Mamici de septembrie - octombrie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Diafera,, ne-ai salvat, vom fi 14 la masa! Bafta la eco morfologica si mai scrie-ne!
Offf, am uitat azi dimineata sa-mi masor si eu burtoiul sa ma laud si eu cu cati cm am! (sau metri)

Mihaela 21+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

M-am masurat si eu iar ..93 cm in zona buricului, la 25+6 z, greutatea +9,5 kg ..acum am 64,5 kg la 1,70 m (am plecat de la 55kg)..si sper sa nu iau mai mult de 17 kg in plus .

Marlena & Alexandra 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Jadi, ma dai pe spate! Pe langa ca avem acelasi medic si nastem cam pe-aproape, acum am senzatia ca locuim si in aceeasi zona. Se pare ca vom impinge carucioarele prin acelasi parcuri.

Eu am fost o perioada la masaj - cam acum 1 luna- la QVISIONE (nu stiu daca am scris corect) dar e situat la parterul unui bloc pe la jumatatea drumului intre Mega Image Iancului si Piata Iancului.

Abia astept ziua de luni - ma intalnesc cu "asta micu'" la eco-morfo.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

jadi,pentru masaj poti sa mergi la centrul de sanatate
MIRAMAR de pe Socului,am inteles ca este convenabil si este
la intersectia cu Pantelimon(daca nu stii iti pot da relatii
mai exact unde este)
felicitari la fetele care au aflat sexul.
Ioana as vrea sa te intreb cum pot sa pun si eu in stanga
Bucuresti,semnul sexului si alte simboluri pt ca nu ma pricep
prea bine multumesc
mire 23+

MIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Salut frumoaselor!

Eu la 19 sapt ale mele am 93cm in talie...si am luat la 5,5 kg. ce ziceti e mult?
azi noapte nu am prea dormit.....de la vreme
astept pe bebe s amiste asa serios...fara fluturasi.
am eko pe 6 iunie, inca nu stiu sexul bebe/ului, sper atunci sa aflam...nu mai am rabdare.
Oare cand va misca bebe/ul?

vero
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Eliuta, eu pe langa durerile de spate le mai am sip e cele de fund, ca și cum aș avea febră musculară mereu, după cum bine a descris Tonnia. Dar durerile astea este foarte clar ca le statul pe scaun. Iar daca stau prea mult in picioare, ma dor talpile seara…Prea mare greutate pentru ele, saracele…

Flavia 22+

Mergi la inceput

Asa patesc si eu Flavia si ma mai doare din cand in cand si un os al bazinului tot din motive de greutate mare iar cand e cald afara ma dor foarte tare gambele de parca as fi alergat ore bune .
De 2 dimineti cand plec spre serviciu abia merg si simt ca un pietroi in burtica...bine ca peste o saptamana incep sa stau acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

, gravidute!

Flavia, deci si pe tine te cam doare fundul! Se impun niste masaje seara!

Mie mi se pare ca timpul de abia se misca, pur si simplu! Parca de o viata sunt gravida si tot in luna a 4-a! Chiar luna asta cred ca e cea mai lunga. De abia astept sa schimb si eu prefixul, sa sune cu 2 in fata!

Felicitari, nanadana si Mirela!

, 18++

Mergi la inceput

Tonnia mie luna a 6 a mi s-a parut cea mai lunga si parca nu se mai termina sa vina luna a 7 a mai repede...poate si datorita faptului ca m-a intrebat multa lume cate luni am si tot am zis ..aproape 6 luni terminate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Buna mamici!Va multumesc mult pt urarile de bun venit!

Mi-am masurat si eu burta si am 95 de cm pe linia ombilicului,am luat 7 kg si exact azi incep sapt 24.Cred ca am luat cam mult,sper sa nu trec de 15 kg+ avand in vedere faptul ca am doar 1,60 m.

Cred k o sa fie f frumos la intalnire,sa va ganditi si la noi-cele care nu putem veni...

Da,si eu am dureri de spate,mai mult atunci cand stau mult in picioare sau pe scaun fara spatar,dar daca ma odihnesc trece.Cand ma doare spatele si incerc sa adorm imi pun o pernuta sub mijloc si e mai comfortabil asa.

Irina81 si bb-David Lucian 24+

Mergi la inceput