Discutii despre tratamente naturiste (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor,
sunt in butoiul binecunoscut. Nu stiu daca sunt azi in masura sa dau sfaturi, sa inceurajez ... dar incerc.
SilvanaPopovici daca te-am indrumat spre subiectul Liviei ... nu inseamna ca nu te mai asteptam si pe la noi. OK? Sa ne scrii cum te simti de la tratament.
jubica utrogestanul este tot un progesteron (natural insa), ca si duphastonul(progesteron sintetic), deci se ia tot din a 16 -a zi pana in z. 25. Asta la un CM de 28 de zile, am mai auzit ca e mai bine sa le iai vaginal.
Cu PM-ul ... ... am ajuns tarziu acasa aseara. Poate iti scriu asta seara, sau in week-end. Tu poti incepe totusi.
danabadiu stai linistita ca nu incurci treburile pe aici. Uite de ex. intrebarea despre aloe o poti pune Liviei, iar cum si ce sa faci in trat. naturist ... unde te putem ajuta o facem cu drag. Asa-i fetelor?
Eu iti pot spune despre crema de galbenele ca e foarte buna ... oricare o iei. Pe mine stiu ca m-a amuzat ca am cumparat crema de galbenele pentru fatza. Am luat-o de la un plafar.
Ce mai folosesti? Bulgarasul de argila? Cred ca e vorba de rana pe col, asa-i? Eu sunt azi mai . Ti-a facut Livia o schema pentru acest tratament? Si DA! si eu sunt de parere ca trebuie sa te protejezi in perioada fertila ... asta pana cand te vindeci. Bafta si mai scrie-ne.
ada77 abia astept sa te trec la Modele. Ai sa ai cea mai mica perioada de asteptare pe vre-o lista a aspirantelor la titlul de mamica. Bafta.

Cine se mai inscrie pe listutza noastra? Cine mai doreste ... cine mai pofteste?

Miro
My ticker

Mergi la inceput

A! iar am uitat cateva raspunsuri, dar mai scriu si deseara.
Aveti aici postarea mea de la endometru. Este ultimul mesaj de pe acea pagina. Mai revin deseara cu alte amanunte.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50252&whichpage=3

nu vreau sa ocup prea mult loc pe forum cu detalii despre vizita mea la medic.
Va pup.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

fetelor, am si eu o intrebare, sper sa nu radeti de mine

credeti ca este indicat sa iau si anticonceptionale Logest si sa urmez in acelasi timp un tratament naturist (ceai de napraznic, carpicon si tinctura din mladite de zmeur) pentru chist ovarian hemoragic de 25mm. Am interbat si pe pagina unde raspunde Livia, dar se pare ca e prea ocupata pentru moment... daca vreti sa va dati si voi cu parerea va multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

elle23 am vazut intrebarea ta si m-am grabit sa-ti raspund. NU!!!
Cu anticonceptionalele impiedici ovarele tale sa mai functioneze, deci le dai o pauza. Prin tratamentul naturist ele sunt stimulate sa functioneze la maxim. Asa ca ar fi o batalie cam asa .
Lasa tratamentul pentru cand ai sa renunti la logest.
P.S. Cum sa radem de tine???
Doar ne ajutam una pe alta, nu?
Sefu meu are o vorba: Nu exista intrebare tampita, ci doar raspunsuri tampite.
Te pup si te mai asteptam.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Fetelor, sint si eu aproximativ noua pe site. Povestea mea: incerc de patru ani sa ramin . Am avut si un FIV in ianuarie si nimic. Din pacate doctorii imi spun ca motivul este necunoscut. Aici doctorii nu piti prea dau multe informatii. Ce pot sa va spun este urmatorul lucru: am ovulatie si acum 11-13 ani am avut doua avorturi deci de ramas gravida am ramas. Nu va spun cit de mult ma gindesc cum ar fi daca as fi lasat sarcinile de atunci.....Dar trecutul nu pot sa-l schimb asa ca incerc sa nu ma gindesc prea mult la asta. In ianuarie cind am incercat FIVul patru din cele sase ovule s-au fertilizat. Am fost foarte optimista. Si totusi dupa implantarea a doi embrioni nu s-a intimplat nimic....
As vrea sa mai incerc un FIV dar din pacate din luna ianuarie am fost tare ocupata cu serviciul, am fost si plecata in delegatie...si nu am putut. LUna asta cind m-am hotarit doctorita mi-a spus ca ar trebui sa repet histerosalpingografia care a fost facuta cam demult (in 2003) pt ca s-ar putea sa am ceva aderente crescute....asa ca si luna asta am aminat. De citva timp in schimb citesc subiectul vostru si al LIviei si mi-am pus sperante in tratamentul naturist. Am hotarit sa incep acest tratament pt luna aceasta pina voi merge la FIV. Credeti ca e o idee proasta? Am urmatoarele plante: ceai naprasnic, cretisoara, coada soricelului, si recent am cumparat si VItex Agnus Castus. Eu iau deasemenea si multivitamine mai mult pt acidul folic. As vrea sa incep azi (ziua a treia)Ce ma sfatuiti?
Imi cer scuze daca povestea mea a fost pre lunga si v-am plictisit poate...
Va pup si astept un raspuns cit de curind

Mergi la inceput

Buna fetelor,
am revazut putin subiectul si cu stupoare am constatat ca pe Sole am uitat s-o trec pe lista. Pai bine mai fetelor, da nu ma trage nima de maneca?

Ar mai fi cateva fete pe care nu stiu daca sa le trec sau nu in lista naturalelor:
Silvana Popovici
danabadiu
mgippo
elle23
pacienta
Fetelor bine ati venit in -ul nturalelor si daca doriti pe lista - cu drag.

Pacienta nu ne plictisesti, fii sigura. Poti lua ceaiurile linistita, rau nu au cum sa-ti faca. Motive necunoscute? Poate e si la tine vorba de stres, bata-l vina. Si de Vitex Agnus Castus am auzit numai lucruri bune. In ce forma l-ai gasit? Eu iau Mastodynon 30 pic/2x/zi.
Te pup si te mai asteptam.

fetelor mai stiti ceva de nicol78?
Nicol daca ma vezi ... hai sa ne mai pove ce mai e nou pe la tine.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Mirona, multumesc pt incurajare. Agnus Castus am gasit sub forma de tablete Vitex. Cite se iau pe zi? Poti sa ma treci pe listutza. De miine incep tratamentul. ceai de napraznic, cretisoara, coada soricelului si Vitex, dar nu stiu cite tablete sa iau pe zi.

Va pup pe toate si sa avem succes!

Mergi la inceput

Inca o intrebare: pulberea de seminte de marar pt ce e buna? Cum se ia si cit? Si pina la urma temperatura, este indicat sa se urmareasca cind faci tratament naturist, sau nu are nici o valoare din cauza tratamentului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Serj
adicum iti merge?

Serj, dragutzo, imi merge destul de bine, desi saptamana asta care tocmai a trecut am avut parte de 2 zile mai "nasoale", in sensul ca nu m-am simtit tocmai bine, NU de la tratament, ci cred ca din cauza oboselii acumulate. Si weekendul a fost cam "alergat", ieri bagat un ochi prin vecinatatzuri, azi (duminica) m-am trezit la 6 ca sa putem ajunge cu sotziorul meu la o plaja in capatul celalalt de oras... In fine, acum dupa amiaza nu am mai rezistat si am dormit vreo 3 ore si bine am facut, ca altfel ma durea capul - fac foarte urat la oboseala... O sa fiu foarte aglomerata, dar o sa mai intru sa va tin la curent si sa vad cum va mai merge si voua .

In rest, tratamentul merge inainte. Sunt in ziua 24. Am simtit "ceva" in ziua 15 si in ziua 18, dar nu a fost sa fie luna asta. Acum sunt curioasa sa vad cand imi vin rusii, daca se mai scurteaza CM la mai putin de 36 de zile. Am incheiat cu Vitexul, asa ca acum sper sa devin mai "napraznica" .

Va pup si sa auzim de cat mai multe si cat mai repede.

Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by pacienta

Mirona, multumesc pt incurajare. Agnus Castus am gasit sub forma de tablete Vitex. Cite se iau pe zi? Poti sa ma treci pe listutza. De miine incep tratamentul. ceai de napraznic, cretisoara, coada soricelului si Vitex, dar nu stiu cite tablete sa iau pe zi.

Va pup pe toate si sa avem succes!

Pacienta, eu am luat 2 tablete de Vitex Agnus Castus pe zi, dar am avut probleme, in sensul ca planta se folosea pe vremuri pe post de "pastrator de virginitate", adica bromul de la barbati, daca ma intelegi . Eu luam si iau si 12 capsule de napraznic pe zi, dar tot nu au fost suficiente sa combata efectul nedorit (nu imi venea sa ). Musai trebuie si ceai langa el...

Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput