, deci suntem 11 oameni cu 11 caractere si cu 11 imprimante care merg 80% din timp!

Va pup si pe curand!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, mai e cineva care ia Duphaston/Utrogestan?

Eu am inceput Duphaston-ul de la primul test pozitiv de sarcina si se pare ca va trebui sa-l iau pana in sapt. 20. Acum am aflat ca s-ar da si gratuit, pe baza de scrisoare medicala de la gine' cu care trebuie mers la medicul de familie pentru reteta gratuita. Voi stiti ceva despre asta, chiar asa e?
(Bine, ca mai trebuie sa gasesti apoi si farmacia care sa mai aiba fonduri pentru gratuitati )

Altfel... eu sunt cam dezamagita ca trebuie sa-l iau, nu stiu daca n-a fost pripita decizia de a-l incepe, dar acum nu pot risca sa-l intrerup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hai salut burtici!!!
n-am mai intrat de mult pe site, am fost in concediu si am calculatorul de acasa virusat, si mi-era asa de dor de voi!!!
sa incep cu inceputul: saptamana trecuta am fost la eco la iosup, si mi-a spus ca o sa am fetitza, asa ca treceti-ma cu caruciorul roz!!!!!!
mai stie cineva ce o sa aiba?
va pup
xandra 13+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata fetelor,

Am o veste mare...oare chisr sunt prima care stie ca va avea? De asaera stim ca va fi baietel. Am fost ieri la eco. Si am vazut bb ca un pestisor inotand in burtica. E o senzatie...mi-a venit sa plang. Mi-a aratat dna doctor inimioara (e OK, batea cu o viteza ...), stomacelul in care este deja lichid, vezica urinara, manutele, piciorusele, coloana vertebrala, funduletul. Dar ce sa zic...isi strangea piciorusele si nu voia sa ne arate ce e. Doctorita ne-a zis ca ea vede ce este dar vrea sa ne arate si o "fotografie" si atunci bb n-a mai vrut. Dupa vreo zece minute de pandit l-a prins cu picioarele desfacute si ne-a aratat zona aceea cu intrebarea " va puteti da seama ce este acolo?" Se vedea atat de clar ca e baiat.

Am stat vreo 50 minute inauntru , mi-a zis si aratat ca e OK totul. Nu mi-a recomandat nici o alta analiza, nici toxo nici ttest doar sa fac eco in fiecare luna.

Dupa asta am fugit repede la Medicala I la cardiologie pentru un eco Doppler (asta pt. mine), medicul mi-a constat o mica insuficienta mitrala dar a zis sa stau linistita ca nu sunt probleme, dupa cum s-a exprimat "prima impresie e buna".M-am mai linistit ca medicul de familie ma trimisese cu un diagnostic de eram deja stresata.

Si inca o chestie interesanta (parca a mai patit cineva ceva asemenator), dna doctor ginecolog mi-a spus ca bb se dezvolta f. bine si dupa- marime este de saptamana 18 desi dupa calcule eu as fi in saptamana 16/17. Mi-a zis ca sunt bb care se dezvolta mai bine si din cauza asta nu pusca calculele cateodata.

Sanatosi sa fim ca restul vine de la sine.

Mandy,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Bine ai venit Xandra,
sper ca ti a priit concediul, si de data asta nu ca ieri, sa iti traiasca fetita si tie Mandy , baietelul....multa sanatate si noroc
eu sper pe 1 iunie sa pot da si eu o veste asemanatoare

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Maria Alexia eu am luat Duphaston din saptamana 3 de sarcina pentru ca mi s-a spus ca am iminenta de avort. Am luat 21 de pastile din 8 in 8 ore, iar dupa ce am terminat cutia, am mers din nou la control. Mi-a spus doctorita ca trebuie sa continuam cu Duphaston si mi-a mai dat o cutie(20 pastile) de luat de 2 ori pe zi. La a doua tura am fost fata desteapta si m-am dus la doctorita de familie care m-a luat in evidenta si mi-a spus ca am fost fraiera ca nu am mers de la inceput la ea pentru ca fiind gravida am gratuitate. Tot doctorita de familie mi-a dat si trimitere pentru analize si le-am facut gratis.Daca ar fi fost sa platesc ar fi fost asa:
- analize 850.000 lei
- No-spa 2 cutii 140.000 lei
- Duphaston 312.200 lei
Faza draguta e ca doctorita ginecolog mi-a spus ca nu are rost sa ma duc sa ma ia in evidenta doctorita de familie decat dupa 2 luni jumate. Iar analizele sa nu le fac in Policlinica(unde beneficiam pe baza trimiterii de gratuitate) pentru ca stia ea un laborator performant al unei prietene foarte bune....
Oricum, dupa ce am mers la Cluj la control, Dr Nanu mi-a spus ca nu exista iminenta de avort si sa stau linistita si sa nu mai iau Duphaston, sa nu fac efort, sa iau doar no-spa daca ma doare foarte rau burta!
....cand ma apuc de scris nu ma mai opresc...........
Pupici
Ioana si samburel 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

mandi ! FELICITARI !!!!!
esti in saptamana 17, sa inteleg, nu ?
a fost ecografie normala sau din aia scumpa ?

dienutagraviduta 12+ si bebe

Mergi la inceput