Mamici de septembrie - octombrie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Mai fetelor nu mai plecati atata urechea la tot ce spune lumea! Si daca se potriveste e pura coincidenta! Pe mine m-au luat la purecat toate babele si mi-au facut si proba cu acul, s-au uitat la burta mea crescuta numai in fata si tuguiata si verdictul...baiat! De fapt, cam nu! E fata si cu asta basta! Iar preferintele mele culinare sunt mai degraba catre sarat, picant, acru. De greturi ce sa mai zic, n-am stiut ce-s alea! Asa ca...aveti rabdare sa "vada" medicii despre ce-i vorba!
la toate burticile!
23sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, la mine bb e in prezentatie craniana, dar ce folos, ca eu fac cezariana din cauza okilor. Eu zic ca bb o sa se mai foiasca de multe ori in burtica. Nu stiu ce-i aia control cu valvele, imi pare rau ca te-a durut.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Multzumesc de raspuns karmenutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Mie nu mi-a spus pana acum dr. cum este bebe: in prezenta craniana sau pelviana. Dar banuiesc ca daca nu a zis nimic, inseamna ca totul este in regula. Sau trebuie sa intreb eu?

Flavia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Nicole 74, copilul se muta de multe ori in burtica. De obicei mutarea finala o face pe la 7 luni sau dupa. Se poate muta si in ultima zi. Eu zic sa nu-ti faci griji de acum. La prima mea nastere, fiu-meu era in prezentatie pelviana si asa a ramas pana in ultima clipa. Doctorul imi facea ecografie foarte des, sa vada daca s-a intors. Ultima mi-a facut-o chiar in ziua cand m-a operat. Nu dispera, mai are mult timp sa se hotarasca bebe in ce pozitie va iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Am uitat sa spun, Nicole, acuma bebina mea este in pozitie transversa . Adica sta culcata, orizontal, gagica. N-are treaba. Si pentru pozitia asta se face cezariana. Oricum la mine nu mai conteaza in ce pozitie va fi, pentru ca tot de cezariana voi avea parte! Pana atunci are o gramada de timp sa se intoarca si ea mititica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si la mine e la orizontal!

Coralia, eu la 13 sapt fix am aflat sexul! Si s-a confirmat ulterior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc, fetelor!
Si la mine acum 1 luna era transversala, iar acum e pelviana. Inseamna ca se roteste, nu?

Pupici

Nicole 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Si mie mi-a facut ultima data examen de secretie si
mi-a introdus nesuferitele VALVE. Nu e prea placut,
da e suportabil, probabil depinde si de ´mana´medicului.
Ioana, schimba-mi, te rog data nasterii...
potrivit masuratorilor nu mai e 15 oct, ci 29, oops...
scorpion ! Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu stiu ca bb isi schimba pozitia de obicei pana la 31 saptamani cand trece in pozitie craniana dar mai sunt si alti intarziati care trec in ultimele zile.
Deocamdata e prematur pentru a spune ca va ramane bb in pozitia de acum.

Marlena & Alexandra 26 saptamani

Mergi la inceput