Bebelusi de ianuarie-februarie2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Intr-adevar, frumoase semnificatiile obiectelor care trebuiesc puse in cadita copilului. Cu siguranta imi doresc ca puiul meu sa aiba parte de noroc la bani, spor, noroc la casatorie si frumusete asa ca o sa am grija sa le pun in apa de spalat.

Crinuta, Humana 2 aveau la Cora. Am vazut eu sambata. Erau chiar si cutii mari. Banuiesc ca nu s-au terminat pt ca erau f multe.

Shobo, si eu las o lampa de veghe in camera cu copilul nu neaparat pentru el, cat pentru mine ca sa-l pot vedea mai repede si sa intervin rapid pe lumina daca se intampla ceva. Muzica nu-i pun decat cand e treaz.

Liviana - mamica lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, eu stiu ca la Cora eu mereu, insa, eu fac cam o ora dus pana la Cora, deci, chiar nu merita efortul, iar deocamdata mai am.
De regula mai comand de la bebelusultau.ro, insa data trecuta s-a intamplat ca si lor sa li se termine stocul ( cererea la Humana e foarteeeeee mare) si m-am trezit fara.

Megg, iti inteleg si impartasesc perfect sentimentele legate de tara asta, dar nu zic mai mult ca incep sa ma ambalez, si chiar nu rezolv nimic.

Leta, pai nu era vorba sa ai rezultatele luni?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Am fost la maternitate, fetelor.
Am vazut si bebelushii, sunt mici-mici... Doi din ei plangeau, unul din cei 6 sau 7 era mai grasunel, adica mai mare un pic. Doi dintre bebelushi erau facuti de minore (eleve) pe care nu le primeau parintii cu ei acasa. Sunt tare dragalasi... D-na doctor era putin suparata ca scria in articol ca primesc de la stat doar 1000 mg de lapte praf si ca de fapt sunt 2000 , ca sunt cutii duble. Dar a spus ca e insuficient oricum...

Mai strangeti si voi ce puteti, ar fi bine daca ar reusi cineva sa ajunga la Institutul de ocrotire a mamei si copilului, acolo sunt mai multi... Aici oricum nu e voie sa-i atingi.

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Ooo Magg ce pacat ca nu ati avut voie sa ii luati in brate , saracutii au si ei nevoie de dragoste . Oare de ce nu e voie ?
Eu nu ii pun lumina deloc in camera lui Mandy doar aprind o lampa cand ii dau sa pape in rest intuneric bezna . Adevarul e ca si cand o pun in patut la 19:00 are intuneric pe cat posibil si cum vede ca merge acolo cum plange putin insa adoarme si f. repede . Chiar daca nu adoarme mereu repede cel putin nu plange . Sincer cred ca ii place pe intuneric .
Leta sper sa primesti un raspuns pe care il preferi , desigur nimic nu e prea bun atata timp cat trebuie dus la dr.
Eu trebuie sa ma duc vineri sa-mi scoata o masea insa la spital ca dentistul nu are cum sa o scoata ca e aproape fara colturi . Doamne si odata cu asta termin si eu cu extrasul si mai am de reparat putin si o sa arate perfect . Deabia astept sa vad rezultatul final .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 17 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

fetele care ati fost la dna dr dragomir, felicitari! maine cand merg la vaccin cu iulia ii cer doctoritei reteta pentru laptic (pana acum nu mi-a dat-o) si o sa merg si eu cat de curand...

Mergi la inceput

Nu stiu de ce nu aveam voie sa-i luam, pt. ca e maternitate si noi stateam putin si veneam de afara, probabil d-asta.
Oricum, e nasol ca au inceput sa nasca si sa abandoneze copiii atatea minore... ar trebui educati in scoli, probabil au si parinti cu conceptii tampite si nu se poate discuta cu ei, nici nu le indruma la timp sa stie sa se fereasca, nu stiu ce sa zic... oricum, nu e o scuza sa-si abandoneze copiii. Ar trebui poate sa existe o lege ca cele care-si abandoneaza copiii sa fie "sterilizate" astfel ca daca-si dau seama peste 10 ani ca vor copil, sa il caute pe cel abandonat sau sa ia altul....

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Multumim foarte mult pentu toate urarile!
Megg, cum te-ai simtit cand ai plecat de la maternitate?
Leta, multa sanatate, sa te faci bine cat mai repede!
Alex ia calciu din 2 in 2 luni si prefera sa doarma pe intuneric. Dimineata insa, pot pune 100 de draperii ca tot e cu ochii cat cepele si vrea atentie. Iar mie mi-e un somn....

Mergi la inceput

Nu ma luati in seama, sunt nervoasa...

si mi-e dor de bebele meu

A luat si Anda interviuri acolo, incearca sa mediatizeze cazurile de bebei abandonatzi.

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Bellamia, m-am simtit un pic mai bine decat cand m-am dus, pt. ca d-na doctor - care e intr-adevar sufletista - era optimista si vedea lucrurile ca si cum e normal sa se implice tot personalul de acolo si spunea ca unele asistente sufera cand sunt preluati bebeii de centrele de plasare.
Povestea de o tipa pe care se mandreau ca au convins-o sa nu-si abandoneze copilul, tipa care-l hranea la san si zicea ca ce mult il iubeste pe bebe, iar la 3 zile dupa externare le-a adus un asistent social copilul, pt. ca tipa declarase ca "-l-a gasit pe strada si ca o femeie buna ce e la adus la centrul de copii"....

Alina Gabriela si Crinutza, ma bucur ca-mi impartasiti sentimentul privind legi mai dure intr-o tzara cu oameni in continua decadenta, ca asa mi se pare....

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Uitasem ...salariul in plus in invatamant nu se da, cel putin asa mi s-a zis in n locuri unde am tot intrebat.
Megg, inteligenta idee cu cele care-si abandoneaza copiii. Le numesc "cele" pentru ca mame nu se pot numi.
Daca lipseste substratul, in scoli nu se prea poate face mare lucru. Interesul pentru cunostinte despre anticonceptionale il manifesta eleve care nu si-ar abandona copiii daca i-ar face... In plus s-a introdus in majoritatea scolilor "educatie pentru sanatate", deci educatie se face.

Mergi la inceput