Mamici de septembrie - octombrie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Fetelor voua va e cald? Oi fi avand eu calduri ...
S-a mai incalzit vremea si parca ma sufoc si nu suport atata caldura , chiar si noaptea imi e cald ...ce o sa fac la 40 grade?

Marlena & Alexandra 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_B spune:

Multumesc Mysweetest.
Desi imi doream un baietel, instinctul imi spunea ca e fetita. Sper sa se inteleaga bine cu Alisa. Oricum, fetitele sunt tare dragalase. Se vor face gauri maaaaaaari in buget ca imi place sa cumpar multe hainute frumoase pentru fetite. Alisei nu ii mai incap deja in dulap.
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor ieri am facut eco morfologica si am aflat ca o sa avem un la care sintem amandoi foarte bine pina in prezeznt

Mersi Ioana sa treci la mine un carut albastru
nanadana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Felicitari Mirela pt fetita si sa iti traiasca

nanadana

Mergi la inceput

Felicitari nanadana pentru baietel ! Incet, incet se completeaza lista si ne apropiem de sfarsitul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Felicitari pentru fetite si baietei
Mirela, si eu dorem un baietel desi instinctul mi-a spus ca e fetita. Dar asa am zis si noi sunt mai dragute, mai tandre...
Astept mesterii!!! Si apoi plec de acasa pana deseara. Trebuie sa vopsim un calorifer si o usa in vopsea de ulei. Oare e foarte toxica sa stau prin preajma (nu in aceeasi camera)?
Marlena si mie mi-e cald, mai ales noaptea (pe la 1.30 ma trezesc si adorm cam greu)
Va pup,
Codruta 26+

poze

Mergi la inceput

Am gasit si eu pe alt forum ca mai sunt reluari la documentarul "In pantec" de pe National Geografic:

Reluari:
24 Mai - 10:00
26 Mai - 17:00
26 Mai - 18:00
27 Mai - 22:00
27 Mai - 23:00
28 Mai - 1:00
28 Mai - 2:00
15 Iunie - 10:00
15 Iunie - 18:00
16 Iunie - 10:00
16 Iunie - 18:00
25 Iunie - 23:00
26 Iunie - 0:00
30 Iulie - 22:00
30 Iulie - 23:00
31 Iulie - 15:00
31 Iulie - 16:00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Fetelor, nu vi se pare ca trec repede saptamanile?
Vin deseara sau dupamasa sa va citesc si sa scriu. Plec acuma,
Va pup

Codruta si 26 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Bun venit Mire si Irina, ce ne mai inmultim! Sarcini usoare si felicitari pentru bebelushi!
Jadi, multa sanatate! Sa scapi cat mai repede de tusea asta nesuferita; poate ar fi bine sa mergi la un doftor ca sa nu te mai chinui asa! Eu nu stiu ce sa-ti recomand pentru tuse daca stodalul n-a mers.
Monica, spor la treaba! Sa nu cari mobila, OK?

Mihaela 21+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna dimineatza burticutzelor! Haideti ca s a trezit si adormirea sa...eu n am probleme cu caldura in skimb am probleme cu somnul...nu ma mai satur de el Nu stiu ce ma faceam daca aveam serviciu si trebuia sa fiu la program, probabil ma dadea afara.
Va pup si sa aveti bebei frumosi si sanatosi...abia astept si eu eco luni sa vad ce e.

Mergi la inceput