Discutii despre tratamente naturiste (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by pacienta

Inca o intrebare: pulberea de seminte de marar pt ce e buna? Cum se ia si cit? Si pina la urma temperatura, este indicat sa se urmareasca cind faci tratament naturist, sau nu are nici o valoare din cauza tratamentului?

Pulberea de marar este estrogen natural. Se ia DOAR primele 21 de zile ale tratamentului, dimineata, pe stomacul gol, la 30 de minute inainte de celelalte pastile din tratament. Se tine sub limba 15 minute, apoi se inghite treptat cu apa, ceai sau ce vrei tu.

Temperatura e influentata de tratament, in sensul ca nu mai e la fel cum era inainte de a deveni "naturela", dar eu mi-o iau, ca tot exista un tipar acolo si imi poate fi de ajutor mie si medicului...

Sa aveti o saptamana superba!!! Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

fetele, avand in vedere ca iau Utrogestan oare stiti cum actioneaza el asupra ovarelor?Am inteles ca trat naturist le stimuleaza sa functioneze in regula.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor,
pacienta - esti prima naturala de iunie pe lista.
Eu am luat tinctura de marar doar cele 21 de zile - efect estrogen.
Cu Vitex Agnus ... nu am avut probleme, eu am luat picaturi nu pastile, dar cel mai bine e sa iei cate 2 pe zi, cum zice si Adi. Incearca si MACA. In legatura cu temperatura ... eu zic ca merita luata, incepi sa-ti cunosti corpul si sa fi atenta la ce semnale iti transmite.
jubica - ai ghinion mama, de 3 zile nu functioneaza fertility. Dar nu descuraja ... ai inceput cu temperaturile?

Azi ziua 19, maine ar trebui sa-mi fac testul de ovulatie si daca acesta iasa pozitiv -> pregnilul.
In z.21 ar trebui sa aiba loc ovulatia. Dr. mi-a garantat ca nu voi ovula luna asta. Nasol. cata incertitudine .... marti am programare la endocrinolog, sa ma schimbe de pe duphaston pe metformin. habar nu am ce sa fac, parca nici nu mai simt nimic. in fine.

P.S. Am deschis un nou capitol. Poftiti, va rog:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50454" target="_blank">aici

Va pup te toate.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Multumesc fetele.
Eu cred ca sint mai dar vreau sa fiu sigura ca am inteles bine
ceai de napraznic 3 cani pe zi dimineata, prinz si seara tot ciclul (28 de zile?)
ceai de cretisoara si coada soricelului dimineata si seara (28 zile?)
Vitex 2 pastile dimineata si seara (tot ciclul?)
seminte de marar cit? o lingurita? numai dimineata pt 21 zile? incepind din ziua intii?
Help!!!! trebuie sa incep. Sint deja in ziua a patra si nu am inceput decit cu Vitex. In seara asata vreau sa incep cu ceaiul iar de miine sa adaug si mararul si nu stiu cu mararul...
ieri a fost a treia zi de la venirea rusilor si am varsat si am avut dureri de cap fantastice? Oare de ce? Eu tot am impresia ca ramin gravi si nu-l pot tine si deaceea am simptomele astea nenorocite. Mai e cineva in situatia asta?
Adi si Mirona, multumesc pt sprijin si sfaturi. Va rog lamuriti-ma si pe mine cu mararul asta bata-l focul!
Va pup
Rabdatoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Ce este MACA care mi-ai recomandat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Miro, nu te inteleg de ce faci tratamentele astea cu hormoni de sinteza?De ce ai atata incredere in ele?Eu zic sa te mai gandesti ...Din partea mea Orgametrilul, Duphastonul le-as fi dat foc sa nu mai ramana decat scrum de ele.....Te rog sa nu te superi ...as fi putut sa fiu mult mai directa, dar nu vreau sa te superi ....GANDESTE TE BINE....TE ROG ...sub nici o forma nu iti rezolva cauza...s-a mai discutat despre asta...banuiesc ca stii subiectele fiind mai veche decat mine....am tras concluzii si pe pielea mea si din ce au patit alte fete....
Inca o data te rog sa nu te superi ca nu am incredere in trat tau , imi cer scuze daca te-am suparat...
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

haideti fetelor www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50454" target="_blank">aici

Miro
My ticker

Mergi la inceput