Mamici de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Va anuntam ca Duminica 22 mai ora 6 dimineata in spitalul Gentofte din Copenhaga s-a nascut Alex cu greutate de 3.150g, 52 cm si scor Apgar 10.
Povestea nasterii mai tarziu!

Pupici la fete!

Mami si Alex

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si noi!

Beatrice, sa-ti traiasca minunea si refacere usoara ! Nu mai stiu cine a fost raspnadacul, dar am fost anuntati ca ai nascut acum cateva zile !

mygirl, bine-ati revenit acasa si refacere cat mai usoara !

Andreea, daca nu ti-a trimis nimeni pana acum, zi-mi si-ti trimit eu nr. de telefoane, cred ca am si eu listuta pe undeva.

Mickyyy (38 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Mickyyy, inca nu mi-a trimis nimeni listuta. Pls daca poti, trimite-o tu! Multumesc! Si

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Fetele, mai avem o mamica printre noi, merci Chris pentru anunt. Felicitari Carmen-Emiliana , refacere usoara si te asteptam si pe la noi!

quote:
Originally posted by Carmen-Emiliana

Eu am scapat de burtica!!!!
am nascut pe 16 mai prin operatie cezariana un baietel de 4.300 kg si 53 cm - Stefan-David.
Dr. Nayel este un medic minunat, cu o mana de aur!!!! La fel toti medicii pe care i-am intalnit acolo (mana 2, neonatolog) si personalul (asistente, infirmiere, femei serviciu).
Este un spital exemplar...cum ar trebui sa fie toate in Romania.
M-a operat (rahie-anestezie) luni la ora 11 si miercuri la ora 14 m-a externat.
Taietura este subtire ca un fir de ata, de zici ca este o cuta facuta de burtica.
Este doar folclor ca: - nu ai sentimente materne dupa cezariana (cand il auzi ca plange cand il scoate din tine te buseste plansu' instantaneu)
- nu-ti vine laptele cateva zile - eu am alaptat la 2 ore dupa operatie...nici nu-mi simteam inca bine picioarele
- nu-ti poti ridica copilul in brate - eu de marti de la pranz mi-am ridicat copilul, iar de mircuri (cand am venit acasa) am facut toate lucrurile pe care le faceam inainte...nu am ridicat mai mult de 5 kg, e adevarat, dar organismul este pregatit sa te lase sa ridici greutatea copilului tau.
te poti apleca peste patut, poti avea grija de el singura...
Este adevarat....doare operatia.....doare chiar bine in prima zi si in noaptea ce urmeaza....dar cred ca si la nasterea normala sunt dureri comparabile.
Pe fetele ce urmeaza sa faca cezariana le sfatuiesc din propria experienta sa-si inghita lacrimile de durere si sa se ridice din pat a doua zi...sa faca pasi...sa bata holurile alea in sus si-n jos...cu cat te misti mai mult si mai repede, cu atat pleci mai repede din spital. Din ce stai in pat si zaci...ai sanse sa stai si 10 zile acolo. a fost groaznica ziua 2 in care m-am ridicat si am mers...dar ma felicit acum pentru chinul ce l-am indurat: sunt vindecata aproape complet: am ramas doar cu 5 kg din cele 20 pe care le pusesem...burtica s-a retras aproape complet, ma aplec si-mi ridic copilul si de pe podea daca e cazul....ma duc la piata, s.a.m.d.
Dr. Nayel este un inger....suntem norocoase ca l-am intalnit si ca ne-a acceptat ca paciente!
II multumesc lui Dumnezeu si Dr. Nayel pentru copilul minunat pe care-l am. De abia astept sa-i putem face si o surioara! Evident...o voi naste cu Dr. Nayel.

Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Carmen-Emiliana si Stefan-David

andreea, acum iti trimit listuta (PM).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna seara,

Sunt sotul Monicai si imi revine placerea sa va anunt ca a mea sotioara a nascut azi, in jurul orei 12.30 o fetita frumoasa. Evident, fetita, asa cum a aratat si echograful.

Despre nastere o las pe fericita mamica sa va povesteasca in momenmtul cand se va intoarce acasa.

Fetita noastra, Alexia-Ioana, a avut la nastere 3 kg si 50 cm.

Din ultimele dicutii purtate cu Monica, telefonic ca m-au alungat asistentele de acolo, a rezultat ca bebe-ul nostru este liderul sectiei de nou nascuti......evident din punct de vedere al sunetelor emise - ii acopera pe toti. Isi dezvolta plamanii, zic eu.

Multa sanatate tuturor.

Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari Marius si Monica! Sa va traiasca minunea, refacere rapida mamicii, laptic mult si nopti usoare!

Felicitari Carmen Emiliana! Esti o viteaza si ma bucur pentru tine ca te-ai refacut atat de repede! Sa-ti traiasca comoara mica!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Felicitari Monica & Marius! Refacere cat mai usoara proaspetei mamici si o asteptam cat mai curand printre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Va rog ajutati-ma cu indicatii cum sa pun poze.

Felicitari proaspetelor mamici si multa bafta celor care urmeaza sa nasca !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Ma numesc Ema-Elena si va salut pe toti bebelusii...Azi am vazut lumina zilei pentru prima oara la ora 11.52 alaturi de parintii mei.Azi a scris tati peste putin timp o sa scrie mami si peste ceva ani o sa scriu chiar eu Ema.

P.S.: Sunt cel mai fericit tatic..a fost ...uimitor sa asist si sa rezist alaturi de iubirea mea la nasterea "samburelului" nostru. Va salut si va asteptam si pe voi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Felicitari mamici si tatici!!! Si pitici nou veniti pe lume!!
Babygirl, iti tinem pumnii!!!!!! Sa te intorci repede sa ne povestesti despre comoara ta !
Mickyyy - multumesc!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput