Bebelusi de ianuarie-februarie2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

"l-a adus la centrul de copii" am vrut sa scriu

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Eu chiar as fi vrut sa ii iau in brate . Va dati seama ca ei n-au mamici?

Unii aveau chiar aproape 2 luni, deci probabil au si colici - si pe ei nu are cine sa ii linisteasca atunci cind pling de durere.

Leta si un bebe
POZE NOI

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,

Felicitari celor care ati fost la bietii bebelusi parasiti! Pacat ca nu v-au lasat sa-i luati in brate, puteau sa va dea un halat ceva... Asta e chiar mai important decat hrana, hainutele...
Eu de la Eric am dat aproape tot la tara, la familii mai nevoiase si la fel voi face si cu ce ramane mic lui Ruxi.

Am vazut si eu stirea aceea de dimineata, Megg. Ai dreptate, mai bine se arunca ea in apa... Ce vina avea bietul copil? Sterilizarea ar fi o solutie buna...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Leta e dureros ceea ce spui , sigur ne dam seama ca ei nu au mamici , este de neinchipuit , acum sunt niste ingerasi si datorita vietii pe care or sa duca probabil nu vor mai fii asa de frumosi . Nu stiu daca ati observat insa copii crescuti cu dragoste sunt mai frumosi si mai altfel decat cei fara de parinti . E pacat sa se duca acea naivitate si sa devina oameni mari in copilaria lor .
Leta pozele sunt minunate si sunt sigura ca nu este pt. prima oara cand auzi ca esti o frumusete rara mai ales cu gropitele tale , iar Andrea te urmeaza si cred ca o sa te si intreaca .
Megg iti impartasesc aceleasi sentimente , as vrea eu sa spun mai multe dar nu vreau sa par deplasata , caci am un fel de ura pt. ceea ce se intampla . Sora mea are si ea 17 ani si a nascut un baietel si nu l-a lasat , adevarul e ca si parintii nostri o sprijina dar si fara o ajutam eu cumva . Ca doar e familie si nu il las sa se piarda asa prin lume .
Bunica cu ideile ei vechi nici nu vrea sa auda de el , mi se pare o prostie ca el e un minunat sunt sigura desi nu l-am vazut . De ce o fii lumea asa de rea ca doar nu mor daca mai e o gura in casa . Si rusine , ce e rusine sa ai cun copil sau sa abandonezi un copil ?
Am zis ca nu ma intind si nu discut si tot am facut-o scuze !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 17 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Uite, acum sunt detalii despre cazul cu fetita de 3 ani aruncata in apa de mama. pe Pro. Mai avea o fetita de 7 ani, abandonata. Daca ar fi sterilizat-o dupa abandon, acum s-ar fi evitat aceasta crima... jigodia naibii...
Si un baietel a murit de foame. Sunt adevaruri dure, dar cred ca e bine sa le stim, poate reusim sa schimbam cate ceva pe ici pe colo...

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Cineva a deschis un nou capitol
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49652" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie2005(18)

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput