Mamici de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Oau , ce putzine am ramas , noi, astea cu bebeii inca la purtator..
Fetelor cred ca sint singura cu asha problema , dar acu ' pe ultima suta de metrii va anuntz ca n-am nume la copilINCA, si nu reusesc delok sa ma decid..si , cind ma gindesc ca poa' sa ma apuce oricind, mai rau ma stresez.. n ar fi posibil sa astept sa nasc , sa i vad si io mocutza , poate asha reusesc sa ma hotarasc.. daca nu i se potriveste numele ?!!, poate daca i -as vedea fatza as sti ce nume i se potriveste..
Toata lumea mi zice ca , asha mic de tot , seamana a shobolanel si ca n o sa mi dau seama de trasaturi..Chiar am o dilema mare , asta cu numele..intrebare dilie.., ptr. cele care au nascut..telefonu' pot sa l iau cu mine peste tot? si n sala de nasteri??
Crissi, 39+, Dr. Nayel

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Mesaj de la Gabitzam: "Azi la ora 10.30 s-a nascut Andrei Stefan, 3.300 kg, prin cezariana cu epidurala. Suntem bine amandoi"

Gabitzam sa-ti traiasca baiatul, sa fiti sanatosi si fericiti !

saptamana 37

Ruxel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Felicitari gabitzam sa ti traiasca baietelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LUCAS<GABITZAM,FELICITARI,sa va traiasca bebeii,multa multa sanatate va dorim

AncaCristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici fetelor!

Monu, Lucas, yael, Gabitzam felicitari! Sa va traiasca bebeii!

Babygirl, asteptam vesti si d ela tine!

Yael, din ce povestesti, Nardi, seamana f. mult cu Stefan , doar ca el inca mananca mai putin si mai des, sa nu cumva sa depaseasca 3 ore .

Crissi, se zice ca abia dupa ce il vezi pe bb, sa ii dai numele! Asa ca probabil vei fi atunci inspirata! Poti totusi sa te hotarasti de pe acum la 2-3 nume .

Va pupam,
Cornelia, Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Beatrice,FELICITARI,sa iti traiasca baietelul,multa multa sanatate,sa creasca mare si frumos.Daca ai rani la sin foloseste pompa citeva zile,am avut si eu rana la sinul drept dar acum a trecut si pot sa ii dau din nou sa suga si din sinul drept.Ii dadeam numai din sinul sting iar sinul drept il pompam si ii dadeam din sticla.

Numai bine

AncaCristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Felicitari Gabitza , sa-ti traiasca baietelul si refacere cat mai usoara!

Fetelor, eu s-ar putea sa plec cateva zile din Bucuresti (nu stiu sigur, e o sansa sa-mi recuperez permisul azi si daca o voi face, de maine pana duminica nu ma mai vedeti pe forum). Ce facem cu listuta? E actualizata la zi, pe pagiana 3. Abia diseara o sa stiu daca voi pleca sau nu....dar pana atunci in caz ca dispar cui o las in grija?! Ca gabitza va mai sta cateva zile-n spital!

Mickyyy (38 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mamicilor, aveti probleme cu acneea la bb-i? De vreo sapt. lui Stefan i-au aparut mici bubite pe fata si am tot sperat sa ii treaca, dar s-au inmultit!!! NU m-am confruntat cu asa ceva la Maria. Aveti idee daca se amelioreaza cu ceva? Ca tare "uratele" mai sunt!

Azi am facut 3 saptamani!!!

Va pup,
Cornelia, Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Cornelia, eu m-am confruntat cu asa ceva la malina, desi semana cu acneea erau de fapt bubite aparute de la caldura sau iritatie de la hainute. Au trecut de la sine, iesi cat mai mult cu ea la aer (pentru cele de pe fata) iar daca are cumva si pe gat sau piept, incearca sa-i pui hainute cat mai subtiri ca sa respire pielea. Nu ai ce face, e prea mic sa folosesti unguente acum (fenistil gel daca chiar ti mortis, insa noua ni l-a recomandat pediatra abia dupa 3 luni).

Mergi la inceput

Tot eu....pentru bubitze, un tratament "babesc" (dar pe care i l-a recomandat pediatra nepoticii mele) care da rezultate chiar bune e baia de tarate! Cumperi o punga de tarate de la piata sau de ori unde altundeva, un kilogram iti ajunge cam o saptamana. Incalzesti apa ca pentru baita, dar mult mai putina si pui o mana de taratze in ea, iar cu amestecul obtinut il speli usor pe bebe; nu-l limpezesti cu nimic dupa, doar il stergi bine. Nu trebuie sa inlocuiasca baia zilnica, poti sa ii faci si baiata normala seara si baitza cu taratze peste zi.
Eu n-am incercat asta, dar am vazut-o pe cumnata mea cum o spala pe cea mica. Succes!

Mergi la inceput