Mamici de iulie-august 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
irinabungau spune:
Burtici dragutze,
am venit si noi de afara, caldura mare dom'le!!!! Daca de pe acum am inceput sa scot limba de un cot din cauza caldurii, nu stiu ce m-oi face in august...
Mamagiuliei, si eu merg la intepat de antitetanos peste vreo 2 saptamani!!!
Adriana, la multi ani pentru sotziorul tau, sa fiti sanatosi, sa va distrati bine deseara si plimbare placuta pe plaja!!
Luminitza, nu dispera, ca nu ajungi nicaieri!!! Fii mai optimista si vei vedea ca lucrurile se vor rezolva!!! Isi va gasi de munca daca va cauta in tot timpul asta care i-a mai ramas, este imposibil sa nu gaseasca ceva...!!!! Mai este o luna, timp in care se pot intampla atatea lucruri bune!!! Hai, fruntea sus si incurajeaza-l, si el are nevoie de optimismul tau pentru a putea merge mai departe!!
Pupici la burtici,
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
blackpanterro spune:
Hello Ladies,
Adi is directly over my shoulder making sure I don't say anything noughty... damn!
She told me that everyone said "Happy Birthday" and I wanted to say thank you... But my real present will be comming on July 4th!! 
Take care 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
anis spune:
FETELE,
Am pus mesajul cu intalnirea pe prima pagina.
Hotarati-va..nu lasati pe mine tot,propuneti un loc..ora etc...
AniS
si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Adriana, ce sotz simpatic ai!!!! Si ce frumos a spus ca adevaratul cadou vine pe 4 Iulie... E un dulce!!!
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Adriana, la multi ani si distractie placuta!
Luminita, eu te inteleg, toate dorim ce e mai bun si mai frumos pt bebeii nostri, cred ca e normal. dar pt moment chestia asta nu e in miinile tale, te agiti degeaba. stai calma, sotul tau are nevoie de sprijin. iar disperarea si plinsul n-au rezolvat niciodata nimic, mai ales cind e si burtica prezenta.iti tinem pumnii, eu sunt convinsa ca se va rezolva.
am fost si am luat cadita cu masuta de schimbat, sunt f incintata.
M 27+
corbioana spune:
For Adi's husband: Happy Birthday!! Be happy with yoyr lovely wife and your kid, nice thing of you to say about your child, a true birthady gift indeed. May your boy be healthy!!! Have fun tonight! 
Dragele mele am fost chinuita de cateva zile nu am avut net a fost stricata placa de retea din cauza vremii iar eu am intrat de unde am putut dar numai pe csauta de mail ca am tare mult de lucru si nu am timp de altceva
si iar intru in crize ca nu citesc nimic despre bebe si inrgijirea lui cand il aduc acasa si trece timpul ca nebunul....
Voi ati scris aici cateva romane in 3 zile nici nu am curaj sa ma apuc sa scriu la careva ca nu am sanse ...prea mult am avut de citit dar sper sa intru in ritm din nou. Bebe Andrei este bine da din toate alea acolo, am vazut si noi documentarul cu tati, fain!!!!
Cred ca sapt viitoare mergem la consult iar maine sper sa ajung la vaccin. Sper sa nu doara prea tare.
Va pup si revin maine!!!
Ioana
sapt.32
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
AC spune:
For Adi's husband: Happy Birthday to you, I wish it showers love and joy on you two and soon on you three
! Enjoy and have fun!
La noi a plouat uffff vreme de toamna... zau am repus caldura in casa si ne-am uitat pe geam ca n-am avut chef de mall. Si am construit castele cu galusca.
Cami fff. dragutza camera, sunteti maestri. La noi va sta bebe cu noi in camera pana pe la sase luni asa imi va fi mai simplu cu alaptatul exclusiv. Apoi om vedea. Sper sa doarma la fel de bine ca galusca si sa nu trezeasca toata casa
.
Luminitza nu dispera. Si noi eram intr-o situatie dificila cand a venit pe neasteptate galusca si crede-ma ca e important sa ai moralul sus. Nu dispera si propria mea experienta e ca mami si bebe au nevoie de foarte putine chestii in primele sase luni. Important e sa fii sanatoasa, calma, sa se nasca la termen si sa ai laptic.
Realmente acestea sunt prioritatile. Un bebe prematur din cauza faptului ca esti necajita este ceva mult mai grav decat un job. Bebe are nevoie sa te simta aproape si sa-i dai laptic... si sotul tau are nevoie de incurajarile tale.
Adevaratele cheltuieli incep o data cu diversificarea, cand bebe sta in fundut, merge. Pana atunci faceti cumparaturi pentru voi ca sa va simtiti bine, nu pentru ca bebe are nevoie. Fetitza mea a fost prematura si am avut o groaza de probleme si desi am cumparat o tona eram mult prea obositi sa ne jucam cu ea de-a papusa sau cu jucariile ei. si marea majoritate le-am returnat cand am vazut ca stateau nefolosite. Si zau ca am zis asta inaite de a sti ceva de tine... deci o spun sincer, nu ca sa te consolez.
Andreea si galusca
si ghemotocul
asteptat pe 4 iulie 2005
Oana C spune:
Adriana, LA MULTI ANI!!! sotului tau si multa fericire alaturi de tine si de bebelus.
Noi azi ne-am simtit mult mai bine, fara dureri de burta sau de spate ... Am azvut o gramada de treaba, insa; am vopsit niste bookcase-uri si un dulap (de-asta american, in perete); in plus, inainte am fost la Home Depot sa cumparam vopseaua necesara. Miine o sa vopsim cele 2 bai, eu mai am de vopsit mobila din camera bebelusei (in alb), apoi ne mai ramine garajul de aranjat si TERMINAM!!! In sfirsit!!!
Vad ca atunci cind imi gasesc ocupatie ma simt foarte bine, comparativ cu zilele cind doar stau intinsa in pat (si incepe sa ma doara spatele). Ma bucur cind vad cum ne apropiem de sfirsitul decoratului casei noi si cind stiu ca doar noi doi ne ocupam de asta (soacra e in vacanta, in croaziera pe Queen Mary 2, asa ca am scapat de gura ei pt 2 saptamini
).
Oana C si
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Oana C spune:
Irina, vorbesti de caldura?
Cred ca iti amintesti cum este prin Florida ... La noi e deja asa cum este in tara in iulie-august, peste 30-32 grade C in fiecare zi. Si sint asa de multi turisti pe aici, ca peste tot pe unde merg miroase a crema de protectie pt soare (sunscreen) si clor de piscina, ca imi vine sa alerg si sa ma arunc intr-o piscina, oricare sau in ocean (ca e la 10 min de noi)... Dar las' ca ne punem si noi piscina anul urmator (ca anul asta aproape am terminat cu constructiile si o asteptam pe fetita).
Oana C si
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
MONAI spune:
Buna dimineata, burtici!
Si la noi deja vara s-a instalat pe deplin, si mie imi vine dorul de vacanta. La anul!
Ieri, in semn de afectiune, sotul mi-a cumparat doua inghetate
, asa ca azi ne vom abtine de la dulce.
Mitub, mersi de recomandarea cu crema de galbenele. Am intrat intr-un magazin naturist sa o caut si am descoperit zahar brut, paste integrale si alte chestii neprelucrate, foarte imbietoare, asa ca vom manca si mai sanatos
. Mi-am cumparat si toate ceaiurile necesare
.
Azi voi merge la servici sa vad ce se mai intampla
.
Va pup si sa aveti o zi buna.
Sa auzim numai de bine.
31+ si
din burtica Sara.