Mamici de iulie-august 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
cocoloasha spune:
Buna dimineata mamici !
Katink,multumesc pentru raspuns,chiar sunt curioasa sa vad ce-ti spune doctorita ta !
Voi fetelor care nasteti natural va ganditi sa faceti epidurala sau nu ? Mie doctorul mi-a spus ca daca faci epidurala,nu mai lupti asa tare sa il nasti pe bebe
,dar ma gandesc ca,si fara epidurala,parca n-as prea vrea.....
SA NU UITATI CA AZI E RELUAREA DOCUMENTARULUI PE NATIONAL GEOGRAPHIC LA ORA 17.00 !
Va pupacesc,
Cocoloasha,mamica de cocolosh 29+
,Victorash
irinabungau spune:
Neatza burticutze dragi,
noi suntem bine, sughitzam un pic, vad ca avem un ritual dimineatza sa bagam cateva minute de sughitzat...
Oana C, imi amintesc cum era aerul de umed si de cald... mi-a placut iarna asta in Florida , a fost mai racoare decat anii trecuti, dar la inceputul lui Ian a fost chiar frig, tin minte ca am inghetat de frig in camera la hotel si nu aveam decat haine f. subtiri la mine, iar daca dadeam aerul conditionat pe cald mirosea a inchins in camera si nu suportam la greturile pe care le aveam pe vremea aceea...
Ce bine ca stati asa de aproape de plaja!!!! Si aveti casutza voastra, trebuie sa fie tare bine!!!!! Mult spor la treaba, iar tu sa ai grija sa nu te obosesti prea mult!!
Anis, dar tocmai tu lipsesti de pe listutza!!!! Ce s-a intamplat de ai uitat tocmai pe tine sa te treci!!?????
Cocoloasha, eu inca nu stiu cum voi naste si... cu cine... Doctorul meu este foarte grav bolnav, eu sper ca pana la sfarsitul lui Iunie sa vina la cabinet, nu am incredere in altcineva, este doctorul meu de 9 ani si nu m-as lasa pe mana altcuiva... Doamne ajuta sa se faca bine!!! Dar cred ca as vrea un pic de epidurala daca as naste normal... ![]()
Katink, ce face sora ta??? Ce zice, cum este cea mica???
Pupici la burticutze,
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
anis spune:
Buna Dimineata,
Adriana La multi ani sotului sa iti traiasca si sa va bucurati de bebe!!
AniS
si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
AC spune:
Mey nu mai spuneti ceva de vara
.. se preling stropii pe geamul meu. Nu zici ca-i mai. Vreau si eu la mare ca-i langa casa ... si nimic, nisip ud, ma bate vantul...
Cocoloasha na ca n-am somn
.
Eu la prima nastere am ajuns sa cer peridurala la dilatatie 9... uff.
De fapt m-au lasat nervii, nu durerea. Atunci s-a trezit desteptul de doctor sa-mi cofirme ca bebe e cu capu-n jos dar dar nu s-o rasucit si e in continuare occiput posterior (spatele lui bebe in spatele mamei). Ceea ce inseamna ca la fiecare contractie simti os pe os deci doare ca naiba...
In plus nasterea a fost provocata ca mi se rupsesera membranele...si oxitocina da contractii neregulate. Eram cam sfarsita, dar nu la faza plans/urlat/ doar ii auzeam prin ceata pe cei din jur. Si eram asa de aproape de expulzie cand m-a anuntat mai dureaza la dilatatie maxima asteptam sa se intoarca. Sa-l ia naiba... cert e ca am panicat si cerut epidurala. Asta mi-a cam afectat expulzia care s-a prelungit si ea, puiul meu cel mic a iesit cu vacuumul. Oricum acum sunt hotarata fara epidurala si sper si sa nasc mai repejor decat prima oara.
Oricum daca ceri epidurala hotarasta-te din timp si cere-o la dilatatie 5-6 pentru ca efectul sa se duca aproape complet pana la expulzie.
Andreea si galusca
si ghemotocul
asteptat pe 4 iulie 2005
Katink spune:

Sa iti traiasca sotul Adriana, sa fie sanatos si sa se bucure toata viata de cadoul de la vara 
Vor sa vina duminica asta cu trenul Irina. Micuta a facut marti vaccinul, a plans putin, dar apoi a stat cumintica. Asa ca sper din suflet sa nu mai intervina nimica si sa ajunga duminica la noi.
Eu am intrat acuma repejor sa va spun - ca ieri am uitat - ca aici iar e zi libera - nu stiu daca si la Peca in Land... (asta e ultima pe luna asta, mai e in octombrie de ziua Germaniei si apoi abia de Craciun) si avem week-end lung. De data asta se anunta si soare, cald, pana la 32-33 de grade asa ca o sa cam fim in plimbari.
Va doresc un sfarsit de saptamana placut, cu mult soare si fara dureri sau alte neplaceri!!!
Pupici multi,
Katink
si dulcineea mea 30+
Fotografii
irinabungau spune:
Katink, suuuuper!!!! Plimbare placuta va dorim si sa auzim numai de bine!!
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
17lory spune:
Buna burtici frumoase!
Nicoll-mada, te rog spune-mi si mie ce ai facut cu usoara infectie urinara. Si eu cred ca am, ieri am facut sumarul de urina si mi-a spus d-na de la laboratorul spitalului ca este cam tulbure si ca miroase si ca se pare ca ar fi infectie. Astazi am facut si urocultura si asteptam rezultatul maine iar poimaine ne da si antibiograma. Si astazi i-a spus sotului ca este cam tulbure urina. Sunt un pic ingrijorata.
Te rog spune-mi ce ti-a recomandat ginecologul.
Multumesc anticipat!
Lorena si cei doi micuti (BOCANILA si BAMBY)
mamini spune:
buna dimineata burtici!
aici e un pic de soare-ieri a fost f frig, asa ca nu stiu la ce sa ma mai astept.
sunt cam plictisita si nu fiindca n-as avea ce face, mai degraba de lene ce mi-e. ma simt greoaie si n-am chef...
M 28s
KULTA spune:
Adriana, LA MULTI ANI!!! pentru sotul tau.
Mamini la noi in Vantaa sunt deja 25grade. E suuuuper vremea si azi merg la doctor cu burtica (la Neuvola insa ma intilnesc, cu doctora).Ieri am iesit cu Danuta, ca-n fiecare zi dealtfel, si m-am bronzat. Am primit din Ro hainute pentru Sebastian. Sunt super, mi le-au trimis familia mea.
Duminica vom merge la Marea Baltica daca e cald, cu mic, cu mare.
We placut va doresc.
K27+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
Kulta aici sunt nori si ma enerveaza maxim, niciodata nu stii cind incepe sa ploua...ieri am iesit sa luam masuta de schimbat( am luat din aia cu cadita) si in masina ma inabusisem de cald, afara batea un vint rece de te taia la oase. noroc ca in magazine era bine si m-am putut plimba in voie
.
am lacul linga bloc, ma uit la el de pe balcon, dar chef...de unde gasesc?
bafta la neuvola! eu abia pe 6 iunie si nu stiu daca numai asistenta sau si dr, ca am fost in spit universitar acum 2 sapt si ma mai duc in iulie si stii tu cum fac ei economie...
M28s