Farmacia de garda -III-
Raspunsuri - Pagina 10
lulu77 spune:
bb_yasmi,eu stiam ca de la deschiderea sticlei 30 de zile...sau te referi cat timp ii poti da lui bebe?
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
bb_yasmi spune:
da cat timp ii pot da la bebe.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bibyrox spune:
BB am inceput si eu de astazi sa-i dau Debridat! Cum ti se pare?? A avut un efect la Yasmi?
Fetelor, ii pot da si Espumisan si Debridat in acelasi timp sau separat sau doar unele dintre picaturi??
O mamica in al-!!!
Biby
Bogdan Alexandru - 17.11.2007
bb_yasmi spune:
biby nu a avut nici un efect, nici debridatul, nici bonnisan-ul...nimik!! am reusit sa facem kk si sa nu ne mai chinuim cu partzurile cu ceai de fenicul!! si lapticul il prepar in ceiuc si ii dau sa bea si separat cate 100-150 ml/zi!! vad ca ii merge bine asa!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
ubita spune:
Produse anticolici
Calmababy-de la Erbavita-italy-sirop
Baby Drink-plic
Sab Simplex
Bonissan
Debridat
aylin_tarcan spune:
fetelor, am o fetita de 5 luni si un pic care a facut o "rinita de sezon" cum s-a exprimat doctorita. tuseste si ii curge nasul. febra nu a facut. doctorita ne-a recomandat eurespal sirop. dar am citit pe prospect ca siropelul contine zahar. ori eu stiu ca ei nu au voie zahar. se pricepe cineva?
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
mamii spune:
aylin sper sa vezi msgul meu si eu i.am dat eurespal!!!Si eu am citit si am vazut acelasi lucru dar dekt alte medicamente cu multe contraindicatii cred k alea 3 ml de eurespal nu ii fac nimic pupici si insaanatoshire rapida
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
anymony spune:
eu nu stiu in ce marsura eurespal este bun pt rinite...el e CLAR un antitusiv...
stiu ca p erinite sau alergii se recomanda peritol sirop, alerid sirop sau zyrtec sirop.
http://www.efarma.ro/products.php?id=878
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Just 1 dose of ZYRTEC® (cetirizine HCl) a day can keep your symptoms under control, year-round. Symptoms from indoor allergies, like pet dander and dust. And outdoor allergies, like trees and ragweed. Plus, ZYRTEC is approved to treat indoor allergies in infants 6 months and up.
asta spune multe
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mihuta spune:
Alaptez si cred ca am racit, ma cam doare capul, ma doare tare in gat si imi ard ochii. Am luat miere cu lamaie, vitamina C, oscillococcinum si homeoge 9 . Daca bebelusa ia de la mine raceala, ce pot sa ii dau ?
mami de Sophia