Mamici de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Va rog ajutati-ma cu indicatii cum sa pun poze.

Felicitari proaspetelor mamici si multa bafta celor care urmeaza sa nasca !

Maria

MariaMunteanu,apasa aici la pozele mele si deschide si tu un acount

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Succes
Hai ca sint curioasa sa iti vad piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Simbata 21 mai la ora 10.00 dimineata,
s-a nascut Matei, prin cezariana, 4050 gr., 53 cm, apgar9.
suntem acasa, pina acum suntem bine,mami are multe nelinisti.
promit sa va citesc miine,am vazut ca ati scris mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Mamici si viitoare mamici de mai-iunie 2005!

In sfarsit am si eu timpul si dispozitia necesara sa va scriu... si va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta cu minunatia mea de baietel, Nardi Gabriel (3.900Kg, 1 Mai 2005).

Sa stiti ca v-am citit mai mereu de pe cand eram graviduta, insa si pe fetele de la martie-aprilie 2005, intrucat 'nu stiam' exact cand o sa nasc... si am zis sa astept mai intai sa nasc.... Intelegeti... si sper sa ma primiti si pe mine in 'club'.

Cateva cuvinte despre Nardi.... Mananca bine (120 ml. la o masa), are 6 mese/24 ore (deci mananca cam o data la 4 ore); bineinteles ca a mancat mai mult (mai des), in prima perioada de crestere, adica la 2-3 saptamani.. acum o asteptam pe urmatoarea de 6 saptamani... Are colici, insa nu cine stie ce... Ii 'place' sa planga, mai bine zis sa urle... Il inteleg atunci cand il doare burtica.. Insa urla cand ii faci baie, cand ii schimbi pampersul... cand il 'deranjezi'. A inceput sa doarma mai putin ziua, deci a inceput sa mai stea si treaz, iar noaptea sa zic doarme de pe la 22 la 1.30, cand mananca si apoi mai doarme pana pe la 5.30 dimineata...

Cam atat deocamdata, eu sunt super obosita.... insa foarte fericita!

Felicitari tuturor proaspete mamici !

Cu drag,
Isabella, Yael (1 anisor & 6 luni -24Nov.'03) & Nardi (3 sapt.! -01May'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

anky- acum vad la semnatura ta numele copilasilor tai
la mine va fi exact invers in august 99 s-a nascut baietelul pe care l cheama Cristian si acum in mai sper sau iunie se va naste Bianca
Ce interesant nu?
38+1

Mercedes,da e misto,sint nume frumoase
Felicitari pentru fetele care au nascut de curind

Anca Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Pupici noilor mamici de pe listuta !!!

Noi mergem luni sa vedem cand programam cezariana. BB e bine si la fel de zburdalnic in burtica, doar ca nu cred ca mai are loc mult.
Eu am patit ce nu mi s-a intamplat niciodata. Cum stau in picioare sau pe scaun mai mult de 10-15 minute, ma umflu ca un elefantel. Si la maini si la picioare, dar rau de tot. Nu mananc sarat (nici nu-mi place, dar fac si Clexane), beau 2 l. de lichide pe zi, nu am tensiune (90/50) si totusi nu-mi explic de ce. Stau mai mult in pat cu plapuma stransa astfel incat sa stau cu picioarele mai sus. Si tot nu se dezumfla cum eram inainte. In rest, nu am alte probleme (in afara de faptul ca merg incetisor, ma mai doare burtica), nu am luat decat 10 kg in plus, nu am facut vergeturi pe nici o parte.
Astept cu drag momentul cand imi voi tine puiutul mic in brate si asta ma face sa uit de picioarele mele de elefant.
Mai vorbim, cand mai intru cate putin
Pupici tuturor

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna dimineata la burtici!
Felicitari noilor mamici si multa sanatate bebicilor!

Aurasa si eu merg luni la spital sa programam cezariana.Numai ca a mea dr a zis ca s-ar putea intampla luni sau marti. Nu mai vrea sa stea micutul, la mine a coborat si colul s-a scurtat, asa ca data mea initiala de 10 nu ami este valabila.
Pana atunci incerc sa stau linistita, cu toate ca nu pot. Zic eu ca plimbarile usoare ii plac si lui bebe, nu-i asa?, asa ca sa mai stea macar pana luni.
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Sigur ca ii plac, Margott! Am ceva emotii, dar nu foarte mari. Abia astept sa-l vad pe micut. Mi-am programat psihicul sa treaca peste momentul operatiei si sa inceapa sa functioneze la vederea lui BB. O sa vad daca mi-a reusit. Pana acum e bine. Tu unde nasti?

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Babygirl, desi esti deja poate iesita din operatie eu iti fac galerie. Sa te intorci cu bine acasa, sa te refaci repede si bebelusa sa fie sanatoasa!

Lucas, bine ati revenit si felicitari!

Fetele care va pregatiti, Aurasa si Margott, va tinem pumnii sa scapati repede si usor!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

neata si de la noi si felicitari noilor mamici, lucas si Yael , refacere usoara si sa va traiasca flacaii!!

babygirl, gabitzam, nasteri usoare, desi cred ca la ora asta deja ati iesit din operatie!

Mickyyy (38 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare

Ii multumesc adanei ca a dat de stire ca am nascut! Ina nu ne-am revenit din oboseala dar suntem bine. Avem probleme insa cu sanii, ca ne dor cam rau. Dar bebe vad ca suge de zor. Cand bebe ma va lasa va voi povesti nasterea micului bebe care ne umple de bucurie!
Este o minune sa devii mama!

Beatrice si Alex

beatrice

Mergi la inceput