Mamici de septembrie - octombrie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am intrebat doctorita in ce luna sint ca in ce saptamina stiu foarte bine. Si ea mi-a declarat ca nici ei nu calculeaza in luni ci in saptamini si stiu ce se imtimpla pe fiecare saptamina in parte.
Dar daca vreau sa stiu in cite luni sint sa ma gindesc la data probabila de nastere adica la 10 octombrie si in functie de acesta data voi sti cu aproximatie cite luni sint... Exact cum a scris si Ioana.

Deci , acum la 20 de saptamini eu am implinit 4 luni si 2 saptamini.
De altfel e normal... sint la jumatatea drumului deci 9/2 = 4.5... ia ca s-a trezit matematicianul din mine

Jadi
20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Salutare,harnicutelor!
Se pare ca sunteti foarte prolifice la scris,ceea ce nu e deloc rau!!

Felicitari fetitelor,vor fi foarte incantati baieteii nostri!!

Super tare emisiunea de aseara,desi stiam in mare care e treaba cu bebeii in burtica,totusi recunosc ca a fost tare emotionant sa si vad !!ce linistiti sunt ei acolo,ce fac,cum se comporta,tare dragut!!

Ca tot vorbeati de stari si senzatii,eu nu resimt inca asa-zisele contractii,insa de vreo doua zile am niste intepaturi in burtica,scurte si in locuri diferite,dar care se repeta de cateva ori pe zi...se mai confrunta cineva cu ele?ce stiti,e normal?

Va pup,
Moki 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Aviz somnoroaselor (inclusiv eu): am citit ca documentarul se reia si vineri, 27 mai, din nefericire tot de la ora 22:00. O sa-mi pun scobitori ca Prislea cel Voinic cind pazea merele de aur.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Buna dimineatza mamici!
Vin si eu la semnat condica. Joi am mers la doctorita si mi-a confirmat ca toate rezultatele de la ecografie sunt ok si baby e bine. Eu, tot nerabdatoare sa aflu ce avem, intreb daca mai facem vreo ecografie si ea imi zice zimbitoare ca daca apare vreo problema mai facem, daca nu ...Cind a vazut cum mi-a cazut fata s-a mai muiat si a zis ca o sa mai vedem, ca inca nu am incheiat socotelile cu sarcina asta . Asa ca drept sa va spun, mi-am cam luat speranta.
Pe de alta parte ma pling si eu de o constipatie nenorocita. Nici macar cu kiwi nu i-am dat de capat si la mine kiwi avea efect exploziv . Si ma mai pling si dureri in osul sacru (parca asa imi amintesc eu ca se chema osul de la spate de la bazin). Uneori cind imi schimb pozitia (ma ridic, ma intorc in pat sau chiar cind merg) simt cite o durere foarte acuta. Si ma mai doare si undeva in dreapta jos, parca ar fi ovarul dar nu sint sigura. Uite ca m-am plins ca o baba!

Felicitari pentru noile fetite! Or sa se bata baietii pentru ele!

Anca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Se reia si joi ora 17, uitati programul aici:
http://www.port.ro/pls/tv/tv.prog?i_days=4&i_ch=24&i_ch_nr=3

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anca, si pe mine ma doare osul sacru, sau poate ma doare coccisul, care e mai jos ma doare, nu stiu cum se cheama.
Si daca va spun fetelor ca parca am o permanenta febra musculara la...fund, zici ca sunt dupa aerobic sau macar dupa prestat la greu! Ei, pe-asta o aveti?

, 18++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetelor, am ajuns iar la birou.

Am fost plecata pe la o alta firma din grupul nostru pentru o instalare, si asa ma obosesc deplasarile astea dup-amiaza.

Am stat si nemancata pana acuma. Saraca bebelusha ce o fi zis!

Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine cand asteptam analizele.

Si mie mi s-a rotunjit burtica, aseara Victor zicea ca sunt mamica de cangur Ruf si ca el e Ruf.
Dar sotul meu zicea ca sunt mamica de elefantel V-am zis ca am vazut filmul Winnie si prietenii sai.

Ioana, eu din film am retinut ca bebelushii viseaza incepand din saptamana 32 si ca ei vad totul negru. Cica nu au deloc lumina in burtica.
Si cel mai tare sunet pe care il aud este cel de la ecograf.
Ca tonalitatile inalte nu le aud, ci mai ales pe cele joase:basii
D'asta a fost bebelusha mea incantata la concert la Proconsul.

Si pe mine m-a emotionat super tare cand s-a nascut bebelusha, si cum s-a adaptat ea super repede la viata de afara. A eliminat tot lichidul din plamani si plamanii ei au inceput sa sintetizeze oxigen.

Si noi vrem sa mergem la mare la o vila linistita din Mamaia Sat (unde am mai fost si acum 2 ani) la sfarsitul lui iulie.
Mergem noi cu Victor si cu finii nostri cu finutul de 1 an si 10 luni si nu prea o sa stam la plaja.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

A, si vreau sa va mai zic ceva in leg. cu emisiunea de aseara: cica stresul prelungit la mama pe perioada sarcinii are drept consecinta pe termen scurt nastere prematura si pe termen lung cronicizarea tuturor bolilor pe care copilul le va face cand va fi mare

Si eu numar tot asa, daca trebuie sa nasc pe 27 septembrie, ma gandesc ca pe 27 mai intru in luna 6.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetelor, la voi cat de mare e burtica? La mine masoara in jur de 89 cm in jurul buricului la 20 saptamani. Mie mi se pare ca e tare mica.... desi sotul zice ca e o burtica frumoasa.

Eu am pus acele contractii pe seama efortului, de o saptamana sunt cooptata in echipa de supraveghetori la examene in facultate, e total diferit de Ro, aici e o echipa de supraveghetori pt toate examenele, profesorii nici nu calca pe la examene decat daca sunt probleme cu subiectele. Iar hartie de scris si ciorne toate se dau de catre facultate, cam cum era in Ro la olimpiade.

Va pupic acum ca fug inapoi la examen

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Pentru fetele care pleaca in vacanta: Cu ce va deplasati pana acolo? cu masina, autocar, avion???
Codruta 25+

poze

Mergi la inceput