Farmacia de garda -III-
Raspunsuri - Pagina 11
anymony spune:
Cit are bebelina? ii poti da osciloo daca are peste 1 an jumate...tu poti sa iei si paracetamol dar simplu nu sinus...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Mirela79 spune:
Eu i-am dat Oscilococcinum de la cateva luni. Pediatra mi-a recomandat o jumatate de doza la 6 ore dizolvata in biberonul cu apa. Dar trebuie sa pui putina apa ca sa fii sigura ca bea tot.
mihuta spune:
Bebelina are 3luni si 3 saptamani. I-am dat Oscillococcinum, desi stiu ca nu a fost verificat pe copii sub 2 ani. Am luat si eu dar la mine n-are nici un efect ca am raceala clasica, dureri in gat, curs nas si ceva tuse. Sophia (fetita mea) inca nu luat raceala, sper nici sa nu ia.
Eu continui cu vitamina C si cate un paracetamol seara...
mami de Sophia
anymony spune:
Sanatate!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
MIRNUTA spune:
sALUT
baietelul meu de 1 an si 4 luni are temperatura 38.9 de asara ,are amigdalele visinii ne-a spus azi dimineata doctorita, i-am dat nurofen si panadol azi dimineata si azi noapte si simplu si in lapte dar din cauza muculetilor se ineaca si isi face greata si varsa tot. mi-a dat sa-i dau pracetamol de 250 supozitor, i-am pus dar nu i-a scazut febra a trebuit sa-i pun si novocalmin. Nu poate manca , nu poate dormi de durere .Sunt disperata. Am primit si atibiotic dar diseara luam primul si pana dimineata nu stim ce facem. . poate stiti ceva care sa il ajute . Eu mai stiam de cartofi razaliti pusi in talpa. Multumim.
iahim spune:
quote:
Originally posted by MIRNUTA
sALUT
baietelul meu de 1 an si 4 luni are temperatura 38.9 de asara ,are amigdalele visinii ne-a spus azi dimineata doctorita, i-am dat nurofen si panadol azi dimineata si azi noapte si simplu si in lapte dar din cauza muculetilor se ineaca si isi face greata si varsa tot. mi-a dat sa-i dau pracetamol de 250 supozitor, i-am pus dar nu i-a scazut febra a trebuit sa-i pun si novocalmin. Nu poate manca , nu poate dormi de durere .Sunt disperata. Am primit si atibiotic dar diseara luam primul si pana dimineata nu stim ce facem. . poate stiti ceva care sa il ajute . Eu mai stiam de cartofi razaliti pusi in talpa. Multumim.
Posibil sa fie o viroza care circula pe care a facut-o si puiul meu.
Important este sa se hidrateze,da-i cat mai multe lichide.Febra mare-pericol de deshidratare!Atentie si la convulsiile febrile!
Trebuie sa fie supravegheat de pediatru!
Puiul meu a facut 2 zile consecutiv febra peste 39 de grade.Nu am reusit sa i-o scad decat foarte putin si pentru timp foarte scurt(30 min).M-am prezentat de urgenta la spital cu el,avea 39.5 dupa 2 ore de impachetari si dupa tot ce-i puteam administra ca antitermice pe gura si intrarectal!Concluzia-nu-l temporiza!Daca e nevoie ,du-te de urgenta la spital!S-ar putea sa faca in continuare febra,indiferent ce-i vei da!
MIRNUTA spune:
AM REUSIT SA SCAPAM DE FEBRA CU NOVOCALMIN
Acum ne luptam cu nasucul care curge apa si ne ineaca de cate ori mancam laptic cald sau supica..
Santate la pitici. EVITATI LCHIDELE CALDE CAND II CURGE NASUCUL PT CA POVOACA SECRETII MAI ABUNDENTE CARE II INEACA PE MICUTI .
Mirela79 spune:
Mirnuta, foloseste batista bebelusului.Ii scoate imediat secretiile puiului tau si el poate manca mai bine.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
OirinaE spune:
Hristos a inviat!
Buna seara-dimineata. Incerc sa gasesc raspuns la o intrebare care ma framanta foarte tare. Baiatul meu cel mic (11 ani si jumatate)a fost diagnosticat cu epilepsie cu un an in urma (dupa doua convulsii la interval de 4 luni si jumatate). De atunci ia Trileptal (1200 mg/zi). La ultimul control EEG, acum 10 zile, doamna doctor a hotarat sa introduca Rivotril (clonazepam) in tratament. Sunt foarte speriata de efectele acestui medicament.
Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce durata ar trebui sa aibe tratamentul astfel incat efectele daunatoare sa fie reversibile?... Sunt dezorientata. As vrea sa mai consult si alt doctor... dar deocamdata e perioada de sarbatoare si nici nu stiu incotro sa o apuc. Fondul alergic exista in continuare, desi astmul nu ne-a mai dat bataie de cap de trei ani (Doamne ajuta!), dar simt ca imi intoxic copilul cu un nou medicament de care poate ca nici nu e nevoie...
Pe scurt. As vrea sa aflu daca modificarile induse acest medicament (RIVOTRIL) sunt reversibile si daca intr-adevar da dependenta si care e durata minima de tratament, adica dupa cat timp am putea sa-l scoatem din schema.
Va multumesc anticipat pentru intelegere si pentru un eventual raspuns. Si va urez sa fiti cat mai sanatosi si sa nu aveti nevoie de medicamente...
Sarbatori fericite in continuare!
luny spune:
salut!
ma ajutati si pe mine cu Gavisconul? Matei inca regurgiteaza destul de des, are zile si zile, dar cateodata am impresia ca varsa tot ce papa, in reprize, adica varsa si de 2-3 ori dupa o masa! am incercat Debridat vreo 3 luni, e asa si asa..cineva mi-a adus din Italia Gavisconul, pe prospect spune ca se administreaza 1-2 ml/kg corp divizat pe nr de mese, dupa fiecare masa...el este alaptat la cerere si nu are inca un program clar, papa la 2-3 ore, dar pe caldurile astea cere si din ora-n ora..
a mai folosit cineva Gaviscon? cum l-ati administrat?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!