Mamici de septembrie - octombrie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
monicafrosa spune:
Buna,
Nu am mai scris de ceva vreme, insa am incercat sa recuperez cu cititul. Eu saptamana asta trebuie sa ma mut, asa ca va imaginati ce este pe capul meu. De cateva zile, tot in vopsea stam, acum am terminat. Al meu sot a fost foarte harnic si mult mai priceput decat ma asteptam. Trebuie sa incep sa pun lucrurile la cutii, asta cand nu lucrez. Deja ma cam doare spatele si nu prea aveam probleme cu asta. Dar in curand termin cu mutatul si ma linistesc.
Felicitari pentru fetite, Eliuta si Mysweetest.

Oana, ingrozitoare vesti, intr-adevar e groaznic sa primesti astfel de lovituri.
Acum va pup ca plec iarasi la smotru; mai am baia.
Monica
Ioana75 spune:
jadi, eu am supt niste pastile care contineau doar Propolis + Vitamina C; nu stiu cum se chemau, parca "Forte"; intreaba la farmacie.
Monica, spor la treaba, dar nu prea mult
. Sa faci pauza imediat cum simti ca obosesti
.
Ioana
irina81 spune:
Buna mamici!As vrea sa ma inscriu si eu la mamici de sept-oct.
am avut UM pe 15 dec si am DPN pe 19 sept.Merg la dr.Tomescu Aneta din Cta,este un baietel foarte voinic de 23 sapt si-l asteptam cu drag.
Irina81 23+
Anca75 spune:
Buna Irina
tare mult ma bucur sa mai fie si cineva din Cta (chiar nu mai cunosc pe nimeni aici cu sarcina apropiata ca varsta)
eu merg la Dra Dobre si UM e 18 dec - destul de aproape
felicitari pt bebe-baietel, si noi speram sa fie baietel dar inca nu am aflat nici o parere mai oficiala
fiind din zona, cu siguranta te voi asalta cu intrebari, sper sa le privesti cu indulgenta ![]()
de exemplu: toata lumea vorbeste de triplu-test
eu nu am auzit nimic de el(de la dr mei)
tu l-ai facut sau ai in plan?
Anca
monicafrosa spune:

Ioana, ti-am urmat sfatul si acum am luat o pauza. Vezi ce cuminte sunt?
Irina, bun venit printre noi.
mysweetest spune:
Irina bine ai venit la noi
!
Se pare ca la septembrie-octombrie suntem cele mai multe
.
Marlena &
Alexandra 26 saptamani
samila spune:
monicafrosa de cand te vanez
... Spor la mutat si sa ai grija de tine sa nu obosesti prea tare. Monica eu am inteles ca tu nu tii regim, ar fi culmea mai ales acum cand bebe trebuie hranit sa creasca mare si frumos. Nu vrei tu sa ma inveti cum sa imi compun mesele???
Asta vroiam eu sa stiu de la inceput (altcineva a intrebat de regim). Eu am luat in greutate si mi-ar place sa stiu cum faci tu ca te-ai ingrasat numai 6 kg. Te invidiez
Eu am pus pe mine 8kg. Sunt o 
Fii draguta si descrie de exemplu mesele luate pe o zi, asta daca nu cer prea mult.Multumesc.
Eu tot am citit tot felul legat de ce sa consumi, ce nu si chiar m-am tinut de ele. Ultimele doua luni am avut puternice cresteri in greutate si mananc ca si pana acum. 
Oana imi pare rau ca treci prin asemenea momente dificile. Ai grija de tine. Fiecare om are soarta lui, din pacate noi nu o putem schimba.Daca am putea da timpul inapoi...
Va pup
Mirela_B spune:
Buna dimineata!
Azi sunt cea mai harnica. Ioana, te rog sa treci la mine un carucior roz. Voi avea doua printese acum, vai de taticul lor! Pana cum e total topit dupa fetita, si-a schimbat si serviciul ca sa poata petrece mai mult timp cu ea, oare cum va fi cu doua? De nume nici nu poate fi inca vorba. La prima fetita abia in ziua dinaintea nasterii am reusit sa ne hotaram, dupa ce am facut liste, am implicat nasii, parintii, am dat punctaje ca la eurovizion.
Cu bebe totul e ok, eu sunt cam baba si trebuie sa ma odihnesc mai mult si sa nu mai ridic, nici macar copilul.
Mirela 19+
mysweetest spune:
Felicitari pentru fetita Mirela 

!Sa fie sanatoasa si frumoasa!
Marlena &
Alexandra 26 saptamani