Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

seara buna,
pentru cele din bucuresti: tocmai am fost la consultatie la Badiu si mi-a recomandat triplutest la Spitalul de copii Emilia Irza, ca se face cel mai bine acolo si e singurul loc (zice el) unde iti da si nu stiu ce procente de risc. auzisem de asta de la lavi02 si iata badiu mi-a spus fara sa-l mai intreb eu unde sa fac triplutest.
i-am zis ca nu am greturi, imi e foame incontinuu, mananc multe dulciuri si sa gaseasca o solutie ca eu am luat prea mult pana acum in greutate dar nici nu pot inlocui ciocolata cu mere ca ma trece pata neagra peste ratiune... "da, zice, ai luat cam mult pt. primul trimestru dar nu taia dulciurile ca simti aceasta nevoie din cauza ca bebe suge zaharul si o lasa pe mama hipoglicemica".. auzi, pai el stie cate kg pun eu pe mine cu ciocolata asta. daca o mananc nu e bine, daca n-o mananc nu e bine...
trebuie sa mai meditez pe tema fructelor care nu ma imbie cine stie ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Monet multumesc mult pentru raspuns! Nici eu nu intentionez sa-l fac, si mi-am propus sa nu-mi fac griji si sa nu ma stresez pentru asta fiindca bebe va fi sanatos ca parintii lui. Poate altii o considera inconstienta atita timp cit riscurile sint mai avansate o data cu varsta, dar eu una asa simt. A,daca testele prealabile imi ies in neregula, atunci este altceva...il fac, dar am incredere in puterea lui Dumnezeu si stiu ca va fi bine.
Este firesc sa-ti faci griji, isi fac mamicile care vor avea un singur copil dar cu doi...insa tu esti o femeie intreprinzatoare si ai un caracter puternic Monet, se simte asta din rindurile tale asa ca va fi bine, gindeste-te ca primul an va fi mai greu, dar dupa aceea va fi mult mai usor pentru cei doi sa se joace impreuna, sa-si poarte de grija..si noi ne gindim sa mai avem un al doilea copil chiar daca asta va insemna sa bat inspre 40...cind sint doi este mult mai bine pentru toti ( cel putin asa cred). Si ca sa ma alin cu gindul ca voi fi considerata (de altii) o mamica "mai inaintata in varsta" ii spuneam sotului meu aseara ca este in avantajul copiilor sa-i avem mai tarziu fiindca atunci cind vor avea copilasi la rindul lor, noi vom fi iesiti la pensie si ii vom putea ajuta sa-i crestem, nu sa se chinuie cum ne vom chinui noi, fara nici un ajutor.

In ceea ce priveste sexul copilului, eu cred/simt ca va fi baietel, dar orice ar fi, noi nu avem nici o preferinta, il/o asteptam cu bratele deschise si va fi o mare binecuvintare.
Incerc sa-mi imaginez cum va fi cind voi face cunostinta cu bb-ul prima data, de abia astept...astazi ma duc la testul IPS (cu echo & sange) si nu vreau sa mai fiu napadita de ginduri si emotii ca intotdeauna, va fi bine, imi spun asta intr-una, nu are de ce sa nu fie bine..

Pupici la toate!

& bobita 12+

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Irinadum am primit Pm de la tine si ti-am dat reply dar nu stiu unde l-ai primit! Poate fetele pot sa te lamureasca mai bine cum sa il activezi! Daca nu, mai trimite-mi un PM cu adresa ta de email daca nu o ai trecuta in profil ( ca nu m-am uitat)
Pupici,

Alina 15+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Seara buna fetelor, bun venit celor noi!

Va citesc de cate ori apuc, vad ca se scriu 4-5 pag pe zi. Eu sunt fte. ocupata si la birou, parca a innebunit lumea cu traducerile, si acasa ca impachetez pentru mutare. Deci oboseala fizica si psihica la greu, si va mai dura cel putin 2 luni :(

Joi in 2 iunie merg si eu la triplu test si in aceeasi zi ma vede ginecologul considerat cel mai bun ecografist din cluj la doppler. Sper sa fie totul bine, incerc sa nu intru dupa voi in vartejul asta de spaime cu sindrom down si alte chestii de care si mie mi-e teama dar gandesc logic si optimist: am doar 30 de ani, familii sanatoase, deci sanse fte reduse sa apara probleme, testul mi-l fac din constinciozitate si pt ca m-ati speriat voi pe site, oricum stiu ca e bine sa il fac.

Incerc sa iau fiecare zi asa cum este, sa nu ma gandesc la chestii negative, sa nu ma panichez la fiecare crampa, si in plus SA NU CAR chiar daca ma mut greutati ca apoi sa ma dau de ceasul mortii ca am dureri! (sunteti inconstiente cele care carati greutati!!!)

Aseara a miscat bebelica cu adevarat! Stateam in pat la tv cu mana pe burtica, vad ca inconstient stau asa in pat, si am simtit ca un baldabac pe dinauntru, ca un peste in interior, a fost o senzatie diferita si mi-a dat niste emotii de mi s-au muita genunchii.

