Mamici de septembrie - octombrie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetelor, e total off-topic dar nu ma indura inima sa ma bucur singura:

link pt toate piesele irlandeze care au participat la eurovision (in toti cei 50 de ani). Mie personal imi place la nebunie 'All kinds of everything' din 1970. http://www.keithm.utvinternet.ie/04audios.htm ( e prima din coltul dreapta sus)

iar pt toate piesele de anul asta:
http://www.keithm.utvinternet.ie/05Previews.htm

Sunt atat de fericita ca Romania a luat locul 3... m-am laudat la toti colegii aici. O parte deja vazusera show-ul de la preselectie si toti au fost impresionati de flexuri. Super....

Pupici

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anirim, eu am facut ecografia si consultul la AMA MEDICAL cu Dan Strajean, cica e medic la Elias si asistent universitar.

Mie si sotului ni s-a parut ca dorea sa ii gaseasca neaparat ceva problemei bebelushei. Oricum, dai o groaza de bani si nu esti tratat in consecinta la Ama Medical.

De exemplu, vineri au uitat sa imi dea rezultatele la jumate de analize. Mie mi-au dat plicul, l-am luat si am plecat.
Pe drum mi s-au parut mie cam putine rezultate, asa ca acasa am verificat cu trimiterea de la doctor.

Am sunat si in final si-au dat seama ca mai aveau ceva rezultate pentru mine.
Sambata m-am dus iar la clinica, unde mi s-a spus ca daca vreau interpretarea pentru triplu test trebuie sa mai dau 1100000

Am dat ca am vrut si interpretarea: ce puteam face cu rezultatele asa.

Sper ca tu sa ai mai multa bafta.
Cristina
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

M-am masurat si eu in zona buricului ...am 92 cm la 25 saptamani si jumatate (luna a 6a)...nici eu nu am o superburta ...multe persoane mi-au zis ca as avea 4-5 luni dar e dezvoltat normal...cred ca depinde si de cati cm aveai inainte de sarcina.

Marlena & Alexandra 26 saptamani

Mergi la inceput

Fetelor, cele care ati aflat deja ca aveti baietel/fetita, la voi s-au potrivit prezicerile babesti sau cele cat de cat 'clasice' ca sa le zic asa, de genul: baietel daca nu sunt greturi, fetita daca poftesti dulciuri, misca in partea stanga - baietel, altfel - fetita, etc.

Problema mea e ca eu prezint un amestec din toate simptomele astea. Adica mananc floricele (pop-corn) sarate la greu, dar si stafide imbracate in ciocolata (desi predomina floricelele). Am observat insa ca atunci cand mananc mai sarat mi se subtiaza degetele, in sensul ca pot sa imi scot f usor inelele de pe degete. Eu stiam ca e pe dos, daca mananci sarat, ti se umfla toate. Voi ce parere aveti?

Pupic

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, s-a mai inscris o graviduta, vezi pe pag.2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Meme, mie mi-a fost rau si este fetita. Mi-a miscat prima data in partea stanga. Asa am stiut eu de la o prietena: daca misca in stanga e fetita, iar in dreapta baietel. Si la mine si la ea s-a adeverit. Oricum sunt "babesti" mie medicul mi-a zis ca sunt mai sensibila in partea unde am simtit prima data.
Phuuu e un praf la noi.... acuma spala pe jos sotul meu...
Maine vine iar zugravul, dar plecam dimineata, mai venim pe la amiaz si apoi seara.......dar e praf....
Va pup
Codruta 26

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Codrutza eu o sa fac analizele obisnuite joi : hemoglobina, hematocrit, calciu, sumar urina, urocultura si daca va fi necesar le voi repeta si in ultimele 3 luni.
Memeeu mananc multe dulciuri, fructe dar si masline care sunt sarate...pe fata mi-au iesit tot felul de cosuri si nu arat prea bine la fata asa cum scriu unele site-uri pe internet.
Nu am avut greturi, varsaturi, arsuri pe stomac , prima data a miscat in dreapta...sau mai bine zis am simtit eu acolo...si e FETITA!
Cineva mi-a zis astazi ca nu par sa am fata fiindca nu am masca de gravida, nu m-am "buzat" , ca nu am burta mare si ca nu m-am ingrasat desi eu am +9,5 kg.
Intr-adevar majoritatea kg sunt pe burta si putin pe sani si solduri..in rest nimic.
Mie mi s-a potrivit prezicerea de aici http://www.chinagold.com/baby.htm si pentru majoritatea persoanelor pe care le cunosc.
Forma burtii la mine e rotunda dar dintr-o parte ai putea zice ca e si ascutita putin.
Eu cred ca poftele difera pe la o persoana la alta , la fel si cu ingrasatul si altele.

Marlena & Alexandra 26 saptamani

Mergi la inceput

M-am lamurit. Mersic fetelor pt raspunsuri. Eu nu am nici o sansa sa aflu pana in august cand am al doilea si ultimul scan programat. Poate doar in tara.. dar si pana atunci mai este.

Eu mi-am pus sotul sa-mi faca testul cu acul, am ales capatul ascutit - baiat. Am visat baiat - se pare ca e pe dos, inseamna ca e fetita. Poftele - sunt si nu sunt, adica nu am pofte, dar mananc de toate. Greturi, nu am avut. De miscat - cred ca in partea dreapta l-am simtit mai mult. Altele ... si daca sunt, nu are cine sa mi le observe, ca suntem doar eu cu sotul. Parintii ne vad in poze.
Iar amicii... nu prea se pricep.

Am mai facut si testul cu inelul atarnat deasupra burticii, dar am gasit apoi intr-o carte ca daca se roteste (in cerc) e fetita, daca se balangane stanga-dreapta e baietel, iar apoi in alta revista, taman pe dos.

Asa ca probabil nici nu merita culcata urechea la toate fazele astea...

Pupici mii
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Asa cred si eu Meme, nu ar trebui plecata urechea la toate cele babesti, insa ne impinge curiozitatea Mie de ex mi a facut mama testul cu sare in cap, adik mi a presarat un pic de sare in cap si a asteptat sa vada unde duc prima data mana. Daca duci la nas e baiat si daca duci mana la gura e fata. Am dus o la nas dar la testul cu acul am ales urechea Eu zic orice numai sa nu fie

Lori 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Buna,

Pentru fetele care au probleme cu picioarele.
Eu am trecut prin aceeasi problema si am intrebat doctorita. Mi-a spus sa incerc sa tin picoarele ridicate, proptite de ceva mai inalt decat nivelul corpului (asta in masura timpului si posibilitatilor).
La birou eu mi-am cumparat un cub (se foloseste pt yoga) si tin picoarele sprijinte pe el.
Nu purtati sosete sau ciorapi care sa nu permita o circulatie buna a sangelui. Acum e vara cred ca ne descurcam fara.
Mai exista ciorapi pantaloni special pt gravidute. Doctorul trebuie sa va scrie o reteta (la mine asa a fost) in care sa specifice tipul (cat % sa preseze).
La mine a functionat.

va pup

Mergi la inceput