Discutii despre tratamente naturiste (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada77 spune:

Multumesc pentru raspuns fetelor! Scuze de intarziere dar nu am avut timp sa intru pe net. Am facut inca un test de sarcina ieri, acelasi test de sarcina "cella" si a iesit a doua liniuta putin mai pronuntata ca prima data, dar tot slab se vede. In schimb, am tot cautat un alt test de sarcina si nu am gasit la farmacie doar "blue cross" cred ca ii spune. Acesta l-am facut azi dimineata si au iesit clar doua liniute. Saptamana viitoare o sa merg la medic si va tin la curent... Sper sa nu fiu dezamagita... Mi-e greu sa cred ca s-a intamplat asa repede, doar am inceput tratamentul cu ceai si tincturi doar de 3 saptamani.... si credeti-ma ma chinui de 2 ani cu tot felul de tratamente...(acum 2 ani am fost operata de endometrioza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roua1 spune:

Mioritaus, dar cu firoamele ce s-a intamplat? Te rog, spune-ne ca s-au micsorat ca sa-mi dai curaj sa merg mai departe cu trat nat.
Multa sanatate tuturor fetelor nat.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

jubica, raspunsul de care vorbeam a fost dat pe site-ul infertilitate .ro, la capitolul intrebari, insa nu mai stiu exact la ce pagina pentru ca le-am citit pe toate in vreo trei zile, asa ca trebuie sa cauti ( sunt cam 120 pagini).
Apropo de Maca, pe prospect scrie ca se iau 2 capsule de 2 ori pe zi, numai 20 de zile pe luna, deci iar nu se face tratamentul toata luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Ziua buna la toata lumea!
Am inceput de 3 zile tincturile de marar si telina, caci eu am inceput tratamentul in ziua 17 a cm pt. ca nu mai aveam rabdare sa astept mai intai rusii. Au venit, dar in cantitate mai mare ca de obicei (se vede treaba ca au inceput deja plantutele sa lucreze). Maine avem programare la doctor (noi mergem impreuna la doctor specializat pe reproductie) sa vedem cum ies ultimele analize (hormonalele la amnadoi) si sa vorbim despre IUI si ICSI. Daca o sa insiste sa facem ceva, am sa optez mai inati pt inseminare, dar am sa mai intarzi putin operatiunea, caci vreau sa terminam tratamentele naturale si poate se lasa intre timp si cu bb.
La cati mai multi bb-ei naturali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgippo spune:

Buna fetelor!urmaresc de mult acest forum dar este prima oara cand trimit un mesaj in aceasta rubrica(in cealalta nimeni nu mi-a raspuns) si fiind "noua" am nevoie de ceva incurajaripovestea mea este destul de comuna dar mai grava :absenta CM de cateva luni bune in urma incetarii tratamentului cu anticoncept. si un fsh urrrias iar restul analizelor dezastru ,diagnostic menopauza precoce,ingrasare,etc.Am inceput tratamentul Liviei "personalizat" adaugand plante cu efect estrogen si tinctura de branca ursului in urma carora (dupa o luna)am avut o reactie alergica acuta care s-a ameliorat putin acum dupa o saptamana de intrerupere a tratam.si tinctura de fructe de soc;naprasnicul imi provoaca constpatie; este cineva cu oarecare asemanare a simpomelor? cineva sa-mi dea un sfat??;sunt in tara pentru o saptamana si am posibilitatea aprovizionarii(ma cunosc jumatate din plafarurile din Bucuresti deja!!)multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgippo spune:

sunt tot eu!la stimularea cu duphaston am "ceva" CM dar consider ca este artificial si nu stiu daca este bine sa-l combin cu restul tratamentului naturist(singurul medicament fiind un produs olandez homeopatic avand in compozitie agnus castus si cohosul negru-singurul care l-am gasit cu agnus) dupa aceasta saptamana trebuie sa reiau tratamentul cu o alta schema(cred)! ce-mi puteti spune de duphaston? mersi,mersi.Pa!
miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Draga ADA77,felicitari eu zic ca esti,ce bine, o sa ne fii exemplu!Sa fii linistita,sa nu te stresezi pentru ca nu-i faci bine bb-ului.
mgippo,bine ai venit,eu cred ca la intrebarea ta ar putea sa-ti raspunda doar Livia.
Mironica cu ce vesti vii de la dr.?

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

ROUA,in legatura cu fibroamele pot sa va spun ca nu au crescut, sunt tot asa cum am inceput tratamentul naturist...insa dr mi-a spus ca vorbim despre ele dupa 1 1/2 luna de tratament.Nu te descuraja....decat sa iei tratament de sinteza mai bine insista pe trat naturist.Eu am facut tratament cu duphaston si a 3 a luna de tratament m-am operat.Nu am incredere in tratamente de sinteza mai ales cand trebuie sa actioneze asupra hormonilor.Si inca un lucru pe care trebuie sa il aprofundam cat se poate de bine:trebuie sa tratam cauza , nu efectul.Tratamentele de sinteza actioneza in special asupra efectelor , cauza nu o depisteaza, iar cand efectul trece de la medicamente de sinteza , dupa o perioada efectul, boala, se declanseaza mult mai tare.Daca cineva nu este de acord...o astept cu reclamatii.
Eu totusi ma gandesc ca pe undeva gresesc in administrarea lor...pana acum nu imi dau seama unde este greseala.....insa am sa continui cel putin inca 1 luna cu acest tratament si va spun cum au evoluat si fibroamele.
Va pup pe toate si va doresc sanatate multa si sa auzim cat mai repede de cat mai multe mamici fericite naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Miro , multumesc pentru tratamentele pt nodului.Vaa ca nu imi dau dureri decat inainte de ciclu, dupa ce se declanseaza menstruatia imi trec si durerile.
sa stii ca tot nedumerita sunt in legatura cu menstra lunii mai.Oare ce s-o fi intamplat in organismul meu? Ce o fi inteles el din cate tratamente fac? Cred ca o fi zis ca sunt exagerata si atunci ...i-a stai sa ii dam noi inca o tema de cercetare....sa nu ii dam menstra luna mai si atunci poate isi revine din zapaceala asta cu atatea tratamente.Dar eu nu ma las, incapatanata de mine si ii dau in continuare trat naturist sa vedem poate cedeaza cauza dereglarii dupa o perioada.....dar stiti si voi cum este..."mai intai trebuie sa iti fie rau ca sa iti fie bine".Nu prea inteleg de ce trat naturist mai intai te deregleaza si pe urma te regleaza? Ce stimuli a primit organismul in prima luna de tratament, de mi-a raspuns in felul asta?De asta zic ca gresesc pe undeva in administrarea trat naturist...mie se pare ca a bruscat prea rau organismul....GRESESC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!!!!
sunt din nou prezenta si vad ca sunt deja noutati!!!!
ada77iti doresc sa fie intr-adevar cu ochisori.felicitari
mgippo vad ca esti si tu in italia, vreau sa te intreb daca ai reusit sa gasesti ceva din ingredientele naturiste aici. eu am fost la un plafar si de napraznic nu au auzit.eu nu pot sa merg acasa si nici nu vine nimeni curand aici.
adicum iti merge?
mironaasteptam noutati. ce ai facut la doctor?
eu va citesc mereu, dar nu prea scriu pt. ca nu am noutati
am o intrebare: branca ursului se gaseste doar in rom? vad ca scade tensiunea, as putea sa iau si asta? cunm se ia?
astept sa vad ce-mi va spune si livia, intre timp continui cu ce v-am spus.
sanatate la toate fetele si

Mergi la inceput