Bebelusi de ianuarie-februarie2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

gabii, mie mi-a dat firma un salariu normal, adica cit iau in mina lunar la serviciu. acolo scrie un salariu de baza si cred ca inseamna acela din cartea de munca (cu impozit inclus); daca asae, atunci probabil m-au pacalit, dar asta e... nu ma mai iau de ei...

Mia, exact la tine m-am gindit si eu cind am aflat care era treaba la mine, ca daca as fi aflat si eu mai devreme, poate apucam sa iti zic si nu renuntai... dar acum eu zic sa stai linistita, muuuuuuuulte mamici ar dori sa poata alapta si 4 luni cit ai faCUT-o tu!!! Doamne ajuta sa fie bine si sa scapi sa nu faci mastita sau altceva, Doamne fereste! ca bebe va fi sanatos si cu papa variat de la 4 luni, sa fi SIGURA de asta! oricum sa nu crezi ca-mi e usor nici mie cu mulsul asta aproape la fiecare masa... si pinditu' sa adoarma ca sa pape... dar ma rog, om vedea -sper eu sa nu fie chiar asa pina la 6 luni, poate crescind, poate si el sa controleze jeturile astea... sa nu-l mai enerveze asa tare. si sa poata inghiti ca lumea.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Shobo, eu o culc pe Clara fara lumina de veghe. Cred ca e mai bine sa se obisnuiasca pe intuneric. In fond ei au venit dintr-un mediu intunecat, asa ca acest mediu le era mai obisnuit.
Gabi.i, eu am primit un salariu de baza pentru nastere. Am facut o cerere catre dir. general, insa trebuie sa-ti spun ca acest lucru este prevazut in contractul colectiv de munca al companiei unde lucrez.
Liviana, intr-adevar obiectele folosite la baita simbolizeaza bogatie, spor, noroc, frumusete. Sigur, sint niste simple obiceiuri, insa aceste obiceiuri infrumuseteaza evenimentele importante din viata noastra. Nu e obligatoriu sa le respecti, insa pregatirea si semnificatiile sint cu adevarat frumoase. E ca un joc la care participa copilul, parintii si nasii.
http://community.webshots.com/user/alina_gabriela9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Oana, flacatusu e nick-ul nostru de la webshots unde avem albumul cu poze.
Crinuta, incearca sa il lasi pe Rayan pe jos pe o patura cu jucarii linga el sau atirnate, poate se invata sa stea putin singur.
Shobo, aici e mare tam-tam cu statul pe burtica, nici noi nu prea stam din pacate, ar trebui sa mai insistam. Eu am o veioza de noapte dar o folosesc numai cind ii dau sa manince, in rest sint destule luminite in camera lui ( modem, camera de luat vederi, etc ).
Acum ma chinui sa dau de consulitza, sun intr-una de citeva zile si ori nu raspunde nimeni ori e tel ocupat... Astept de 2 luni certificatul lui bebe de nastere.
Azi am cumparat tetine de la Avent variabile si niste tetine speciale ca de canita care se pot pune tot la bibe. Sa vedem cum ne plac.
Pupici,

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

fetelor, Witchie, Megg si cu mine mergem azi, la 12.00, la maternitatea Bucur, sa ducem hainute, lapte praf si jucarii pentru bebelusii abandonati. Mai vine cu noi si o mamica de bebel mai mare. Am facut si "cheta" prin birouri si au mai adus si altii ce au putut.

daca mai vrea cineva sa vina...bebeii micuti, fara mamici , va asteapta.

Leta si un bebe
POZE NOI

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, chiar nu zici nimic de ce ai facut ieri??????????

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata ,
Leta , Wichie , Magg , sa va de-a Doamne Doamne sanatate si fericire pt. ceea ce faceti . Sincer as fi vrut si eu sa fiu alaturi de voi ca ceea ce acei bb. vor cel mai mult este o imbratisare .
Crinuta este chiar buna ideea cu un prosopel ceva si sastea pe jos cu jucarele .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 17 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Crinuta, situatia e cam asa:
- miine astept rezultatul colpo + Pap
- la controlul pe masa de ieri: mica rana pe col + granulom de fir de la cusatura (ambele se vor cauteriza curind)
- la eco: endometrul foarte mare (eram in ziua a 14-a, iar endometrul arata de ziua 28); asta poate sa insemne orice, dereglare hormonala, polip, ...(chestia aia rea). Mi-a zis sa astept "zilele acelea" si, imediat dupa, sa merg din nou la eco sa vada cum arata endmterul atunci.

Sint in cntinuare speriata, dar si un pic resemnata. Dac-o fi sa fie rau, asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna,

Eu zic sa mergem azi doar asa cum am stabilit, sa nu finm f. multe persoane totusi, iar in 1-2 saptamani sa mai mearga "o tura", cine mai poate, dar nu cu 1-2 cutii....
Astazi la stirile de la 7 (nici nu ma dezmeticisem bine din somn) am vazut o nemernica de femeie pe care o parasise barba-su sau amicul, ce era ala, si pentru ca nu mai avea cu ce-si creste copilul, a luat fetita de 3.5 ani in timp ce dormea si a aruncat-o in apa!!!!.
Fetelor, nu credeti ca ar trebui introdusa pedeapsa cu moartea in cacatul asta de tara????

Norocul nostru ca noi suntem o comunitate de fiinte normale si cu familii care ne bucura viata....

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Adica nu intzeleg de ce cretina aia nu s-a aruncat ea in canal, ca se gasea cine sa ia copilul.. de ce sa omoare biata fata de 3 ani jumate'????

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Megg, sint de acord cu tine cu pedeapsa cu moartea pentru gesturi de genul asta. Este incredibil ce se intimpla cu unii semeni de-ai nostri, iar noi consideram ca pedeapsa cu moartea e inumana. Da' ce fac ei e uman?
Felicitari fetelor care ii ajutati pe copilasi! Eu de vreo 5 ani ajut citiva batrini care traiesc la limita subzistentei. Acum ma gindeam ca lucrusoarele care-i ramin mici Clarei sa le dau la o familie la tara. Pe ei chiar nu-i ajuta nimeni altcineva, iar alocatia copiilor este un venit important pentru toata familia.
Leta, pai din cauza asta era depresia? Crezi ca ai vreo afectiune?

Mergi la inceput