Mamici de septembrie - octombrie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata !
Si mie mi se pare ca trece timpul repede.

Parca ieri ne plangeam ca nu ni se observa burtica, si acuma avem burtici mari.
Ma amuza cum la gradi la Victor toata lumea isi da cu parerea despre cum imi creste burta in fiecare zi.

Nanadana, soro, ce ma bucur ca esti bine si tu flacaul tau.
Felicitari!

Ce bine ca ne strangem mai multe.

Mirela_b, o sa iti cer sfaturi despre fetite, mai ales ca tu ai deja experienta.

Mi-e o lene si un somn, as pleca in concediu unde sa stau fara sa fac nimic..
Si am si multe chestii complicate de rezolvat la serviciu

O zi super si numai bine,
Cristina, mamica lui Victor (5ani si 4 luni) si a bebelushei (22+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mirela B felicitari pentru fetita!!!
Nanadana, felicitari pentru baietel!!!
Sa fie sanatosi si frumosi, sarcini usoare in continuare si nasteri si mai usoare!
Ioana, se pare ca ai ceva treaba la completat listuza! Multumim!
Si uite-asa listutza noastra se intregeste pe zi ce trece!

Mihaela 21+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna fetelor si o zi buna!

Bine ai venit Irina si sa ai un bebe-el sanatos!
Felicitari Mirela pentru bebe-ea si Nana pentru bebe-el sa aveti niste copii frumosi si sanatosi!

Ieri m-am dus acasa si normal ca m-a apucat tusea exact cind m-am asezat in pat asa ca mi-am incalzit supa si am mincat-o fierbinte... nu stiu cit de bine este sa maninci mincarea fierbinte , cert e ca a inceput sa ma lase gitul si azi noapte nu am mai avut accese de tuse .
Partea proasta a fost ca supa era un pic cam grasa si m-a durut un pic fierea dar ma gindeam eu in sinea mea ca mai bine sa ma doara fierea decit gitul, hehe.

Acum sint oarecum binisor, tusesc in continuare dar nu asa uscat , probabil ca pina joia viitoare sa nu va vin la masa cu tusea.

Ma gindesc din ce in ce mai des sa merg sa imi fac masaj la picioare si eventual la spate ( nu stiu daca este recomandat ). Stiti cumva unde as putea merge in zona Iancului - Pantelimon - Stadionul 23 August?

Jadi
20+

Mergi la inceput

Codruta, Cristina, si mie mi se pare ca trece timpul incredibil de repede! Si sunt atatea de facut! Si trebuie atatea si pentru bebelus plus pregatirea casei plus servici plus plus.... Nu v-am spus, aseara am fost in vizita la o fetita de 5 zile!!! Era asa de micuta si de draguta si ce mai plangea si ce mai sugea! In curand si noi la fel!

Mihaela 21+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Buna fetelor,

N-am mai dat nici un semn de viata in ultimul timp .. dar nu cred ca mi-a simtit nimeni lipsa.
Bun venit noilor gravidutze venite in gashca noastra si felicitari celor care tocmai au aflat ce vor avea.
Inteleg ca pe 2 Iunie se face o intalnire "La mama". Vreau si eu sa vin, ma primiti? Si cred ca pot ajunge intre 6 - 6.30.
Am vazut ca s-a vorbit despre kg. Eu nu am luat decat 2,5Kg pana acum si azi sunt in 21 saptamani. Nu disper pentru ca sunt convinsa ca voi recupera de acum incolo. Azi merg la eco morfologica si sunt tare nerabdatoare sa vad ce mai face Gabriel :).

va pup pe toate si pe bbe-i din burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, bine ai venit la noi! Sa-ti traiasca baietelul.
Mirela_B, felicitari pentru .
nanadana, felicitari pentru .
diafera, ma bucur ca sinteti bine. Sigur ca te primim, te trece Raluca imediat pe listuta pentru intilnire.

Fetelor, mi-am masurat burtoiul azi dimineata: 97 cm la 25s+2z. Greutatea: +9.5 kg (mai exact am 75,4 kg la 1,71m).

Ioana

Mergi la inceput

MySweetest, multumim pentru tabelul cu reluarile!
Cred c-o sa ma mai uit peste vreo luna! Si mie mi-a fost ieri foarte foarte cald, imi venea sa plec de la servici! si la fel ca tine, ma gandesc oare ce-o sa fac la 40 de grade si cam asa? Poate vara asta o sa tina cu noi sa nu fie chiar asa de cald!
Fetelor, cine mai vine la intalneala? Nu ne lasati 13 la masa!

Mihaela 21+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata !
Felicitari Mirela pentru fetita si nanadana pentru baietel!

Mirela, sa stii ca si la Ginemedica eco morfologica costa tot 1 mil. Te-am dezinformat, cand ti-am spus ca este 2 mil. Poate atunci vedeam dublu, sau cine stie…

Flavia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Felicitari fetelor care au aflat sexul bebelusilor!Of, of...si eu am inceput sa sufar din cauza caldurii, cu toate ca mie imi placea caldura. Noaptea ma trezesc transpirata toata si asa ma enervez. Pe mine ma cam jeneaza burtica din cauza statului pe scaun si cand ma gandesc la inca 3 luni de venit la serviciu. Asa bine e acasa, in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Salutare burtici! Ce fain de voi, iesiti la intalneala!! Mama, mama ce-as mai vrea sa vad mutrele alora din jur cand or vedea atatea gravidute pe metru patrat. mai fetelor o fi vremea asta de ploaie, nu stiu da' mi-e un soooomnnn...Si am un scaun asa de incomod la birou de-mi omoara spatele nu alta. Aveti dureri de spate? Sper ca nu! Sanatate la toata lumea!
23+

Mergi la inceput