Mamici de septembrie - octombrie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
tangerine spune:
meme, si eu am 90 de cm burtica la 23 de sapt
partea proasta e ca a crescut si funduletul cu vreo 7 de centimetri
eu zic sa ne bucuram ca avem mai multe optiuni la hainute
PS: mesajele mele au momentan vreo 2 ore intarziere din cauza faptului ca se modereaza inainte de postare; sper sa scap de chestia asta cat mai repede
Ramona 23+
codruta_grg spune:
Am itat sa va zic ca azi am fost sa imi i-a sange si sumar de urina. Maine sunt gata analizele. Sa vedem ce vitamine imi va da sa i-au. A-ti facut careva analizele de sange de ultima perioada, adica (25-26 saptamani)? Sau vi le-a dat sa le faceti?
poze
cge spune:
Codruta, noi ne ducem la mare cu masina.
Problema e ca in luna 9 trebuie sa fac drumul Bucuresti-Arad si intors. Ne gandim ca e mai comod cu trenul noaptea ca sa pot sa dorm.
Cristina
ancadm spune:
Am uitat sa va spun ca eu il simt pe baby in fiecare zi, de citeva ori pe zi. Mi se pare ca e destul de sfortos
. Cea mai intensa activitate o are pe la 11 seara asa ca ma astept sa aiba acelasi program si dupa ce se va naste.
Cristina sa stii ca si noi am mers la cinema la filmul cu Winnie. Saptamana viitoare mergem la Madagascar si tati e la fel de incintat ca si Andreea. L-au amuzat pinguini psihopati din reclama, cred ca petru noi va fi funny.
Anca 22+
Ioana75 spune:
Cristina, multumesc pentru detalii
. Pai la cum e traficul in Bucuresti, trebuie sa fii de piatra sa nu te stresezi
.
codruta, eu am dat in octombrie la mesteri 100.000/mp de: ras + gletuit + varuit. Nu ni s-a parut foarte de scump.
Meme, ma duc si eu sa-mi masor burta, numai ca eu am implinit azi 25 de saptamini, am ceva avans in fata ta
.
Ioana
Meme1 spune:
Fetelor, mersic tuturor pt raspunsuri. Am acum o pauza un pic mai mare, asa ca o sa pot raspunde mai pe indelete.
Eu de cand am ramas insarcinata am scazut in greutate si asta fara sa am greturi. De vreo 2 luni pot spune ca m-am stabilizat la 63.5-64 kg (ma cantaresc in fiecare dimineata, primul lucru dupa ce ma dau jos din pat).Si am plecat in ianuarie cu aproape 70 kg.
Asa ca mie hainele inca imi vin, ba unii pantaloni daca ii las sub buric pot sa spun ca atarna pe jos, ca daca am slabit....
O sa vedem ce o sa fie mai incolo.
Legat de calatorii, noi venim in tara pe 30 iunie cu avionul si revenim aici pe 29 iulie. Asa ca probabil o sa cer o hartie de la doctorita de familie care sa afirme ca sunt apta de calatorie, ca sa nu am probleme cu linia aeriana (majoritatea sunt destul de reticente la sarcini mai mari de 28 saptamani).
In rest, am f multa energie, muncesc aici la supravegheat si cate 10 ore pe zi si cand ajung acasa mai am inca energie sa fac mancare sau sa calc, iar seara nu mi-e somn deloc. Nu stiu zau de unde atata vitalitate in mine...
Hai ca va plictisesc cu aberatiile mele
va pup
meme
cge spune:
Fetele cu constipatia, eu zic ca rezolvati cu suc de portocale de la frigider, dimineata pe stomacul gol.
In plus, este si energizant si cum zicea Monica, cand nu il mai simtim pe bebe trebuie sa il energizam.
Cristina
cge spune:
Bravo, Meme, tine-o tot asa.
E super ca poti sa fii atat de energica.
Eu am inceput sa obosesc, mi-e greu sa fac n drumuri din sufragerie in bucatarie.
Sa il vedeti pe Victor la 5 ani cum si-a facut ieri sandvich singur: a scos ingredientele din frigider, plus painea din sertar si s-a descurcat baiatul. Ca sa ma lase pe mine sa stau linistita ![]()
Apoi a vrut sa ii dea sa manance porcusorului de Guineea o varza intreaga ![]()
Ha, ha ! Il dublam.
Cristina
Meme1 spune:
A, uitasem sa ma plang si eu de constipatie. Dupa ce nu am avut deloc probleme, cred ca de cand sunt ocupata toata ziua cu examenele si nu am pauza decat cel mult 10 minute pe durata lor, m-am constipat si eu la greu. Si rontai la mere, 5-7 pe zi... Plus suc cat cuprinde, si apa... si nimic. De-abia ieri ca am avut liber pot spune ca 'am rezolvat' cat de cat problema, dar de azi a reinceput...
Si am mai citit azi. M-am uitat sa vad ce se spune despre contractiile Braxton-Hicks si am citit ca una din cauza aparitiei lor la 'varste' nu f inaintate ale sarcinii ar putea fi deshidratarea, asa ca se recomanda a se bea multe lichide.
Si inca ceva: bebe misca si il simt, insa sotul nu are rabdare sa stea mai mult de 4-5 minute cu mana pe burtica mea, si parca e un facut. Ii zic hai ca misca, pune el mana, bebe se potoleste. Si mi-e asa o ciuda... Nu stiu deloc cum sa il pacalesc. mai bine zis sa ii pacalesc, si pe sot, si pe bebe. Cred ca o sa pun super-glue pe burtica ca sa ramana sotul cu mana lipita pe ea....
Pupici
Meme