Mamici de iulie-august 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
Irda spune:
Cand ma gandesc ce "actiune mecanica" o sa faca Daria la bietele sfarcuri....ma apuca "bucuria"!!
Ea si acum e rea de foame....seamana cu mami! Cand i se face foame...daca depasesc cumva ora de masa, ma bate de ma indoaie
, asa ca trebuie sa am in permanenta la mine ceva de rontzait macar!
Pupici
Irda
28+3 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria
lulu75 spune:
Cum sa nu fiu suparata? Sotul meu a fost anuntat ca de la 1 iulie se inchide firma. Cu 20 milioane trebuie sa platim si nasterea, sa mancam, sa platim utilitatile, sa cumparam lucruri pt copil... De unde si cum pot sta linistita? Plang tot timpul.
Primeste numai promisiuni, dar... timpul trece si banii nu te iarta. Of, bietul meu copil in ce conditii si stare o sa se nasca.
Luminita
29 de saptamani cu
Andrei
POZE CU BURTICA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
mitub spune:
Monai se pare ca pudra roade locul acela iritat. Rolul initial era de a tine funduletul uscat, dar la cea mai mica umezeala (transpiratie sau pisu, caca) se fac cocoloashe care "mananca" carnea aia deja oparita.
Acum se da cu crema care formeaza un strat protector. Poate sa fie doar un unguent gras (gen crema galbenele) sau si cu medicament. Iar daca e foarte tare iritat, lasat cu fundul la aer, fara pampers, doar acoperit (functioneaza, iti spun din experienta).
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)
szivarvany spune:
Buna ziua la toate mamicile de aici ! Mii de scuze de deranj ...
Am o mare intrebare la voi: prietena mea e mamica de iulie-august 2005, dpn pe 2 august, iar doctora de familie i-a spus ca urmeaza vaccinul antitetanic. Cum eu nu am auzit de asa ceva, va intreb pe voi, l-ati facut, se face ???
Va multumesc de raspunsuri si atentie, va doresc nasteri superi usoare, refacere rapida, bbi mancaciosi si somnorosi si muuulta, muuulta sanatate tuturor !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
http://community.webshots.com/album/344241600OyMeCn
MONAI spune:
Mitub, saru-mana de explicatii, par logice. Eu am vazut o groaza de feluri de creme de galbenele. O fi vreuna mai buna?
Mamagiuliei, eu am facut vaccinul antitetanos, e pentru prevenirea infectiilor intraspitalicesti. Ambii mei doctori (gine si de familie) mi l-au recomandat.
Lulu75, imi inchipui ca este greu, dar trebuie sa te linistesti, de dragul copilului. Pana la 1 iulie mai este ceva timp, sunt sigura ca se va gasi o solutie. Eu intotdeauna m-am gandit (si mi s-a intamplat) ca nu stii niciodata ce apare si te scoate din situatia neplacuta. Ai sa vezi ca asa va fi. Nu plansul si supararea ajuta
.
Sa auzim numai de bine.
31+ si
din burtica Sara.
mitub spune:
Buna Daria!
Da, se face, sunt cateva mamici de pe forum care l-au facut. Eu am auzit ca n-ar mai fi cazul daca l-am facut la prima sarcina (ce-i drept ca nici nu m-am gandit sa intreb medicul de familie cand m-a vazut ultima oara).
Monai aceea de la Elmiplant care este si pe site-ul buburuza ti-o recomand, pentru ca este mai moale si atunci se intinde foarte usor.
Luminitza nu mai plange ca nu se rezolva nimic asha, din contra ii faci si mai mult rau bebelusului. Intr-o luna jumate pana la 1 iulie se mai pot intampla multe, apoi mai sunt parintii si prietenii adevarati care nu va vor lasa la greu. Incearca sa faci o lista minimala de lucruri de care ai nevoie si nu te mai gandi la zeci si sute de milioane, ca sunt putini cei care au la dispozitie sume asha de mari.
Pupici,
blackpanterro spune:
Buna fetele,
mi-a luat ceva timp sa recuperez tot ce ati scris, ati fost tare harnicutze :)
Cami foarte frumoasa camera bebelui si burtica.Imi place tare mult ca ati facut-o singuri.
Pt primele luni bebe nostru va sta cu noi in camera si apoi va avea camera lui.
Lumi incearca sa te linistesti ca nu face bine sa plangi si sa te stresezi in fiecare zi.Stiu ca este greu dar sti ma gandesc cum a fost cand am fost noi bebei, ai mei nu au avut bani sa ne cumpere o gramada de chestii si tot a fost bine.Cred ca sociatatea pune cea mai multa presiune asupra noastra.Vecinii se vor uita urat daca nu ai carucior de ultima moda etc.Eu nu am avut nimic cand am fost bebe, nu am avut camera mea, sau patutul meu, caruciorul a fost imprumutat de la altcineva....si tot am crescut si am fost sanatoasa.
Va fi bine ai sa vezi.
Oana am vazut ca vorbeai despre
.Nu prea mai ii in fiecare zi
, nu ca nu ar fi loc dar acum ca sunt atat de avansata in sarcina parca nu mai am chef, asa ca se intampla o data la 3 zile - hehe.Mi mai greu acum, ma simt cat casa si am tot felul de discomforturi![]()
Tot sufar de insomnii, ma trezesc in fiecare noapte la 4 si nu mai pot dormi + ca am dureri de oase in jurul bazinului de nu mai pot dormi numai pe partea stanga, trebuie sa tot schimb de pe o parte pe alta, altfel ma simt ca paralizata.
Azi e ziua sotului si vom merge la restaurant sa sarbatorim, si apoi pe plaja deseara.Abia astept nu am mai fost de ceva vreme.
Adriana si Aidan 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
MONAI spune:
Blackpanterro, sa-ti traiasca barbatul si sa va distrati bine!
Sa auzim numai de bine.
31+ si
din burtica Sara.
mitub spune:
Adriana, La multi ani sotului!!!
Sa fii fericita alaturi de el si de Aidan, si poate in cativa ani si de-o surioara!
Petrecere frumoasa si sa papi bunatati si pentru noi ;)
La revedere pentru astazi,
nicoll_mada spune:
Buna fetele!
Iata ca azi trebuia sa merg la doctor,la control,dar nu a fost sa fie.Dr. meu este el insusi internat in spital.A trebuit sa aman pt saptamana viitoare!Cum noi ne simtim bine...
ANIS VREM SI NOI LA INTALNIRE!!!!
Adriana,La Multi Ani!!!,multa sanatate numai realizari pentru sotul tau!Sa fiti amandoi fericiti si impliniti prin micutul Aidan!!!
Fetele,maine merg cu Andre_ea sa incepem gimnastica.Abia astept.
Acum va pupic dulcic,
nicoll_mada
32s+2z
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN