Mamici de septembrie - octombrie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Citesc zilnic ce scrieti si din pacate din cauza diferentei de fus orar cand as vrea sa raspund la vreun subiect, deja voi ati trecut 2 pagini mai incolo

Eu timp de 5-6 zile am simtit intepaturi si dureri in partea dreapta jos a burtii, apoi in partea stanga jos, apoi pe mijlocul burtii sub buric. Nu erau regulate, ma apucau si dimineata si seara, uneori pulsau, alteori erau dureri continue pentru cateva minute. Vazand ca trec zilele si nu ma lasa, m-am cam speriat si m-am dus la medic.
M-a intrebat daca am varsat, daca am sangerat, am scurgeri, dureri de cap, nu aveam nimic din toate astea si a concluzionat ca uterul creste si trage de ligamente. L-a ascultat pe bebe, inima ii batea tare si repede.
M-am linistit si chiar de a 2-a zi nu am mai avut nimic.
Cred ca am avut si eu o contractie, daca asta o fi fost. Mi s-a intarit burta instantaneu, fara durere si mi-a trecut in cel mult 1 minut.
Din cate citesc, cam toate trecem prin aceleasi stari. Sotul imi zice ca le am pentru ca citesc despre ele. Nu cred ca are dreptate, eu sunt chiar genul care nu iau de bun ce mi se spune pana nu verific.
Ce mi-ar place sa ies si eu la "La mama", zilele astea fac anul de cand am fost ultima oara.

Diana 20+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Ohh Doamne, astazi este ziua vestilor rele pentru mine. Am aflat ca o prietena a pierdut sarcina, alta prietena a pierdut si sarcina si sotul intr-un tragic accident de masina.
Imi cer scuze, mai mult nu pot scrie, sunt foarte trista, nici nu stiu cum am sa pot dormi in noaptea aceasta.
Multa-multa sanatate si Dumnezeu sa ne ajute sa ne vedem puiutii sanatosi si sa ne bucuram impreuna cu familiile noastre cat mai mult de ei

Oana D - 24+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

am uitat sa mai scriu ceva : in cartile astea americane se zice ca la majoritatea bebelusilor din burtici perioada cea mai activa e la miezul noptii, deci nu e neaparat ca si dupa nastere sa faca balet si alte tumbe ca acum. Eu una asa ma amagesc.

Diana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Oanaimi pare foarte rau pentru pierderea ta; este groaznic ce s-a intamplat;fii tare si incearca sa te gandesti la lucruri frumoase de dragul lui bebe

Ramona 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata

Ieri am fost la medic la consult...cica totul s epare a fo ok. Nu am nevoie de vitamine nici acum...mergem pe naturale....eu am si o constitutie mai atletica asa....asa a zis ca nu am nevoie de vitamine. Ia placut burtica ca, creste vertiginos. La 19 sapt am 93 cm.
Azi noapte am avut un carcel la gamba stg. de ma zis ca mor...nu am avut asa ceva nu tin minte. m-am ridicat din pat si am inceput sa dansez
A fost asa de dureros!
Voi aveti asa ceva?
In rest am energei multa, cat incape.Astept pe bebe sa miste asa serios...oare cand? Pana acum au fost asa fluturi discreti...dar nimic altceva.

Vero
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza ,
eu m-am cam foit asta noapte si nu puteam dormi decat cu fata in sus dar bebelina imi tragea niste suturi de fiecare data cand ma intorceam asa.
Am mai citit undeva ca in ultimele luni de sarcina e bine sa dormi pe o parte, daca dormi cu fata in sus uterul preseaza vasele si se diminueaza fluxul sanguin ce ajunge la bb.
Dimineata am avut si eu un carcel iar toata noaptea m-au durut in stanga oasele bazinului de fiecare data cand ma intorceam.
Deja am inceput sa ma intorc greu in pat din cauza burtii .

Marlena & Alexandra 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mai fetelor, m-ati speriat cu masurarea burtii! Eu am in jurul buricului 80-81 cm! Mie la dr. niciodata nu mi-a masurat-o, doar ecografistul m-a intrebat daca mai mananc si eu ceva din cand in cand!
Am luat 1 kg dar mananc mult, foarte mult! Precizez ca nu sunt subponderala, ci normoponderala si am 1.68.
Deci, burta trebuia sa fie mai mare??//

Oana, chiar ce vesti ingrozitoare! Mi-e si frica cand aud asa ceva!

, 18++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Tonnia nu cred ca trebuie sa iti faci griji ca si eu aveam 83 cm la 1 mai ...deci acum aproape o luna si deja acum am cu 10 cm mai mult ...esti manechin deocamdata ..probabil ai plecat de la putini cm.

Marlena & Alexandra 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, aveai 83? Hai ca m-ai linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Hildegard,si eu am niste carcei groaznici la gambe, din fericire destul de rar; de la ultimul insa aproape ca am schiopatat vreo 2 zile
stiu ca se spune ca e lipsa de calciu, dar eu am analizele ok si stiu ca nu e tocmai recomandat sa iei suplimente de calciu in sarcina daca nu e nevoie

apropos burtica mea are 90 de cm

Ramona 23+

Mergi la inceput