Mamici de septembrie - octombrie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Raluca, cind faci rezervarea la restaurant sa spui ca e vorba de 14 gravide ca or sa creada aia ca vom fi niste silfide care incapem pe 2 bancute, hehe.

Anya, eu stau pe Socului , dupa blocuri cum zice sotul meu dar vrem sa ne mutam pina voi naste... nu stiu unde deocamdata, inca mai cautam. Ramine sa mai descoperim ca sintem si rude ceva si gata , hehe. Am uitat sa povestesc de doctorita la care am fost saptamina trecuta, nu ca m-a recunoscut ba a stat o groaza de vorba cu mine... o scumpica nu alta!Chiar mi-a facut eco vreo 10 minute ca sa vada sexul dar degeaba. In plus m-a anuntat ca pot naste cu 2 saptamini inainte de DPN.

Jadi
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Tonnia, masaj la picioare primesc in fiecare seara. Se pare ca trebuie sa cer si la fund.

Voi de cand aveti de gand sa stati acasa? Eu as merge la servici pana la 15 aug, in conditile in care DPN este 25 sept. Nu prea pot sa stau acasa foarte mult, ca incept sa ma sui pe pereti. Oricum, mai am de luat si 3 saptamani de concediu legal.

Flavia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul 32 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49710" target="_blank">aici.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

eu raman acasa pentru concediu legal...de la 1 august.... si de la 1 sept...raman in prenatal..deci mai am de mers vreo 2 luni la servici.
Si pe mine ma dor talpile...daca stau in picioare mai multisor.

vero
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by tangerine

mire, mi se pare ok dr. Ion Ionut; eu nu am avut o sarcina cu probleme pana acum si el a fost destul de relaxat-am facut 3 controale in 5 luni de sarcina. Verisoara mea a nascut cu el si a fost foarte multumita si are o fetita sanatoasa (desi inainte de asta a avut o sarcina pierduta in niste conditii urate de tot-dar atunci era la un alt doctor); la nastere a stat doar o zi in minunatul spital Giulesti; mai am si alte recomandari de la paciente fidele ale lui care tot asa sunt multumite; mi se pare o persoana decenta si profesionista si imi da senzatia ca stie ce face-ceea ce e foarte important pentru mine; in plus nu e un babalac senil sau un snob super grabit si se poate discuta cam orice cu el

Ramona 23+

tangerine, imi place cum l-ai descris pe dr nostru, eu sunt 15+, de nov-dec. As mai adauga ca nu e nici cucoana panicoasa.

Si mie mi se pare profesionist si stie ce face, am un singur lucru sa rectific: daca e in spital, acolo e grabit si nu sta atata la taclale, e si normal pt ca e tot timpul intr-o alergatura intre sala de nasteri, de operatie si saloanele pacientelor la care se duce sa le vada dupa ce le-a asistat/operat. Cand am nascut eu, din 8 paturi din salon, doar dr Ion venea zilnic sa vada ce facem dupa ce am nascut(eram 2 paciente ale lui) si inca unul, dr Pana, a mai venit la pacienta lui. Restul - sanatate! Eu am nascut luni si am plecat joi pt ca am avut si o complicatie rezolvata cu succes de dr. (atunci m-am bucurat ca nu e cucoana panicoasa!) Altfel plecam miercuri.

Mergi la inceput