Simt oricum de vreo 3 sapt ca atunci cand ma aplec sau vreau sa fac anumite miscari ma retine burtica, care a devenit vizibila de la o zi la alta (desi nici eu nu sunt subtire si intitial am crezut ca e prea devreme sa se vada).

Cat despre haine, fiecare alege ce-i este comod si i se pare ca o prinde, eu cel putin prefer sarafanele de jeans care sunt si comode si cochete, mai ales ca ne asteapta luni de caldura infernala :( iti iei un tricou dragut, o bluzica de matase, o sandala dragutza si te aranjezi la fatza si par si arati bine, eu cred ca toate gravidele sunt dragute, chiar dc se pateaza, ingrasa etc. cu conditia sa nu se delase, sa se respecte ca femei.

Va las si va pup ca desi e 21.30 mai am tone de lucru!

Aveti grija de voi si de bebelei!

Ripley 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna dimineata burtici !
Ina nici eu nu fac triplu test .Dr. mea nu mi-a pomenit nimic despre el si banuiesc ca nici n-o s-a faca .Am deja 17 saptamini si jumatate si la control ma duc la 18 saptamini si 2 zile .Este tirziu pentru triplu test .Dr. mea a nascut o fetita anul trecut si ea este mai mare ca mine ,nu a facut testul .Merg cu toata increderea pe mina ei.
LaviIeri dupa ora 13 m-au apucat rau contractiile si au cedat dabea seara dupa baie .Statul in pat si no-spa-ul nu mi-au folosit la nimic .
Ma duc sa ma pregatesc de plecare ,ma duc sa-mi fac inca un rind de analize .Sper ca ,cu astea ,cu inca un test la toxo ,pe care-l fac miine si cu eco 3 D de marti ,sa termin cu analizele .

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

lavi02-lucrezi la Polizu? Se nasc saptamanal copii cu Sindrom Down si chiar si 2 pe zi. Eu acolo am nascut si acum tot acola ma duc. Am fost aseara si sarcina e foarte bine si analizele sunt la fel. Pe 15 iunie merg sa fac un eco. si triplu-test, iar la 4 luni plec la Cluj sa fac amniocinteza, indiferent de cum voe esi analizele pana acolo eu o fac. Am auzit de un dr. foarte bun si cu cel mai bun aparat din tara la care nu sunt riscuri si nici rateuri in rezultat. Am citit de ce mai spuneti de unul altul dar eu ma abtin in comentari. Ma surprinde cat de repede ati putut face 7 pagini doar in cateva ore, aveti timp nu gluma. Ma bucur ca aveti si mai puteti sta de vorba. UM 2 aprilie, DPN 7 ianuarie, asa mi-a spus aseara. Am sa ma trec si la mamici de ianuarie dar cred ca vine in decembrie.
Va pup si sarcina usoara tuturor.
Am sa lipsesc de pe forum 2 saptamani ca plec ci Alexa la Mamaia.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Fetelor azi m-am trezit cu o energie de nu-mi venea mie sa cred cum de sunt asa ca de ceva vreme tot intr-un somn o tin si dimineatza si seara.Sper sa fie asa toata ziua si sa nu ma apuce moleseala mai tarziu.Azi am planuri mari pe acasa,vreau sa-mi fac ordine prin dulapuri..sa-mi schimb hainele de iarna cu cele de vara..inca nu am gasit dispozitia necesara sa fac lucrul asta desi se cam cerea de ceva vreme...
Da..dupa calculatorul irinucai si eu sunt tot underweight..desi am pus 2 kg de cand sunt gravidutza..am 1.69 si 54 de kg acum..desi nu mananc mai mult ca inainte..din contra.
Abia astept sa apara ciresele,pepenii ca doar astea imi plac dintre toate fructele restul le mananc doar ca trebuie si n-am incotro ca de-ar fi dupa mine nu le-as atinge..
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata feteleor !
hai sa vedeti ce cadou deosebit am pentru voi in dimineata asta :
la adresa de mai jos sunt filmulete cu ecografii 4d extraordinare !
pe mine una m-au binedispus teribil pe ziua de azi !

http://layyous.com/ultasound/ultrasound_images/ultrasound_videos/

sa imi spuneti daca v-au placut !

dienutagraviduta 12+ si bebelusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Neata,
Coralia mama, dar esti o adevarata inspiratie pentru burtici 169 si 54k , bravo, esti o mamica sexi, cit privesti inviorarea, e buna acum ca la prinz o sa ajungi cu atita chef de ordine incit.....nu stiu gasesti tu ceva sa suplinesti asta...
Fructele mie imi taie pofta de dulciuri si imi potoleste setea, cel putin 2 lamii pe zi si 5 mere
cine si cum se trezeste mai repede la pofta de lucru.... ceva impresii pentru o burtica lipsita de elen muncitoresc15+5=+ evusorul mic de 2

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Frumoase imagini si filmulete Dienutza..chiar ca m-au binedispus si pe mine...copilasii sunt cam alien,dar e atat de placut sa-i vezi cum se misca....ba mai si cascau.

Mergi la inceput