Mamici de septembrie - octombrie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
MIRCLAU spune:
fetelor as vrea sa va intreb daca se poate gresi sexul
la eco morfologica pt. ca mie mi-a spus ca e baiat dar
ca nu e sigur.As vrea sa o intreb pe tangerine cum i se
pare doctorul nostru ION IONUT.
la toate gravidutzele
mire
MIRE
miflore spune:
Si la mine e in pozitie transversa, sta la plaja! E destul timp de rotiri! Oricum nici la mine nu conteaza, cezariana-i cezariana!
Mihaela 21++
Anca75 spune:
deja incep sa ma gandesc serios daca sa fie nastere naturala sau cezariana
eu tind spre prima varianta totusi, desi dupa imaginile din documentarul discutat nu mai sunt atat de convinsa ca...e posibila!!![]()
voi cum ati ales?
(cu exceptia cazurilor in care nu e de ales)
tangerine spune:
mire, mi se pare ok dr. Ion Ionut; eu nu am avut o sarcina cu probleme pana acum si el a fost destul de relaxat-am facut 3 controale in 5 luni de sarcina. Verisoara mea a nascut cu el si a fost foarte multumita si are o fetita sanatoasa (desi inainte de asta a avut o sarcina pierduta in niste conditii urate de tot-dar atunci era la un alt doctor); la nastere a stat doar o zi in minunatul spital Giulesti; mai am si alte recomandari de la paciente fidele ale lui care tot asa sunt multumite; mi se pare o persoana decenta si profesionista si imi da senzatia ca stie ce face-ceea ce e foarte important pentru mine; in plus nu e un babalac senil sau un snob super grabit si se poate discuta cam orice cu el
Ramona 23+
jadi spune:
Buna fetelor,
eu mai am un pic si mor din cauza tusei... toate sint bune pina ajung acasa si ma asez in pat, incep si tusesc rau de tot si ma inec.
Acum dupa toate astea ma doare rau si spatele la fel ca la ciclu si parca si burta.
Sint la al doilea nospa, sper sa imi treaca
Jadi
20+
cge spune:
Jadi, mie mi-a trecut tusea cand am fost racita asta iarna cu niste remedii homeopate.
Nu stiu sa ti le zic, oricum ar trebui sa te vada un medic homeopat ca sa nu le iei dupa ureche.
Stodalul nu are efect ? Este tot homeopat.
La mine asta iarna nu a avut efect, mi-a dr homeopata ceva in concentratie mai mare.
Sanatate multa,
Cristina
Tonnia spune:
Jadi, e ciudat ca tusesti numai acasa, daca esti alergica la ceva? Poate nu esti racita.
jadi spune:
Aproape am terminat un Stodal pe care l-am cumparat de vineri seara.
Pina ieri am incercat s anu iau mai mult de 5 guri pe zi dar ieri a fost cel mai greu si cred ca am depasit ratia.
Sa speram ca pina vineri , adica in 7 zile , sa imi treaca.
Iar la homeopat nu cred ca am cind sa ajung...
Mersic de sfaturi acum o tai acasa dar deja ma ia tremuratul cind ma gindesc sa ma bag in pat... vorba sotului , stai treaza ca sa nu mai tusesti, hehe!
Jadi
20+
jadi spune:
Sigur am buba in git pentru ca asa racesc eu de fiecare data iar la servici nu tusesc dar am o voce guturala taman buna de tigare... vezi ce pateste omul cind se lasa de fumat? hehe
Jadi
20+
cge spune:
Eu n-am fumat niciodata, dar cand racesc tusesc la greu
Partea proasta e ca si Victor m-a mostenit.
Eu am facut ecografie cand tuseam.
O dadeam rau de tot peste cap pe bebelusha.
Cristina